Προς το περιεχόμενο

2tb 64mb caviar green wd20ears 68.01 €

gruser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι ανάγκη να τους βγάλεις, το βλέπεις και με διάφορα προγράμματα όπως το HDTune Pro, τα Diagnostic Tools της WD κτλπ

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εχω και γω 2 απο πλαισιο

WDC WD20EARS-00MVWB0

WDC WD20EARS-00S8B1

ο πρωτος ειναι και ο πιο καινουριος π ειχα παρει το σεπτεμβριο νομιζω.

δε καταλαβα τι λετε για τον 00MVWB0

• Super Moderators
Δημοσ.

o 00MVWB0 είναι με 3x667gb platters, καλύτερος από τα υπόλοιπα revisions που είναι με 4x500gb platters

Δημοσ.

Λοιπόν ο δίσκος είναι 00MVWB0.

2 ερωτήματα για να μην ανοίγω θέμα.

α) Ο άλλος με τα bad sectors μπορεί να επιστραφεί για αντικατάσταση ?

β)Από θέμα κατανάλωσης ο WD Black 1 TB έχει την ίδια με τον WD Green 2 TB ? Ρωτάω για να δώ ποιόν θα κάνω εξωτερικό (αν και για back-up χρειάζομαι 2 TB).

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που βγάζει FAIL στα tests του official diagnostic tool της WD ναι προφανώς θα αντικατασταθεί...

ο 2ΤΒ έχει χαμηλότερη αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να μπει σε θήκη μιας και είναι Advanced Format 4k sectors

Δημοσ.

από την στιγμή που βγάζει FAIL στα tests του official diagnostic tool της WD ναι προφανώς θα αντικατασταθεί...

ο 2ΤΒ έχει χαμηλότερη αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να μπει σε θήκη μιας και είναι Advanced Format 4k sectors

Τι παει να πει αυτο;;;; Υπαρχουν δηλ δισκοι που δεν μπαινουν σε εξωτ.θηκη;;;;

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν κάνω λάθος αυτοί που είναι σε advanced format δεν μπορούν, χρειάζεται συγκεκριμένες θήκες ή να κάνεις partition allignment...

Δημοσ.

αν δεν κάνω λάθος αυτοί που είναι σε advanced format δεν μπορούν, χρειάζεται συγκεκριμένες θήκες ή να κάνεις partition allignment...

Σε απλά ελληνικά τι κοιτάμε δηλαδή σε ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ για να δουμε αν ειναι το ενα συμβατο με το αλλο οταν ειναι να αγορασουμε;Δηλαδη εν προκειμενω ο δισκος αυτος πώς καταλαβαινουμε οτι δεν κανει για εξωτερικο κουτι;

Δημοσ.

Δυστυχώς ο δίσκος τα περνάει με επιτυχία τα tests και μάλιστα του έχω κάνει 3 φορές extended write zeros. Εκτός και αν τον πάω, πώ ότι είναι αργός και επειδή έχει bad sectors φοβάμαι να τον χρησιμοποιήσω και μου τον αλλάξουν.

Αν ο δίσκος φορμαριστεί από Windows 7, μετά δεν μπορεί να μπεί σε θήκη ?

Λέω να τον βάλω σε αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801949&u=RAIDSONIC-IB-371STUS2-B-ICY-BOX-3.5---SATA-HDD-COMBO-EXTERNAL-CASE.

Την ξεχνάω ?

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που περνάει τα Quick & Extended Tests του WD Data Lifeguard Diagnostic τότε αμφιβάλω αν θα στον αλλάξουν...

θα πρέπει να κάνεις partition allignment νομίζω ή να ρυθμίσεις το jumperάκι του 2ΤΒ για να παίζει με 512 sectors πράγμα που θα ρίξει τις επιδόσεις του σε σχέση με τα 4k sectors

Δημοσ.

θα πρέπει να κάνεις partition allignment νομίζω ή να ρυθμίσεις το jumperάκι του 2ΤΒ για να παίζει με 512 sectors πράγμα που θα ρίξει τις επιδόσεις του σε σχέση με τα 4k sectors

Δηλ. αν κάποιος θέλει να κάνει εξωτερικό 2 ΤΒ τί επιλογές έχει Samsung - Seagate ? Οι εξωτερικοί WD (Elements - Mybook) δεν έχουν μέσα τους green ?

• Super Moderators
Δημοσ.

λογικά οι εξωτερικοί της WD θα παίζουν με 512 sectors ή θα έχουν controller που θα υποστηρίζει 4k sectors

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα τα δύο δισκάκια που πήρα από το plus4u.gr με €68 έκαστο. Με €136 πήρα 4TB!!!! Respect για το plus4u... δεν περίμενα να μου τα δώσουν ποτέ!!!! Μπράβο τους!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...