35apontos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Ναι και εμείς είχαμε ένα πάπιο παλιά που προσπαθούσε να .. ότι περπάταγε. Ανέβαινε στην σκύλα μου όπως κοιμόταν πλαγια κουλουριασμένη και προσπαθούσε να κάνει κάτι στο πόδι της (δεν ήξερε ούτε ο ίδιος πως να την πιάσει) το μονο σίγουρο είναι ότι σημάδευε το πόδι της και μια γριά κότα που την είχε στα μετρα του από το πολύ ... την βρήκε η μάνα μου τέζα ανάποδα σαν κατσαρίδα. Και άλλο ένα περίεργο που συμβαίνει είναι ο ερωτας μεταξύ της σκύλας μου μιας αρσενικής γαλοπούλας. Τον είχε για σφάξιμο η μάνα μου τα χριστούγεννα αλλα επειδή είδε ότι κοιμούνται μαζί και η σκύλα μου βάζει το κεφάλι της κάτω από την φτερούγα του τον λυπήθηκε και την γλίτωσε. Πήραμε ένα από το super market και τον κρατήσαμε για κατοικίδιο. :lol: Το αγαπημένο μου ανέκδοτο: Λάθος είπε ο σκατζόχοιρος και κατέβηκε απ' τη βούρτσα
BaLsAmoMenos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Είναι ρε παιδί μου όπως αυτοί οι πλούσιοι που πάνε σαφάρι και σκοτώνουν τα λιοντάρια . Ενώ δεν έχουν λόγο να το κάνουν απλά επειδή τους την βάρεσε. Lol wut?
jason_rethymno Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Εμένα μια φορά η γάτα μου έφαγε τα μωρα γατάκια της.Κουλο τελείως.
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Lol wut? Εξήγηση? Υποτίθεται πως τα ζώα σκοτώνουν για να τραφούν και όχι για διασκέδαση όπως μου φάνηκε πως έκαναν αυτές. Και λέω είναι όπως οι πλούσιοι που πάνε σαφάρι και σκοτώνουν λιοντάρια κλπ χωρίς να το κάνουν για θέμα επιβίωσης για να τα φάνε δηλαδή τα σκοτώνουν για πλακα. Κατάλαβες τι εννοώ? Εμένα μια φορά η γάτα μου έφαγε τα μωρα γατάκια της.Κουλο τελείως. Ναι αυτό το έχω ακούσει ξανά νομίζω το κάνουν στα αδύναμα που πρόκειται να ψοφήσουν αν και δεν είμαι σίγουρος.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Οι πλουσιοι που πανε safari δεν σκοτωνουν λιονταρια.
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Οι πλουσιοι που πανε safari δεν σκοτωνουν λιονταρια. Και λιοντάρια και τίγρης σκοτώνουν για την πλακα τους.
freedubus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 "Μια τίγρης με τα τρία τιγράκια της." Πέστο πολύ γρήγορα πολλές φορές.
pournaras Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Και λιοντάρια και τίγρης σκοτώνουν για την πλακα τους. Οντως, και τα λιονταρια και οι τιγρεις, αμα βρουν πλουσιο τον σκοτωνουν για την πλακα τους Περα απο την πλακα, οταν ενα ζωο σκοτωσει ενα αλλο, δεν το κανει απαραιτητα μονο για να το φαει, υπαρχουν διαφοροι λογοι, οπως το να κρατησουν την περιοχη τους, το να τους αποδεχτει η κοινωνια τους ως αρχηγους, το να φοβηθουν οτι ειναι απειλη, και πολλα αλλα. Δεν ειναι πανακεια οτι ενα ζωο σκοτωνει απλα για να φαει. Και στην τελικη δεν εχει τη δικη μας νοηση ωστε να καταλαβει, με βαση τις δικες μας αρχες οτι αυτο που εκανε ειναι θανατος, για αυτα απλα ειναι επιβιωση. Το χειροτερο ζωο ως προς την αχρηστη σφαγη αλλων ζωων ειναι ο λυκος, που μπορει να αφανησει ολοκληρο κοπαδι προβατων, απλα και μονο για να μυρισει το αιμα, και να φαει μονο ενα (ισως και κανενα), και αυτο απλα και μονο για επιβεβαιωση του ειδους του. Δεν μπορει κανεις να τους κατηγορησει οτι αφαιρεσαν τη ζωη απο καποια προβατα, θα ηταν τουλαχιστον αστειο.
freedubus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Και η νυφίτσα το κάνει αυτό αν μπεί σε κοτέτσι. Σκοτώνει όλες τις κότες μόνο για το αίμα και δεν τρώει καμία.
