Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Για την ωρα αχρειαστο αλλα καλο ειναι να ξερουμε. Αν ξερετε καποιο καλο στα Βορεια προαστεια (Μαρουσι , Λυκοβρυση-Πευκη. Ηρακλειο κλπ) που να συνεργαζεται με ασφαλιστικες πειτε μου αν οχι εδω με pm . Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapws Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Γιατί δεν μιλάς κατευθείαν με την(ή τις) ασφαλιστική(ές) που σε ενδιαφέρουν να μάθεις τη λίστα με τα συνεργεία που συνεργάζονται στην εν λόγω περιοχή?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Συνηθως οι ασφαλιστικες επισημα δεν συνεργαζοντε με φανοποιεια αλλα τα φανοποιεια δεχοντε να τους κανουμε εξουσιοδοτηση να τα παρουν απο τις ασφαλιστικες.Καποιο τετοιο ψαχνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cger Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Βόρεια Προάστεια χμ.... Γενικά πάντως όταν ήθελε να φτιάξει ο πατέρας μου το nissan επειδή το έιχα ψάξει πολύ το θέμα πολύ καλοί στην Ν.Ιωνία (κάτω από το Δημαρχείο) και ένα ακόμη στη Ν.Ιωνία κοντά στη Singular. Τώρα είναι ρίσκο να συστίνεις φανοποιείο βέβαια.... Πιο πολλοί γενικά στα ΒΠ νομίζω ότι προτιμούν τα φανοποιεία των εξουσιοδοτημένων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Βόρεια Προάστεια χμ.... Γενικά πάντως όταν ήθελε να φτιάξει ο πατέρας μου το nissan επειδή το έιχα ψάξει πολύ το θέμα πολύ καλοί στην Ν.Ιωνία (κάτω από το Δημαρχείο) και ένα ακόμη στη Ν.Ιωνία κοντά στη Singular. Τώρα είναι ρίσκο να συστίνεις φανοποιείο βέβαια.... Πιο πολλοί γενικά στα ΒΠ νομίζω ότι προτιμούν τα φανοποιεία των εξουσιοδοτημένων. Αυτο στην Ν.Ιωνια θα ηταν μια χαρα αν δεχοταν να παρει απο την ασφαλιστικη τα λεφτα.Αν μπορεις δωσε ονομα συνεργειου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 πφφφ κ εγω θα χρειαστω φανοποιο στα βπ γιατι ο δικος μου στο περιστερι ειναι τσαπατσουλης.. Κ δε με νοιαζει για ασφαλιστικες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Γνωστός μου έχει μείνει πολύ ικανοποιημένος από το φανοβαφείο της AUTOMARIN στον Άγ. Στέφανο, στον παράδρομο της Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Βρηκα αυτο και αυριο θα παω για μικροζημια (κατω απο 200 ευρω)το Ibiza του γιου.Μου ειπαν οτι θα τους κανω απλα μια εξουσιοδοτηση και τιποτα αλλο.Θα γραψω εντυπωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Για να δούμε, θα ταιριάξουν το χρώμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Για να δούμε, θα ταιριάξουν το χρώμα; Το χτυπησε γειτονας ξεπαρκαροντας και ξεφλουδισε στην πισω αριστερη γωνια ο προφυλακτηρας σε μεγεθος παλαμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.