Προς το περιεχόμενο

2tb 64mb caviar green wd20ears 68.01 €

gruser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον πρόλαβε να τον πάρει κανείς σε αυτή την τιμή ? Γιατί κατά τις 2 μπήκα από περιέργεια και τον είχε στα 68 και τον παράγγειλα. Αύριο θα σας πώ για την εξέλιξη της υπόθεσης. Για κάθε ενδεχόμενο έχω σώσει την σελίδα και έχω πάρει και screenshot.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πήρα 2 τεμάχια στα €68 και προχωράει κανονικά... τώρα είναι στο στάδιο "Συγκέντρωση Προϊόντων". Όπως φαίνεται θα τους στείλουνε... :D

Δημοσ.

Υποβολή Παραγγελίας 15/01/2011 21:08

Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας 17/01/11 14:11

Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων 17/01/11 15:31

Συγκέντρωση Προϊόντων σε εξέλιξη!!!!!!

Δημοσ.

προκειται να τον παραλαβω αλλα επειδη μου προεκυψε κατι αλλο οποιος τον θελει ας μου στειλει pm..

Δημοσ.

Τελικά τον πήρατε αρκετοί ? Εγώ πάντως παρέλαβα έναν :)Πολύ καλή φάση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο plus4you. Τον προηγούμενο τον είχα πάρει 124 ευρώ.

• Moderators
Δημοσ.

Τελικά τον πήρατε αρκετοί ? Εγώ πάντως παρέλαβα έναν :)Πολύ καλή φάση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο plus4you. Τον προηγούμενο τον είχα πάρει 124 ευρώ.

Απο που;

• Moderators
Δημοσ.

τι revision είναι? WD20EARS-00MVWB0?

Σκεφτηκες μηπως ειναι ξεσκαρταρισμα ε;

Ε, δε νομιζω, 6μηνων+ δισκους λες να διωξανε; Που τους ειχαν κρυψει τοσο καιρο;smile.gif

00MVWB0 Θα ειναι...

Δημοσ.

προκειται να τον παραλαβω αλλα επειδη μου προεκυψε κατι αλλο οποιος τον θελει ας μου στειλει pm..

Σου στείλανε p.m.;

Αν όχι,θέλω έναν,πόσα θα βγάλεις εσύ;

• Moderators
Δημοσ.

μην το λες, ακόμα και στο msystems πέτυχα πριν 1 μήνα τα παλιά revisions

Ενταξει, τι πωλησεις κανει το msystems και τι πωλησεις κανει το e-shop (plus4U). Μπορει να ειχε μεινει στοκ στο πρωτο. Στο δευτερο πολλες φορες εχουν ξεμεινει και περιμενουν νεες παραλαβες.wink.gif

Βεβαια ποτε δεν ξερεις, οποιος πηρε ας μας πει. Πολυ καλη η παρατηρηση σου. Απλα μια προβλεψη εκανα...

Δημοσ.

Απο που;

Από εδώ http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Caviar-Green-WD20EARS-2TB-HDD-3-5inches-64MB-Cache-7200RPM-SATA-3Gb-s.htm (τον Μάϊο και έχει και 2 bad sectors εξαρχής). Ο καινούργιος ελέχθηκε και είναι μια χαρά.

τι revision είναι? WD20EARS-00MVWB0?

Θα σου πώ αύριο γιατί πρέπει να βγάλω έξω όλους τους δίσκους. Αν θυμάμαι καλά πάντως την ώρα που τον εγκαθιστούσα πρέπει να είδα ότι γράφει Dec. 2010.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...