Προς το περιεχόμενο

Κότες Σαρκοφάγα

nicoc89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω η κοτα κανει χαρουλες οταν δει οχια, και ειναι η μοναδικη που μπορει να νικησει ανετα σε μαχη μεταξυ τους, το γατι θα τις πειραζε;

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είχε γίνει επιθετική (σκυλίτσα) στους γειτόνους,έρριξε και κανα δυο απ' το ποδήλατο,έτρωγε κότες (είχε αρχίσει απ' τ' αυγά τους...),μια μέρα με δάγκωσε στη φτέρνα (έφταιγα,την ενοχλούσα στο φαΐ της) και αποφάσισαν να την ευθανατώσουν (τώρα τί "ευ" με δίκκανο,τελοσπάντων).

Ναι πάρα πολύ παλιά,middle 60'ς...

Κρίμα.. ήταν υπερβολικό αυτό αν και οι παλιότεροι δεν τα υπολόγιζαν τόσο αλλά μάλλον επειδή δάγκωσε και εσένα ήταν που τον έκανε να το αποφασίσει.πάντως στην περίπτωση μου αντεδρασα υπερβολικά στο πρώτο ποστ γιατί είχα φρικάρει καπωϛ δεν ιξερα ότι τα κάνουν αφτα οι κότεϛ από φυσικου τουϛ τιϛ είχα για άκακες.

Εδω η κοτα κανει χαρουλες οταν δει οχια, και ειναι η μοναδικη που μπορει να νικησει ανετα σε μαχη μεταξυ τους, το γατι θα τις πειραζε;

Τι εννοείς ότι μπορεί να νικήσει μεταξύ τους? μεταξύ κότας και οχιάς? Γιατί ένας γάτος που είχα μικρός κάθε μέρα είχε την συνήθεια να φέρνει και από ένα σκοτωμένο φίδι έξω από την πόρτα μας. Αυτοί οι κεραμιδόγατοι που λέω όταν μεγαλώσουν είναι πολύ σκληρά ζώα, είχαμε έναν στην γειτονιά παλιά που τον λέγαμε λάζαρο και δεν το έχω ξαναδεί ποτε αυτό αλλα είχε φούντες στα αφτιά του όρθιες προς επάνω και μέγεθος μικρομεσαίου σκύλου. και ήταν αδέσποτος. Δεν τον ταΐζαμε ποτε κανεις στην γειτονιά και κυνηγούσε άγριο. ε αυτό είχε φάει άπειρα χτυπήματα από αμάξια και απορούσαμε όλοι πως ζούσε . Να το βλέπεις με ματωμένο όλο το λαιμό και το στέρνο να τριγυρνάει λες και δεν είχε γίνει τίποτα.. να τον χτυπάει το αμάξι να πετάγεται ψιλά να χτυπάει καπό και παρμπρίζ και να πέφτει κάτω ζαλισμένο και σε λίγο να σηκώνεται να φεύγει. με μια μούρη όλο γδαρσίματα και σημάδια. :lol: :lol: ! Πρέπει να ψόφησε από γηρατειά γιατί ζούσε τουλάχιστον 11+ χρονια στη γειτονιά μου .

Δημοσ.

Παντως σε κατι περιεργα στατιστικα που κοιταζα πριν χρονια κ μιας κ αναφερθηκαν οι οχιες να πω οτι σε καθε 10 συγκρουσεις μεταξυ κοτας και οχιας η κοτα κατα μεσο ορο κερδιζει (σκοτωνει δλδ) την οχια τις 8.6 φορες απο τις 10.Αντιστοιχα ο ανθρωπος κερδιζει μολις τις 4.5 στις 10.

Αρα οι κοτες μπορουν να γινουν πολυ πουτ@νες...κ κακως τις εχουμε παρεξηγημενες σαν φοβιτσιαρικες...

Δημοσ.

Σε εμας παντος πριν κανενα χρονο οι κοτες..κλωσουσαν τα γατακια. Τα ειχε γενησει η γατα στο κουτι που εκαναν τα αυγα και οι κοτες καθονταν επανω και τα ζεστεναν μεχρι να μεγαλωσουν. Αβυσος η ψυχη μιας κοτας.

Μαλλον τα μεγαλωναν για να τα φανε μετα :P

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά αν ήταν δικό μου το γατί θα τις είχα σκοτώσει με μεγάλη μου ευχαρίστηση.

Πάρε το μεγαλύτερο κουζινομάχαιρο και γάμα τους το σόι.

Δημοσ.

Λοιπόν, κότα = παμφάγο. Κότα = territorial. Ορμάνε γιατί το γατάκι μπήκε στην περιοχή, το γατάκι ψοφάει και από γατάκι γίνεται κρέας, το κρέας γίνεται τροφή.

Την επόμενη φορά άσε 5χρονο παιδάκι σε χοιροστάσιο, είναι πιο εντυπωσιακό.

Δημοσ.

κότα>οχιά>άνθρωπος => κότα>άνθρωπος

απλα τονιζω οτι στην μαχη με την οχια η κοτα χρησιμοποιει λεπτες τεχνικες στις οποιες ο ανθρωπος υστερει κ μπορει καλιστα με 2-3 τσιμπιματα να την τσακισει την οχια.Αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι ο ανθρωπος με μια κλωτσια να δωσει στην κοτα θα την στειλει απο εκει που ηρθε..

Δημοσ.

