marsel Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 > try { date asda = new date(1,true,0.21); ObjectOutputStream oos = new ObjectOutputStream(new FileOutputStream("asda.bin")); oos.writeObject(asda); oos.close(); } catch (FileNotFoundException e) { System.err.println("Could not open file"); } catch (IOException e) { System.out.println("Other file error"); } try { ObjectInputStream ois = new ObjectInputStream(new FileInputStream("1.bin")); date asd =(date)ois.readObject(); ois.close(); System.out.println(asd.toString()); } catch (EOFException e) { System.out.println("end of file"); } catch (IOException e) { System.out.println("Other file error"); } catch (ClassNotFoundException e) { System.err.println("Wrong class"); } } Κάνω δοκιμές για να καταλάβω τα δυαδικά αρχεία αλλά αυτός ο κώδικας ενώ μου φαίνεται σωστός μου πετάει ΙΟΕxception... Μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει. Ευχαριστώ.
taazz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Προσπάθησε να δώσεις πλήρες path στο όνομα του αρχείου για να σιγουρευτείς ότι δεν προσπαθεί να γράψει σε φάκελο που δεν έχεις δικαιώματα.
marsel Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Προσπάθησε να δώσεις πλήρες path στο όνομα του αρχείου για να σιγουρευτείς ότι δεν προσπαθεί να γράψει σε φάκελο που δεν έχεις δικαιώματα. Δουλεύω στο NetBeans και άμα βάλω πλήρες path μου πετάει κάτι errors...Illegal Escape Character λέει,προφανώς για το '\'.
taazz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 βάλτο διπλό τότε πχ "C:\\My Data\\App1\\1.bin"
marsel Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Οκ το βρήκα...Ξέχασα να κάνω: import java.io.Serializable; και public class date implements Serializable. Ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.