kagelos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Θέλω να εγκαταστήσω σε 2-3 PC ένα πακέτο Version Control για χρήση σε αρχεία Office κατά κύριο λόγο. Εκτός development δηλαδή. Με ενδιαφέρει να έχει εύχρηστο GUI καθώς τα άτομα που θα το χρησιμοποιούν δεν είναι developers. Δεν με ενδιαφέρει να καταλαβαίνει το format των αρχείων ώστε να αποθηκεύονται οι αλλαγές incremental όπως συμβαίνει με τα text αρχεία. Απλά όταν δουλεύει ο ένας το αρχείο να το κλειδώνει. Κάτι εντελώς απλό αλλά εύχρηστο.
taazz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Το SVN με το tortoiseSVN για windows υποστηρίζει τα πάντα που θέλεις, δεν έρχεται με την δυνατότητα να κλειδώνει τα αρχεία από default αλλά μπορεί να ρυθμιστεί να δουλεύει έτσι. Προσωπικά έχω καλή εμπειρία με τον CollabNet Subversion Server αλλά πολλοί λένε ότι ο visual SVN Server είναι καλήτερος πιο ευκολος κλπ δεν τα έχω συγγρίνει αλλά ο λόγος που επέλεξα τον collabnet ήταν γιατί όταν έψαχνα για server ήταν ο μόνος που μπορούσε να τρέξει σαν windows service χωρίς να χρειάζεται webserver για να λειτουργήσει και ο visualsvn δεν έπεσε στην αντιλυψη μου εκείνη την εποχή.Όσο για client το tortoise SVN είναι το πιο εύκολο από την στιγμή που θα στηθεί ένα δεξί κλικ SVN Commit και οι αλλαγές αποθηκεύτηκαν.
nspyrou Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Αν δεν σε ενδιαφέρει το ζήτημα του κώδικα και θέλεις version control, και οργάνωση των αρχείων χρηστών, γιατί δεν κοιτάς και το SharePoint της Microsoft? Σε μερικούς πελάτες μου που το έχω εγκαταστήσει είναι εύκολο, αρκετά εύχρηστο και βλέπω οτι τους έχει βολέψει αρκετά στο θέμα της ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης.. Δεν ξέρω,, απλώς μια ιδέα ήταν ...
kagelos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Παίδες τελικά κατέληξα όπως προτείνατε σε subversion, tortoise και Visual SVN Server. Προερχόμενος από SourceSafe μπερδεύτηκα ελαφρώς (τα έκανα και βιαστικά) αλλά τελικά το integration με τον Explorer είναι πολύ ωραίο. Όσο για το SharePoint που προτάθηκε ... είναι δωρεάν αυτό; Νομίζω πως όχι, οπότε στην παρούσα δεν ήταν δυνατόν να το δοκιμάσω. Σας ευχαριστώ όλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.