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Οντως, και τα λιονταρια και οι τιγρεις, αμα βρουν πλουσιο τον σκοτωνουν για την πλακα τους Περα απο την πλακα, οταν ενα ζωο σκοτωσει ενα αλλο, δεν το κανει απαραιτητα μονο για να το φαει, υπαρχουν διαφοροι λογοι, οπως το να κρατησουν την περιοχη τους, το να τους αποδεχτει η κοινωνια τους ως αρχηγους, το να φοβηθουν οτι ειναι απειλη, και πολλα αλλα. Δεν ειναι πανακεια οτι ενα ζωο σκοτωνει απλα για να φαει. Και στην τελικη δεν εχει τη δικη μας νοηση ωστε να καταλαβει, με βαση τις δικες μας αρχες οτι αυτο που εκανε ειναι θανατος, για αυτα απλα ειναι επιβιωση. Το χειροτερο ζωο ως προς την αχρηστη σφαγη αλλων ζωων ειναι ο λυκος, που μπορει να αφανησει ολοκληρο κοπαδι προβατων, απλα και μονο για να μυρισει το αιμα, και να φαει μονο ενα (ισως και κανενα), και αυτο απλα και μονο για επιβεβαιωση του ειδους του. Δεν μπορει κανεις να τους κατηγορησει οτι αφαιρεσαν τη ζωη απο καποια προβατα, θα ηταν τουλαχιστον αστειο. Και όμως τους κατηγορούν οι βοσκοί και τους κυνηγάνε κιόλας (άσχετα αν το μέρος που εγκαταστάθηκαν οι βοσκοί ήταν περιοχή που προϋπήρχαν λύκοι) . Πάντως τα ζώα στην φύση σκοτώνουν γενικότερα για την επιβίωση τους όπως και να έχει είτε για να φάνε είτε για να προστατεύσουν την περιοχή τους , στην δικη μου περίπτωση δεν νομίζω να ενέργησαν έτσι (σκοτώνοντας και μια του είδους τους). Και η νυφίτσα το κάνει αυτό αν μπεί σε κοτέτσι. Σκοτώνει όλες τις κότες μόνο για το αίμα και δεν τρώει καμία. Και τις γαλοπούλες επίσης
pournaras Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Και όμως τους κατηγορούν οι βοσκοί και τους κυνηγάνε κιόλας (άσχετα αν το μέρος που εγκαταστάθηκαν οι βοσκοί ήταν περιοχή που προϋπήρχαν λύκοι) . Πάντως τα ζώα στην φύση σκοτώνουν γενικότερα για την επιβίωση τους όπως και να έχει είτε για να φάνε είτε για να προστατεύσουν την περιοχή τους , στην δικη μου περίπτωση δεν νομίζω να ενέργησαν έτσι (σκοτώνοντας και μια του είδους τους). Και τις γαλοπούλες επίσης Λογικο, ο βοσκος θα κατηγορησει, το λυκο, σε ενα συνανθρωπο (στο ειδος του), με βαση τη δικη του λογικη η οποια δεν ειναι λαθος, (με βαση την ανθρωπινη λογικη). Αντε ομως πες το αυτο στο λυκο, οτι δεν πρεπει να σκοτωνει δεκα προβατα για να φαει ενα, απλα γιατι εμεις τα θελουμε για δικη μας χρηση. Η επιβιωση δε συναδει μονο το φαγητο, οπως λες κι εσυ, μπορει να ειναι η προστασια της περιοχης, μπορει να ειναι η εξολοθρευση του αντιπαλου αρσενικου, μπορει να ειναι πολλα πραγματα, απλα για μας αλλα επιβιωσης για το καθε ειδος, ακομη και σκοτωνοντας καποιον του ειδους τους. Οπως ειπα πριν, δεν νομιζω να νιωσουν ενοχη σκοτωνοντας καποιο ακομη και της ιδιας της οικογενεις τους, αν νοιωσουν οτι απειλουνται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.