Προς το περιεχόμενο

Psp Go(ΑΠΟΡΙΕΣ απο αρχαριο με psp φορητη κονσολα)

giannispaok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας! χαιρετω τη παρεα εδω μεσα!

μπαινω κατευθειαν στο ψητο:(psp δε ειχα ποτε μου- μονο με ps3 ....)

θα αγορασω την επομενη εβδομαδα και θελω αμμεσες απαντησεις παρακαλω.....

1) συμβατοτητες συνδεσης με ps3 (το psp go εχει bluetooth πχ) καλυτερο δεν ειναι ενα psp go απο ενα psp 3004?

2) λογω blueτooth του psp go μπορω να α) μεταφερω εικονες φωτο μουσικη απο pc μου προς το psp go?

β)η πρεπει πρωτα στο ps3 και απο το ps3 στο psp gο?

3)λογω bluetooth, μπορω να χρησιμοποιω τα χειριστηρια του ps3 να παιζω στο psp go? σημαντικο αυτο....

4) το psp go εχει μνημη 16 GB νομιζω,σωστα? υπαρχει και μεγαλυτερη χωριtiκοτητα - τι κανεις αν γεμισει?

5) παιχνιδια οριτζιναλ απο καταστημα αφου δε εχει umd δισκακι να δεχτει νομιζω....πως τα φορτωνεις στο psp go? σε τι μορφη ειναι αυτα που πουλανε? με τι τροπο -παιζουν αμεσως οπως αυτων ενος ps3?

6) εχω πχ παιχνιδια στη μνημη του psp go... μπορω να τα σωσω αν ναι πως μη χαθουν.....backup)

μπορω να τα μεταφερω σε ps3 και μετα αντιστροφως παλι σε psp go ? κατι τετοιο μπορει να γινει και σε ενα pc? (ειτε ειναι αγορασμενα ειτε απο store) για μουσικη φωτο...πως θα κανω backup ?

7) για να συνδεσω το psp go σε μια τηλεοραση FULL HD 1920χ1080 23' πρεπει να παρω τα ειδικα καλωδια με μπανανες pca? θελω να παιζω και να βλεπω απο τηλεοραση,γινετε αυτο ε?ποσο εχουν?

8) τα 10 δωρεαν παιχνιδια που δινουν μεσω store αν καταλαβα καλα...πρεπει να δημιουργησω αλλο acount να μου στειλουν κωδικο για τα games? καπου διαβασα σε αλλο post ...αλλοι περιμεναν μηνα...

9) ιντερνετ μπαινεις κανονικα οπως αν ειχες ps3? ιδια διαδικασια ειναι για να συνδεθεις μεσω ασυρματου ρουτερ? η θελει κατι αλλο ? μπορω να σερφαρω απο αποσταση απο το pc μου....οκ? πχ zoo.gr μπαινει?

(τι μειονεκτημα εχει στο τομεα αυτο?)

10) τα ηχεια ενσωματωμενα που φανταζομαι εχει το psp go ανταποκρινονται οκ ακουγωντας μουσικη πχ η παιζοντας? αν ηθελα εξτρα ηχο τι αγοραζω? (επισης αν κανω αναπαραγωγη mp3 απο το psp go - μπορω με καποιο τροπο να ακουσω τον ηχο απο τα ηχεια που εχω συνδεσει στο pc? - logitech 5.1)

1) ξερετε κανενα καταστημα να δινει το psp go μαζι με το fifa 2011? αν ναι σε τι τιμη? ΑΘΗΝΑ

ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ psp go ή psp 3004?

* στον skroutz γιατι αλλοι το πουλανε 183 αλλοι 244...... ΓΙΑΤΙ τοσο πολυ διαφορα...(black χρωμα)

ευχαριστω οσοι απαντησετε!!!!!

Δημοσ.

44 με μενα αλλα δε γινεται ολοι αυτοι να ξερουν να απαντησουν... Ασε το ελεος για την εκκλησια . εγω στη τελικη ερωτηση ισως να πω τη γνωμη μου, psp 3000 (εκτος και αν δεν σε ενδιαφερει hacking/τσιπαρισμα του psp )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...