Προς το περιεχόμενο

Κότες Σαρκοφάγα

nicoc89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παρακαλώ πρώτα απόλα να μην κάνετε πλακα γιατί το θέμα το γράφω στα σοβαρά και θέλω απάντηση από κάποιον που ξέρει. Μένω σε επαρχιακή πόλη και η μάνα μου είχε την φαεινή ιδέα να πάρει 4-5 κότες και ένα κόκορα (βγήκε κόκορας από σπόντα) για να έχει καθαρά αβγά όπως λέει. Από την αρχή είχα προσέξει ότι αυτές οι κότες ήταν πολύ επιθετικές (είχε και παλιότερα 2-3 αλλα δεν ήταν έτσι. Πριν λίγο πήγα και βρήκα ένα γατάκι αρκετά μεγάλο στο μισό από το τελικό μέγεθος τον κεραμιδόγατων σκοτωμένο και λίγο φαγωμένο από τις κότες(τις είδα να το τσιμπάνε με μανία όταν πήγα και τις κλότσησα αλλα ήταν αργά..)! Τις είχα δει να ορμάνε στον γάτο μου αλλα επειδή είναι μεγάλος (κεραμιδόγατος μαθημένος στους καβγάδες με άλλους γάτους και έχει μέγεθος μικρού σκύλου τους επιτέθηκε και φύγανε) προφανώς αυτό δεν τα κατάφερε. πήρα τηλέφωνο τη μάνα μου και της είπα να έρθει να τις σφάξει σήμερα γιατί δεν θα ζήσουν μέχρι το βράδυ. Πήρα στο δωμάτιο μου τα αλλα τρία γατάκια για να μην τους επιτεθούν. Τρέμω από τα νεύρα μου είμαι άυπνος και πήγα να τα ταΐσω και να κοιμηθώ και δεν μπορώ να το χωνέψω ότι μια ομάδα από κολοκοτες επιτέθηκαν και σκότωσαν ένα γατάκι που ήταν σε κατάσταση όπως αυτά στις διαφημίσεις! δεν ήταν άρρωστο η αδύναμο μπορούσε να τρέξει να φύγει οποτε του την πέσανε για να το σκοτώσουν.

Η ερώτηση μου είναι : ΓΙΝΕΤΕ αυτό? Το έχει ξανακούσει κανεις? Υπάρχει κάποια εξήγηση που κότες ταϊσμένες μέχρι να σκάσουν με καλαμπόκι και τα αλλα που τους δίνουν ενώ έχουν τροφή να επιτεθούν να σκοτώσουν ?

Δηλαδή ας πούμε παράδειγμα είναι ένα μικρό παιδάκι σε χωριο που συνήθως τα έχουν πιο ελευθερα όταν είναι σε χορούς που δεν κινδυνεύουν από φίδια και είχες αυτές τις κότες θα μπορούσαν να πέσουν πάνω του να το σκοτώσουν ? Μονο σε ταινία έχω δει κάτι τέτοιο!. Και αν παίζει ρολο το μέγεθος και στον γάτο μου επιτέθηκαν και έχει το μέγεθος περίπου ενός μικρού πεδίου καθιστό.

Δεν ξέρω αν το θέμα μου είναι γελοίο η δεν έπρεπε να το ανεβάσω καν απλός θέλω τις γνώμες σας γιατί κάτι τέτοιο δεν μου έχει ξανατύχει ούτε έχω ξανακούσει και έχω φρικάρει άσχημα :shifty: :shifty: :shifty:

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομιζω οτι δεν πρεπει να αστειευτουμε με το θεμα, ισως τελικα να αποδειχθει πιο σοβαρο απ' οσο νομιζουμε.

Η δικη μου αποψη ειναι οτι

Πρεπει να δρασουμε αμεσα, να πιασουμε τις κοτες του τοπικ σταρτερ για πειραματα, αλλα και να ελεγξουμε ο καθενας τις δικες μας κοτες για σαρκοφαγικα συμπτωματα. Ισως μια επελαση ζομπι κοτοπουλων ακολουθησει, και δε γνωριζουμε καν αν θα μπορει να μεταδοθει και σε ανθρωπινους οργανισμους ο ιος των ζωντανων νεκρων κοτων. Αν δε κανουμε κατι αμεσα, πολυ συντομα ο κοσμος δε θα 'ναι πια οπως τον ξερουμε.

Δημοσ.

και σούπα λόγω του καιρου και δε σε χαλασε...

Απλα τα πραγματα... :-D

Με τις αιμομιξίες που τα κανουν για να εχουν γρηγορη αναπαεαγωγή οι γενετικες μεταλαξεις σε ντοπερμαν δεν απεχουν και πολυ...

Δημοσ.

Τις κότες πού τις έχετε; Έτσι χύμα στην αυλή ή σε κοτέτσι;

Ο κόκορας είναι κι αυτός επιθετικός;

Μεταξύ τους τσιμπιούνται;

Δημοσ.

Με μανεστράκι και είσαι τζετ. :-D

Αυτό που με νευρίασε ήταν ότι είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μαζί τους και είχα πει στη μάνα μου να της σφάξει η να τις περιορίσει και όλο το ανέβαλε.. :mad:

Ελπίζω να βρεθεί κάποιος να με διαφωτίσει αν και γιατί μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Τις κότες πού τις έχετε; Έτσι χύμα στην αυλή ή σε κοτέτσι;

Είναι όλες επιθετικές;

Μεταξύ τους τσιμπιούνται;

Είναι χύμα στον κήπο .. έχει δέντρα και πρασινάδες και χώμα και τις έχουμε εκεί .. μεταξύ τους δεν τσιμπιούνται απλός όταν περνάει οτιδήποτε ζωντανό κάνουν σαν την γάτα που βλέπει τον ποντικό να περνάει έτσι ακριβώς . Σηκώνονται έτοιμες να επιτεθούν.

