runner1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Πριν λίγο καιρό περάσα τα Windows 7 σε ένα notebook φίλου,στο Fujitsu-Siemens Amilo Si 2636 και ταυτόχρονα διάφορα προγράμματα που ήθελα το παιδί.Όλα δούλευαν ρολόι αλλά αυτό που δεν έλεγξα τότε ήταν το bluetooth!!!!Πριν λίγες μέρες μου το ξαναέδωσε μήπως και το φτιάξω αλλά όσο κι αν έψαξα το μοναδικό που βρήκα ήταν ότι πρέπει να παραγγείλω(!!!) το cd με τους drivers από την ίδια την εταιρεία!!!! Έχει κανένας καμιά λύση για αυτό το θέμα γιατί ενώ ΟΛΑ δουλεύουν ΑΨΟΓΑ είναι κρίμα να υπάρχει πρόβλημα με αυτό!!! Απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η εταιρεία στην απλή υποστήριξη software!!!
jim_p Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Πως αναγνωριζει το bluetooth ο device manager ή καποιο προγραμμα οπως το speccy ή το everest?
jim_p Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Τοτε δες αν ανοιγει απο καποιο διακοπτακι ή απο Fn+κατι.
ss13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μάλλον κάποι κουμπάκι θα είναι γιατί δεν βρήκα κάτι !! http://www.mbs.es/fileadmin/pub/ds_amilo_si_2636.pdf
jim_p Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μηπως ειναι απο το διακοπτακι που ανοιγοκλεινει το ασυρματο?
runner1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστώ παιδιά.....δεν ξέρω τι είχε γίνει αλλά έφτιαξε ΜΟΝΟ του μετά από μία επανεκκίνηση!!!! Στο device manager έβγαζε το bluetooth στις άλλες συσκευές με θαυμαστικό αλλά πιο κάτω είχε ξεχωριστά ΞΑΝΑ το bluetooth σαν generic. Και το διακοπτάκι ήταν συνεχώς ανοιχτό και όλα!!!Απλώς για κάποιοι λόγο είχε μπλοκάρει.....!Το πιο πιθανό θα ήταν να είχε γίνει κάποια ενημέρωση και να χρειαζόταν επανεκκίνηση!Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να έφταιγε!!! Πάντως όπως κι αν έχει.....δεν μπορούμε να βρούμε πουθενά drivers της Fujitsu Siemens?Οι τύποι δεν παίζονται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.