rafail1994 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Άκυρο σε τα έτσι και αλλιώς θα πρέπει μετά από καιρό να τα αντικαταστήσεις
ultrobyr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 αυτα που αναφερω παραπανω τα εχω αγορασει ηδη και δεν μπορω να τα επιστρεψω,μετα απο ενα καταστημα εχω παραγγειλει ολα τα υπολοιπα (μητρικη,επεξεργαστη,μνημες συνολο 455 ευρω και δεν εχω παραλαβει τιποτα) αν αγορασω απο το ιδιο καταστημα σε περιπτωση επιστροφης χρηματων η σε περπτωση πιστωτικου σε τι να παω με αυτα τα λεφτα (455Ε)??
savvas1340 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Αυτα που αγορασες μπαινουν σε οποιαδηποτε πλατφορμα.Ακυρωσε επεξ-μνημες-μητρικη.Πηγαινε σε 1090Τ+ΑSROCK890GXEXTREME3+8G RAM
Bandura Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Εκτος κι αν δεν βιαζεσαι οπως εγω που περιμενω τις νεες AM3+ για να κανω την αναβαθμιση μια και καλη...
ultrobyr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 δεν ξερω τι να κανω ειλικρινα εχω πελαγωσει...οι μεν λενε οτι το P67 σε sata 3 connector δεν εχει προβλημα και λεω να περιμενω μετα αντικατασταση με Ζ68,οι δεν οτι ειναι γενικο το προβλημα και θα επηρεαζει παντου και λεω να παω στον 1090Τ αλλα γενικως ενα μπαχαλο...οι νεες ΑΜ3 τι περισσοτερο θα εχουν και ποτε τις περιμενουμε στην αγορα? ειχα 8 χρονια να παρω pc και τωρα γκαντεμια ρε γαμωτο!!
rafail1994 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ λέω ότι και οι καινούριοι που θα βγάλει οι intel πάλη μια πατάτα θα είναι γιατί θα είναι ένας συνδυασμός του σημερινού p67 με το h67. Για μένα όπως ξανά είπα ακύρωσε τα και πάνε στον 1090T στα 200Ε που είναι πλέον με μια μητρική των 80Ε-120Ε ανάλογα με της ανάγκες σου και μνήμες 4gb 50-55Ε
benign Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Συμφωνω με τον rafail1944.Ο συνδιασμος που σου προτεινει σε υπερκαλυπτει,μιλαμε για εξαιρετικο μηχανημα.
ultrobyr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 ειμαι σε διλλημα οχι οτι δεν θελω amd,ισα ισα αρχικα ηταν να παω στον 1090T αλλα στο πως θα κανω την ολη διαδικασια και τι κομματια να επιλεξω ακριβως οπως και αν θα μου κανουν επιστροφη χρηματων η θα πρεπει να αγορασω απο το ιδο καταστημα(ειχα βαλει τα χρηματα με τραπεζικη καταθεση) Εσεις με 455 ευρω τι μερη θα επιλεγατε εκτος απο τον 1090Τ? mobo,ram και ισως χρειαστω και optical drive και δεν θα ελεγα οχι σε ενα blue-ray.
rafail1994 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Το μόνο αξιόλογο σε πλατφόρμα που υπάρχει τώρα είναι am3.Παρτους ένα τηλέφωνο και πες τους αν μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία και να πάρεις με αυτά τα χρήματα κάτι άλλο. έτσι κι αλλιώς θα πρέπει σε λίγο καιρό να τα πας πίσω για να στα αντικαταστήσουν με καινούρια .
thefirestarta Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ο Bulldozer και η ΑΜ3+ έρχεται, οι SandyBridge είναι στο συνεργείο. Βασικά η εποχή είναι για αναμονή νέων αφίξεων.Αν κάποιος δε βιάζεται, πρέπει να περιμένει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.