Προς το περιεχόμενο

Κότες Σαρκοφάγα

nicoc89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η γατα παντως πιο συχνα χανει απο την οχια απο οτι η κοτα απο οτι θυμαμαι.Γενικα το θυμαμαι αυτο το κουλο γιατι η κοτα (hen το ειχε κ οχι rooster) αναδυκνειοταν παγκοσμια πρωταθλητρια εναντιον της οχιας....

Μούφα έρευνα. Ο σκατζόχοιρος είναι ο ούλτιμεητ τσάμπιον.

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Guess what.Οι κατοικίδιες γάτες (κ οι αδέσποτες) σκοτώνουν για ψυχαγωγία. Οτιδήποτε κινείται και το κάνουν καλά το κυνηγάνε μέχρι θανάτου. Και ούτε τις μισές φορές δε το τρώνε. Άντε κανα πουλί ή κανα ποντίκι κ ακρίδες. Τα υπόλοιπα σαύρες, φίδια, κατσαρίδες, οτιδήποτε μικρό τα σκοτώνουν για πλάκα.

Ναι αλλα αυτά που λες ζουν πολύ λίγο . Είναι λες και lipase που σκότωσες μια μίγκα γιατί δεν έζησε την ζωή της. Ενώ η γάτα έχει προοπτική να ζήσει 15+ χρονια αν αποφύγει φόλες , αμάξια και ψυχάκηδες γείτονες (αν διαβάσατε για τον τύπο με το φτυάρι σε κάποιο προηγούμενο post μου).

Όμως επειδή έχω γάτα από μικρός ξέρω ξέρω πως αυτό που λες δεν συμβαίνει πάντα. Είχα ένα γάτο που έπιανε πουλια ζωντανά με το στόμα του και τα έφερνε χωρίς να τα τραυματίζει! Τα κρατούσα κάνα 2 μέρες στο κλουβί να δω ότι είναι καλά και τα άφηνα. Νομίζω γαρδέλια έπιανε αν δεν κάνω λάθος. Βεβαια όλοι οι υπόλοιποι τα έτρωγαν. Τώρα όσο για τα ποντίκια καλά κάνουν που τα σκοτώνουν γιατί δεν τα θέλουμε σπίτι μας (αρρώστιες). Πριν χρονια στην γειτονιά μου τις κυνηγούσανκαι κάποια στιγμή δεν είχε ούτε μια. Τότε έκαναν την εμφάνιση τους οι αρουραίοι και τα φίδια , πολλά όχι δυο τρία.. και από τότε όχι μονο δεν τις κυνηγούσαν αλλα πολλοί πήραν κιόλας. :lol: :lol:

Δημοσ.

Μούφα έρευνα. Ο σκατζόχοιρος είναι ο ούλτιμεητ τσάμπιον.

δεν τον ειχε γμτ αυτο το αρθρο,αλλα πιθανον.Παντως η κοτα εχει πολυ περιεγη φυση.Κλανει μεντες στον ανθρωπο αλλα την οχια την εχει για πρωινο....

Δημοσ.

Η γατα παντως πιο συχνα χανει απο την οχια απο οτι η κοτα απο οτι θυμαμαι.Γενικα το θυμαμαι αυτο το κουλο γιατι η κοτα (hen το ειχε κ οχι rooster) αναδυκνειοταν παγκοσμια πρωταθλητρια εναντιον της οχιας....

Σορρυ αλλα δεν έχω δει ποτε αγριόγατα να χάνει από φίδι αντίθετος με κάποιο τρόπο λες και τα υπνωτίζουν και κάθονται ακίνητα να τα σκοτώσουν. Μην θυμηθώ το video με τον λαγό που επιτέθηκε στο φίδι το δάγκωνε και το έκανε να σκαρφαλώνει σε ένα δέντρο να σωθεί.

http://www.youtube.com/watch?v=kra_9EMVZGM&feature=related

Δημοσ.

εγω λεω τι διαβασα κ η κοτα ηταν το απολυτο αρχηγοπουλο.Πηγη δεν θυμαμαι αλλα θυμαμαι οτι μου εχει μεινει αυτο.Αρα απο εδω κ περα προσοχη πως μιλαμε για τις κοτουλες

Δημοσ.

Αρα απο εδω κ περα προσοχη πως μιλαμε για τις κοτουλες

Γιατί λες να μάθουν ανάγνωση και να σερφάρουν και να έρθουν να μας βρουν που τις κακολογούμε;

Δημοσ.
Κλανει μεντες στον ανθρωπο αλλα την οχια την εχει για πρωινο....

Δεν κλάνει και τόσο μέντες, έπρεπε να δείς πώς κάνανε τις γάμπες μου όταν ήμουν μικρός που μέ έστελνε η γιαγιά να ΜΑΣΩ τα αβγά.

Δημοσ.

εγω λεω τι διαβασα κ η κοτα ηταν το απολυτο αρχηγοπουλο.Πηγη δεν θυμαμαι αλλα θυμαμαι οτι μου εχει μεινει αυτο.Αρα απο εδω κ περα προσοχη πως μιλαμε για τις κοτουλες

Βασικά από εδώ και πέρα η κοτούλες θα με χαιρετάνε από το πιάτο μου ! ΟΥΤΕ μια δεν θα αφήσω! :devil: :devil:

Δημοσ.

Θες να σου προτείνω κάτι να πάρεις την εκδίκησή σου;

Μάζεψε 6-7 γάτες από τη γειτονιά σου αδέσποτες και κλείστες σε περιφραγμένο χώρο και άστες νηστικές για 3-4 μέρες.Στον ίδιο χρόνο που θα έχεις τις γάτες μαντρωμένες, δίνε όσο πιο πολύ καλαμπόκι στις κότες μέχρι να σκάσουν από το πολύ φαί και να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους.

Μετά ξαμολάς τις γάτες στο κοτέτσι και θα γίνει το έλα να δεις... Και τα φτερά θα κολατσίσουν :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Θες να σου προτείνω κάτι να πάρεις την εκδίκησή σου;

Μάζεψε 6-7 γάτες από τη γειτονιά σου αδέσποτες και κλείστες σε περιφραγμένο χώρο και άστες νηστικές για 3-4 μέρες.Στον ίδιο χρόνο που θα έχεις τις γάτες μαντρωμένες, δίνε όσο πιο πολύ καλαμπόκι στις κότες μέχρι να σκάσουν από το πολύ φαί και να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους.

Μετά ξαμολάς τις γάτες στο κοτέτσι και θα γίνει το έλα να δεις... Και τα φτερά θα κολατσίσουν :lol: :lol: :lol:

Έλα μωρέ οι βλαμμένες .. τόσο μυαλό έχουν τέτοια κάνουν .. θα τις χωρέσει ο καταψύκτης αυτό είναι το μονο σίγουρο. :-D

Δημοσ.

πανεμορφο κουταβακι. εχει μελλον το χρυσο μου. :wub:

Μπα βλεπω να τρωει μυνηση για σεξουαλικη παρενοχληση και τα το κλεινουν μεσα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...