καποτε ειχαμε κοτες στον κηπο... ο σκυλος μας καλοπερασε. δεν εμεινε φτερο στο τελος. :-D

Εμενα δεν την είχε πειράξει μια που είχε στριμώξει ... απλός χοροπηδούσε και κούναγε την ουρα της η σκύλα μου. Η κότα πάλι έτοιμη να τσιμπήσει λες και ήταν κόκορας.

Δημοσ.

ΣΦΑΧΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ και μη ξεχνάμε...

δεν υπάρχουν άνθρωποι πάνω στον πλανήτη, μόνο ΖΩΑ. B)

Δημοσ.

Παντως, σοβαρα τωρα, εχω δει προσωπικα κοτες (μιας θειας μου) να τσιμπιουνται σοβαρα μεταξυ τους, δηλαδη να φευγουν κομματακια δερματος και να καταστρεφονται τα πουπουλα, οποτε δε μου φαινεται τοσο περιεργο που εκαναν το ιδιο σε γατακι..

Δημοσ.
Ελπίζω να βρεθεί κάποιος να με διαφωτίσει αν και γιατί μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Φυσικά και μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Ή τις ξεφορτώνεστε και παίρνετε άλλες, ή τις κλείνετε σε κοτέτσι.

Δημοσ.

Μεγάλωσα σε επαρχία,με αλανιάρες κότες.Ούτε χημικά,ούτε προβίμια,μόνο αποφάγια και καλαμπόκι.Οι κότες τσιμπάγανε.Πολύ.

Υποθέτω ότι άμα βρουν του χεριού τους,την έκατσε το ζωντανό.

Δεν έχει αλλάξει κάτι,μην τρελλαίνεστε...

Δημοσ.

Welcome to the real world...and on that bombshell,πόσο χρονών είσαι;

Η φύση ίσως σου φαίνεται επικίνδυνη,παράλογη...άλλα να συνεχίσει την πορεία της μέ ή χωρίς την συγκατάθεσή μας.

Ας μήν τραγικοποιούμε τα πράγματα...

http://www.youtube.com/watch?v=R2Im8Lu5pP0

http://www.youtube.com/watch?v=0Mq3Bj6fzrs&feature=related

Δημοσ.

Φυσικά και μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Ή τις ξεφορτώνεστε και παίρνετε άλλες, ή τις κλείνετε σε κοτέτσι.

Το πρώτο χωρίς συζήτηση πλέον.

Welcome to the real world...and on that bombshell,πόσο χρονών είσαι;

Η φύση ίσως σου φαίνεται επικίνδυνη,παράλογη...άλλα να συνεχίσει την πορεία της μέ ή χωρίς την συγκατάθεσή μας.

Ας μήν τραγικοποιούμε τα πράγματα...

Είμαι 21 χρόνον , δεν έβαλα και τα κλάματα απλός νευρίασα, γιατί να βλέπεις ένα γατάκι μεγάλο ξανθό φουντωτό και ωραίο να το έχουν σκοτώσει ένα μάτσο κολοκοτες ταϊσμένες μέχρι σκασμού δεν το θεωρώ λογικό.

Και επειδή είμαι από επαρχιακή πόλη είχαμε και παλιότερα κότες , και με κότες και αλλα ζώα μεγάλωσα από μικρός όταν πήγαινα στο χωριο μου η στο σπίτι τον παππούδων μου αλλα κάτι τέτοιο δεν ξαναείδα. Μονο οι κόκορες ήταν επιθετικοί και αυτό για να διατηρήσουν την κυριαρχία στην περιοχή τους. Κότα να επιτίθεται για να σκοτώσει δεν ξαναείδα. Αν μπορούσατε να δείτε ποσο λυσσασμένα το τσιμπούσαν και το κρατούσαν με τα πόδια τους θα καταλαβαίνατε τι θέλω να πω.

Έτσι είναι τα ζώα. Το ένα τρώει το άλλο.

Ναι αλλα έχει σημασία τι ζώα είναι αυτά. Άλλο να δεις ένα σκύλο να σκοτώνει μια γάτα και άλλο να δεις μια ομάδα από κουνέλια παράδειγμα να σκοτώνουν μια. Απότι θυμάμαι από μικρός στις κότες τους έδιναν καλαμπόκι και απέφευγαν τις ζωοτροφές φυράματα του εμποριου γιατί περιέχουν νομίζω διαφορα αλεσμένα πραγματάκια όπως ψάρι και κάτι αλλα που τους μένουν από εργοστάσια νομίζω και είναι για πέταμα. Μήπως το φύραμα του εμποριου τις "μαθαίνει" να τρώνε κρέας και γιαυτό επιτίθονται?

Δημοσ.

Πήγε να κάνει χαρούλες το ζωντανούλι,τις ενόχλησε κι αυτές το φάγανε.

Πάρα πολύ απλά.

Υ.Γ.Επιμένω,σαν παμφάγα που είναι,τσιμπάνε.

Κάπου κυκλοφορεί gifάκι,ένας πιτσιρούλης (ίσαμε το γόνατο) ξιφουλκεί σε κότα και αφού την ενόχλησε εντελώς,τον πήρε φαλάγγι.

lol

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...