Tenshi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Οι κότες είναι παμφάγα...στην κυριολεξία.Θα φάνε σαύρες,ποντίκια,κατσαρίδες,κόπρανα,πέτρες,σύρματα,οτιδήποτε αρκετά μικρό για να καταπιούν και αρκετά μαλακό για να σκίσουν με το ράμφος τους.Αν βάλεις discovery channel παίζει να στείλεις την tv πολύ...πολύ μακριά απο τα νεύρα σου.οπότε chill. Αν ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ για την σωματική ακεραιότητα των γάτων,μάντρωσε τις κότες όπως είπαν και οι άλλοι.
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Πήγε να κάνει χαρούλες το ζωντανούλι,τις ενόχλησε κι αυτές το φάγανε. Πάρα πολύ απλά. Υ.Γ.Επιμένω,σαν παμφάγα που είναι,τσιμπάνε. Κάπου κυκλοφορεί gifάκι,ένας πιτσιρούλης (ίσαμε το γόνατο) ξιφουλκεί σε κότα (ξύλινο σπαθί κι έτς) και αφού την ενόχλησε εντελώς,τον πήρε φαλάγγι. lol Τέλος πάντων τι να πω μάλλον μου φάνηκε τότε.
35apontos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Τέλος πάντων τι να πω μάλλον μου φάνηκε τότε. Πολύ γλυκό η (δημόσια) εκδήλωση της ευαισθησίας σου (κι εγώ θα στενοχωριόμουν,αλλά παραβρέθηκα στην εκτέλεση με δίκκανο του σκύλου μου -είχε ξεφύγει- και άλλαξα επίπεδο με το ζόρι τότε),αλλά η φύση παίζει αλλοιώς... Διάβασε Βούδα.
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Οι κότες είναι παμφάγα...στην κυριολεξία.Θα φάνε σαύρες,ποντίκια,κατσαρίδες,κόπρανα,πέτρες,σύρματα,οτιδήποτε αρκετά μικρό για να καταπιούν και αρκετά μαλακό για να σκίσουν με το ράμφος τους.Αν βάλεις discovery channel παίζει να στείλεις την tv πολύ...πολύ μακριά απο τα νεύρα σου.οπότε chill. Αν ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ για την σωματική ακεραιότητα των γάτων,μάντρωσε τις κότες όπως είπαν και οι άλλοι. Οι κότες θα πεθάνουν :lol: . Όχι τώρα σοβαρά δεν θέλω να τις βλέπω καν , να τις σφάξει η μάνα μου να τις μετακομίσει να τις κάνει ότι θέλει μακριά μου όμως γιατί θα παίξω μπάλα μαζί τους. Το θέμα δεν είναι η σωματική ακεραιότητα τον γάτων , ελεύθερες είναι στον κήπο και υπάρχει πάντα η πιθανότητα να πάθουν οτιδήποτε απλά τσαντίζομαι άσχημα να βλέπω κότες-κανίβαλους να σκοτώνουν ανυπεράσπιστα ζώα ενώ δεν χρειάζεται γιατί τους έχω βάλει ένα κιλό φαΐ να φάνε μέχρι να μην αντέχουν άλλο. Τα ζώα στο discovery ακολουθούν την αλυσίδα της φύσης τρέφονται από αλλα γιατί έχουν ανάγκη να ζήσουν. Αυτές αντίθετος ήταν με το φαΐ τους το καθαρό νερό τους τα πάντα. Είναι ρε παιδί μου όπως αυτοί οι πλούσιοι που πάνε σαφάρι και σκοτώνουν τα λιοντάρια . Ενώ δεν έχουν λόγο να το κάνουν απλά επειδή τους την βάρεσε. Aυτό μου την δίνει στα νεύρα. Πολύ γλυκό η (δημόσια) εκδήλωση της ευαισθησίας σου (κι εγώ θα στενοχωριόμουν,αλλά παραβρέθηκα στην εκτέλεση με δίκκανο του σκύλου μου -είχε ξεφύγει- και άλλαξα επίπεδο με το ζόρι τότε),αλλά η φύση παίζει αλλοιώς... Διάβασε Βούδα. Τι εννοείς ότι κάποιος γείτονας σου σκότωσε τον σκύλο? εμενα φόλα είχε ρίξει ένας γείτονας στην σκύλα μου και μόλις την βρήκα το πρωί πήγα του χτύπησα την πόρτα άνοιξε και του χτύπησα μια σφραγίδα μέσα στα μούτρα να με θυμάται. Αυτός ο τύπος είχε αρχίσει killing spree μιλάμε έβγαινε με φτυάρι και σκότωνε αδέσποτους σκύλους και γάτες!
