Προς το περιεχόμενο

i5-2500 vs x6 phenom

dimitrisvico

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αυτα που αναφερω παραπανω τα εχω αγορασει ηδη και δεν μπορω να τα επιστρεψω,μετα απο ενα καταστημα εχω παραγγειλει ολα τα υπολοιπα (μητρικη,επεξεργαστη,μνημες συνολο 455 ευρω και δεν εχω παραλαβει τιποτα) αν αγορασω απο το ιδιο καταστημα σε περιπτωση επιστροφης χρηματων η σε περπτωση πιστωτικου σε τι να παω με αυτα τα λεφτα (455Ε)??

Δημοσ.

δεν ξερω τι να κανω ειλικρινα εχω πελαγωσει...οι μεν λενε οτι το P67 σε sata 3 connector δεν εχει προβλημα και λεω να περιμενω μετα αντικατασταση με Ζ68,οι δεν οτι ειναι γενικο το προβλημα και θα επηρεαζει παντου και λεω να παω στον 1090Τ αλλα γενικως ενα μπαχαλο...οι νεες ΑΜ3 τι περισσοτερο θα εχουν και ποτε τις περιμενουμε στην αγορα? ειχα 8 χρονια να παρω pc και τωρα γκαντεμια ρε γαμωτο!!

Δημοσ.

Εγώ λέω ότι και οι καινούριοι που θα βγάλει οι intel πάλη μια πατάτα θα είναι γιατί θα είναι ένας συνδυασμός του σημερινού p67 με το h67.

Για μένα όπως ξανά είπα ακύρωσε τα και πάνε στον 1090T στα 200Ε που είναι πλέον με μια μητρική των 80Ε-120Ε ανάλογα με της ανάγκες σου και μνήμες 4gb 50-55Ε

Δημοσ.

ειμαι σε διλλημα οχι οτι δεν θελω amd,ισα ισα αρχικα ηταν να παω στον 1090T αλλα στο πως θα κανω την ολη διαδικασια και τι κομματια να επιλεξω ακριβως οπως και αν θα μου κανουν επιστροφη χρηματων η θα πρεπει να αγορασω απο το ιδο καταστημα(ειχα βαλει τα χρηματα με τραπεζικη καταθεση)

Εσεις με 455 ευρω τι μερη θα επιλεγατε εκτος απο τον 1090Τ? mobo,ram και ισως χρειαστω και optical drive και δεν θα ελεγα οχι σε ενα blue-ray.

Δημοσ.

Το μόνο αξιόλογο σε πλατφόρμα που υπάρχει τώρα είναι am3.Παρτους ένα τηλέφωνο και πες τους αν μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία και να πάρεις με αυτά τα χρήματα κάτι άλλο. έτσι κι αλλιώς θα πρέπει σε λίγο καιρό να τα πας πίσω για να στα αντικαταστήσουν με καινούρια .

Δημοσ.

Ο Bulldozer και η ΑΜ3+ έρχεται, οι SandyBridge είναι στο συνεργείο.

Βασικά η εποχή είναι για αναμονή νέων αφίξεων.Αν κάποιος δε βιάζεται, πρέπει να περιμένει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...