Προς το περιεχόμενο

Καλο φανοποιειο στα Βορεια προαστεια

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για την ωρα αχρειαστο αλλα καλο ειναι να ξερουμε.

Αν ξερετε καποιο καλο στα Βορεια προαστεια (Μαρουσι , Λυκοβρυση-Πευκη. Ηρακλειο κλπ) που να συνεργαζεται με ασφαλιστικες πειτε μου αν οχι εδω με pm .

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί δεν μιλάς κατευθείαν με την(ή τις) ασφαλιστική(ές) που σε ενδιαφέρουν να μάθεις τη λίστα με τα συνεργεία που συνεργάζονται στην εν λόγω περιοχή??

Συνηθως οι ασφαλιστικες επισημα δεν συνεργαζοντε με φανοποιεια αλλα τα φανοποιεια δεχοντε να τους κανουμε εξουσιοδοτηση να τα παρουν απο τις ασφαλιστικες.Καποιο τετοιο ψαχνω.

Βόρεια Προάστεια χμ....

Γενικά πάντως όταν ήθελε να φτιάξει ο πατέρας μου το nissan επειδή το έιχα ψάξει πολύ το θέμα πολύ καλοί στην Ν.Ιωνία (κάτω από το Δημαρχείο) και ένα ακόμη στη Ν.Ιωνία κοντά στη Singular. Τώρα είναι ρίσκο να συστίνεις φανοποιείο βέβαια....

Πιο πολλοί γενικά στα ΒΠ νομίζω ότι προτιμούν τα φανοποιεία των εξουσιοδοτημένων.

Βόρεια Προάστεια χμ....

Γενικά πάντως όταν ήθελε να φτιάξει ο πατέρας μου το nissan επειδή το έιχα ψάξει πολύ το θέμα πολύ καλοί στην Ν.Ιωνία (κάτω από το Δημαρχείο) και ένα ακόμη στη Ν.Ιωνία κοντά στη Singular. Τώρα είναι ρίσκο να συστίνεις φανοποιείο βέβαια....

Πιο πολλοί γενικά στα ΒΠ νομίζω ότι προτιμούν τα φανοποιεία των εξουσιοδοτημένων.

Αυτο στην Ν.Ιωνια θα ηταν μια χαρα αν δεχοταν να παρει απο την ασφαλιστικη τα λεφτα.Αν μπορεις δωσε ονομα συνεργειου.

πφφφ κ εγω θα χρειαστω φανοποιο στα βπ γιατι ο δικος μου στο περιστερι ειναι τσαπατσουλης.. Κ δε με νοιαζει για ασφαλιστικες..

Γνωστός μου έχει μείνει πολύ ικανοποιημένος από το φανοβαφείο της AUTOMARIN στον Άγ. Στέφανο, στον παράδρομο της Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας. :)

• 2 μήνες μετά...

Βρηκα αυτο και αυριο θα παω για μικροζημια (κατω απο 200 ευρω)το Ibiza του γιου.Μου ειπαν οτι θα τους κανω απλα μια εξουσιοδοτηση και τιποτα αλλο.Θα γραψω εντυπωσεις.

Για να δούμε, θα ταιριάξουν το χρώμα;

Το χτυπησε γειτονας ξεπαρκαροντας και ξεφλουδισε στην πισω αριστερη γωνια ο προφυλακτηρας σε μεγεθος παλαμης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...