Παντως σε κατι περιεργα στατιστικα που κοιταζα πριν χρονια κ μιας κ αναφερθηκαν οι οχιες να πω οτι σε καθε 10 συγκρουσεις μεταξυ κοτας και οχιας η κοτα κατα μεσο ορο κερδιζει (σκοτωνει δλδ) την οχια τις 8.6 φορες απο τις 10.Αντιστοιχα ο ανθρωπος κερδιζει μολις τις 4.5 στις 10.

Αρα οι κοτες μπορουν να γινουν πολυ πουτ@νες...κ κακως τις εχουμε παρεξηγημενες σαν φοβιτσιαρικες...

Ναι αλλα έχω την εντύπωση πως αναφερόμαστε σε κόκορες. Έχει διαφορα η κότα από τον κόκορα αλήθεια ακούσατε ποτε να παίχτηκαν κοκορομαχίες με κότες? τυχαίο δεν νομίζω . Επίσης η κότα επειδή έχει τόσα πούπουλα και είναι φτιαγμένη έτσι είναι δύσκολο να την δαγκώσει το φίδι ενώ ο άνθρωπος είναι από παντού ευάλωτος. Βέβαια γιαυτό έχουμε τις γαλότσες για να μην μας δαγκωνόσουν τα φίδια όταν μπαίνουμε σε χωράφια για παράδειγμα που έχει πυκνή βλάστηση και μπορεί να δεχτούμε δάγκωμα φιδιού.

Λοιπόν, κότα = παμφάγο. Κότα = territorial. Ορμάνε γιατί το γατάκι μπήκε στην περιοχή, το γατάκι ψοφάει και από γατάκι γίνεται κρέας, το κρέας γίνεται τροφή.

Την επόμενη φορά άσε 5χρονο παιδάκι σε χοιροστάσιο, είναι πιο εντυπωσιακό.

Ναι βασικά αυτό που με φρίκαρε ήταν ότι σκέφτηκα πως τα ζώα σκοτώνουν για να τραφούν αυτές γιατί σκότωσαν αφού δεν είχαν ανάγκη να τραφούν , είχαν τεζάρει με τροφές. Αλλα αφού είναι για διεκδίκηση περιοχής κατάλαβα. Καλά ούτος η άλλος δεν τρέχει τίποτα θα τις φάω και εγώ σούπα, μακαρονάδα κλπ να συνεχίσω την διατροφική αλυσίδα.

Με αυτό για τα γουρούνια που λες μου θύμισες έναν γείτονα που είχε αγοράσει μια γουρούνα και ήταν έγκυος και γέννησε μετά από μερικό καιρό . Όλο χαρες ότι γέννησε γουρουνάκια χαριτωμένα τα μικρά ξέρω γω πήγαινε τα εγγόνια του να τα δουν. Ένα πρωί πάει να τις ταΐσει και βρίσκει ΟΛΕΣ τις κότες του αποκεφαλισμένες, πολύ κουφό αυτό που παίχτηκε .. οι κότες έβαζαν το κεφάλι μέσα από το σύρμα που ήταν φραγμένες για να φάνε από το φάει τον γουρουνιών και την πάθανε. Δεν θα σχολιάσω ποσο επιθετική ήταν η γουρούνα όταν είχε γεννήσει και ότι του είχε ορμήσει.

Δημοσ.

Οι κότες θα πεθάνουν :lol: :lol: . Όχι τώρα σοβαρά δεν θέλω να τις βλέπω καν , να τις σφάξει η μάνα μου να τις μετακομίσει να τις κάνει ότι θέλει μακριά μου όμως γιατί θα παίξω μπάλα μαζί τους.

Το θέμα δεν είναι η σωματική ακεραιότητα τον γάτων , ελεύθερες είναι στον κήπο και υπάρχει πάντα η πιθανότητα να πάθουν οτιδήποτε απλά τσαντίζομαι άσχημα να βλέπω κότες-κανίβαλους να σκοτώνουν ανυπεράσπιστα ζώα ενώ δεν χρειάζεται γιατί τους έχω βάλει ένα κιλό φαΐ να φάνε μέχρι να μην αντέχουν άλλο. Τα ζώα στο discovery ακολουθούν την αλυσίδα της φύσης τρέφονται από αλλα γιατί έχουν ανάγκη να ζήσουν. Αυτές αντίθετος ήταν με το φαΐ τους το καθαρό νερό τους τα πάντα. Είναι ρε παιδί μου όπως αυτοί οι πλούσιοι που πάνε σαφάρι και σκοτώνουν τα λιοντάρια . Ενώ δεν έχουν λόγο να το κάνουν απλά επειδή τους την βάρεσε. Aυτό μου την δίνει στα νεύρα.

Guess what.Οι κατοικίδιες γάτες (κ οι αδέσποτες) σκοτώνουν για ψυχαγωγία. Οτιδήποτε κινείται και το κάνουν καλά το κυνηγάνε μέχρι θανάτου. Και ούτε τις μισές φορές δε το τρώνε. Άντε κανα πουλί ή κανα ποντίκι κ ακρίδες. Τα υπόλοιπα σαύρες, φίδια, κατσαρίδες, οτιδήποτε μικρό τα σκοτώνουν για πλάκα.

Δημοσ.

Η γατα παντως πιο συχνα χανει απο την οχια απο οτι η κοτα απο οτι θυμαμαι.Γενικα το θυμαμαι αυτο το κουλο γιατι η κοτα (hen το ειχε κ οχι rooster) αναδυκνειοταν παγκοσμια πρωταθλητρια εναντιον της οχιας....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...