thanocaster Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δεν είμαι από χωριό, αλλά οι κότες παμφάγα δεν θεωρούνται; Αν ναι, πού το περίεργο;
status Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο ότι και να τρώνε, στην κατσαρόλα καταλήγουν όλες.
lary7 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Σε εμας παντος πριν κανενα χρονο οι κοτες..κλωσουσαν τα γατακια. Τα ειχε γενησει η γατα στο κουτι που εκαναν τα αυγα και οι κοτες καθονταν επανω και τα ζεστεναν μεχρι να μεγαλωσουν. Αβυσος η ψυχη μιας κοτας.Ισως ο τροπος που μεγαλωσαν οι κοτες τις εκανε επιθετικες, αμα τις παρεις απο μικρα συνηθιζουν στην παρουσια αλλων ζωων.Παλιοτερα ειχαμε ετσι εναν κοκορα, ορμουσε σε οτι κινουνταν μεχρι που μπηκα με ενα ξυλο στο κοτετσι και εμαθε να φοβαται τουλαχιστον τους ανθρωπους. Αλλη φορα παλι καπου τραυματιστηκε μια κοτα και οι αλλες αρχισαν να την τσιμπανε στην πληγη και αναγκαστικα ο παππους την εβγαλε εξω. Αυτο με τον θυραμα μπορει να ειναι αλληθεια. Παλια διναμε στις κοτες τα τσοφλια απο τα αυγα μεχρι που εμαθαν και εσπαζαν τα δικα τους αυγα για να φανε. Οταν το κοψαμε αρχισαμε παλι να περνουμε αυγα.Οι δικοι μου τις δινουν μονο φυτικες τροφες (γιαρμα) και θυραμα μονο οταν ειναι μικρες. Παντος τα ροδοπα αυγα και το κρεας τους σε σουπα θα σε αποζημιωσουν για την ψυχικη οδυνη!
freedubus Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Φύραμα, όχι θύραμα. Φ, όπως λέμε φάκα, φυσαλίδα..
lary7 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Φύραμα, όχι θύραμα. Φ, όπως λέμε φάκα, φυσαλίδα.. Ενταξυ, σου φιξαμε και τις κοτες...
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Σε εμας παντος πριν κανενα χρονο οι κοτες..κλωσουσαν τα γατακια. Τα ειχε γενησει η γατα στο κουτι που εκαναν τα αυγα και οι κοτες καθονταν επανω και τα ζεστεναν μεχρι να μεγαλωσουν. Αβυσος η ψυχη μιας κοτας.Ισως ο τροπος που μεγαλωσαν οι κοτες τις εκανε επιθετικες, αμα τις παρεις απο μικρα συνηθιζουν στην παρουσια αλλων ζωων.Παλιοτερα ειχαμε ετσι εναν κοκορα, ορμουσε σε οτι κινουνταν μεχρι που μπηκα με ενα ξυλο στο κοτετσι και εμαθε να φοβαται τουλαχιστον τους ανθρωπους. Αλλη φορα παλι καπου τραυματιστηκε μια κοτα και οι αλλες αρχισαν να την τσιμπανε στην πληγη και αναγκαστικα ο παππους την εβγαλε εξω. Αυτο με τον θυραμα μπορει να ειναι αλληθεια. Παλια διναμε στις κοτες τα τσοφλια απο τα αυγα μεχρι που εμαθαν και εσπαζαν τα δικα τους αυγα για να φανε. Οταν το κοψαμε αρχισαμε παλι να περνουμε αυγα.Οι δικοι μου τις δινουν μονο φυτικες τροφες (γιαρμα) και θυραμα μονο οταν ειναι μικρες. Παντος τα ροδοπα αυγα και το κρεας τους σε σουπα θα σε αποζημιωσουν για την ψυχικη οδυνη! Μωρέ εντάξει οι γάτες σκοτώνονται καθημερινά από αυτοκίνητα κλπ ο τρόπος που έγινε όλο αυτό με φρίκαρε και νευρίασα γιατί δεν ήξερα ότι επιτίθονται να φάνε κρέας χωρίς να έχουν μάθει να τρώνε και είναι και επιθετικές χωρίς λόγο. Ασφαλώς θα τις ευχαριστηθώ σούπα τις βαρεμένες. ισα να φτιάξουν χαρακτήρα που τα είχαν όλα και κάνανε πεσίματα σε ανυπεράσπιστους συγκατοίκους Φύραμα, όχι θύραμα. Φ, όπως λέμε φάκα, φυσαλίδα.. Όπως και να λέγεται όσο φάγανε φάγανε ως εδώ ήταν.
Tenshi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Πάντως θυμάμαι έναν κόκορα που είχα πιτσιρίκος στο χωριό...τον Μίμη. Νταξ,μαλάκα δέν έπαιζε τέτοιο κοτόπουλο πουθενά στο νησί,τρείς μήνες διατροφή και τον έκανα τόσο τούμπανο που δέν υπήρχε κατσαρόλα να τον χωρέσει.Δέν είχε καλά καλά πετάξει λυρί και ήταν μεγαλύτερος απο τον μέσο πετεινό,ενώ όρμαγε σε ότι είχε παλμό εκτός απο μένα (6χρονων σκατό μιλάμε) γιατι έπεφτε μάσα. Μια μέρα ο Μίμης εξαφανίστηκε μυστηριωδώς...η μάνα μου είπε οτι τον πήραν οι αλεπούδες. Κατα διαβολική σύμπτωση είχαμε κοτόπουλο κοκκινιστό με μακαρονάδα.Μάμησε άσχημα οφείλω να ομολογήσω...
35apontos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Τι εννοείς ότι κάποιος γείτονας σου σκότωσε τον σκύλο? Όχι,εννοώ ότι ο παπούς μου πλήρωσε κυνηγό και δέσανε το σκύλο σε ένα πάσσαλο (να μην κουνιέται δηλαδή) και τον εκτελέσανε με δίκκανο.
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Όχι,εννοώ ότι ο παπούς μου πλήρωσε κυνηγό και δέσανε το σκύλο σε ένα πάσσαλο (να μην κουνιέται δηλαδή) και τον εκτελέσανε με δίκκανο. Και γιατί αυτό ? λύσσα κόλλησε? Αν και πάλι δεν είναι λύση υπάρχουν και άλλοι τρόποι ευθανασίας.. αλλά φαντάζομαι ότι μιλάς για παλιότερα ..
35apontos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Και γιατί αυτό ? λύσσα κόλλησε? Αν και πάλι δεν είναι λύση υπάρχουν και άλλοι τρόποι ευθανασίας.. αλλά φαντάζομαι ότι μιλάς για παλιότερα .. Είχε γίνει επιθετική (σκυλίτσα) στους γειτόνους,έρριξε και κανα δυο απ' το ποδήλατο,έτρωγε κότες (είχε αρχίσει απ' τ' αυγά τους...),μια μέρα με δάγκωσε στη φτέρνα (έφταιγα,την ενοχλούσα στο φαΐ της) και αποφάσισαν να την ευθανατώσουν (τώρα τί "ευ" με δίκκανο,τελοσπάντων). Ναι πάρα πολύ παλιά,middle 60'ς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.