vasilisga Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Και να μην πεσουν τι πειραζει; Οι τιμες των νεων ειναι πολυ καλες... Καποιοι εχουν πεσει οπως και να εχει, οι i3 πχ
cabdik Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 ουτως η αλλως, τα games στον 6πυρηνο δεν εκμεταλλευονται ολους τους πυρηνες,αρα ειναι το ιδιο σαν να εχεις εναν Χ4 955-965. αρα καλυτερα να πας σε 2500Κ!!
ultrobyr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 εαν παω στον 2500Κ θα χρειαστω μια καλη μητρικη με τα νεα chipset πανω απο 140Ε λογικα και επισης καλη καρτα γραφικων αφου το pc προοριζεται για gaming κυριως,μετα απο που μπορω να κοψω ωστε να μην βγω τελειως εκτος προυπολογισμου? προς το παρον εχω παρει οθονη την συγκεκριμενη Link και κουτι αυτο: Link και θελω να δωσω ακομα γυρω στα 600 αντε 700 καμια ιδεα?
rafail1994 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Για κάρτα γραφικών πας στην 6950 αφού το pc είναι για gaming. @cabdik σε λίγα χρονιά θα αρχίσουν να εκμεταλλεύονται και τους 6 πύρινες
dimitrisvico Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 6950 ειναι κοντα στα 300 ευρω, γιαυτο αν προκειται να μαζεψεις το budget παρε την 6850 η την 6870 νομιζω ειναι μικρη διαφορα στα λεφτα.
cabdik Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Για κάρτα γραφικών πας στην 6950 αφού το pc είναι για gaming. @cabdik σε λίγα χρονιά θα αρχίσουν να εκμεταλλεύονται και τους 6 πύρινες σε λιγα χρονια θα εχουν αλλαξει παλι πλατφορμες, και οι sandybridge-6950-bulldozer θα ειναι αρχαιολογια...!!!!! μητρικες με Ρ67 για overclocking http://www.skroutz.gr/s/311472/Gigabyte-GA-P67A-UD3.html http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22383&cat=3
rafail1994 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δεν διαφωνώ ότι θα βγουν σε λίγα χρονιά οχταπυρινοι δεκαπυρινοι και πάει λέγοντας .Άλλα πρέπει να επικεντρωθούμε στο τι το χρειάζεται εγώ έχω ένα pc με P4 και 256mb ram τώρα εκτελεί χρέη server άλλα αν κάποιος ήθελε pc μόνο για office το συγκεκριμένο θα του έκανε την δουλεία του ακόμη και αρχαιολογία.
ultrobyr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 αμα παω στην 6950 με 300 ευρω καηκα! χαχαχα ουτε για το τροφοδοτικο δεν θα μου μεινουν! εαν μπορειτε καποιος να μου κανει μια συνθεση χωρις κουτι και οθονη με τον i5 2500 κτλ γυρω στα 600-700 θα το εκτιμουσα παρα πολυ. Υ.Γ Το digitalmaster.gr που ειναι σχετικα κοντα σε εμενα (Ηρακλειο Κρητης)τι λεει,εχει αγορασει κανεις? απο οτι βλεπω εχει πολυ χαμηλες τιμες. Υ.Γ Για να εχω WIFI στον desktop πρεπει να το υποστηριζει η μητρικη? και η τεχνολογια crossfire που βοηθαει? (παλι καλα που υπαρχετε και εσεις να βοηθατε κατι noobaδες σαν και εμενα!)
rafail1994 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Το digitalmaster δεν εχει τον i5 2500Κ
ultrobyr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 ουτως η αλλως θα τον παρω κομματι κομματι ηδη εχω παρει ξεχωριστα οθονη και case!
lionheart75 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 αμα παω στην 6950 με 300 ευρω καηκα! χαχαχα ουτε για το τροφοδοτικο δεν θα μου μεινουν! εαν μπορειτε καποιος να μου κανει μια συνθεση χωρις κουτι και οθονη με τον i5 2500 κτλ γυρω στα 600-700 θα το εκτιμουσα παρα πολυ. Υ.Γ Το digitalmaster.gr που ειναι σχετικα κοντα σε εμενα (Ηρακλειο Κρητης)τι λεει,εχει αγορασει κανεις? απο οτι βλεπω εχει πολυ χαμηλες τιμες. Υ.Γ Για να εχω WIFI στον desktop πρεπει να το υποστηριζει η μητρικη? και η τεχνολογια crossfire που βοηθαει? (παλι καλα που υπαρχετε και εσεις να βοηθατε κατι noobaδες σαν και εμενα!) Asus ΗD6850 DirectCU αυτή την υλοποίηση θα πάρεις και όχι άλλη υλοποίηση. http://www.skroutz.gr/s/288892/Asus-Radeon-HD6850-1GB.html Αν θέλεις κάρτα που να έχει δυνατότητες στο O/C, voltage tweak, χαμηλές θερμοκρασίες και όλα αυτά στα ~170 ευρώ αυτή θα πάρεις. Best buy απλά. Εdit: Διαφορετικά πάς στα 300+ euro για 6950, δεν έχεις άλλες επιλογές. (Η διαφορά σε επιδόσεις ανάμεσα στην υλοποίηση της Asus DU 6850 στα 170 euro και μιας HD6870 στα 220+ euro δεν δικαιολογούν με τίποτα την διαφορά χρημάτων, πόσο μάλλον μιας HD6850 στα 950/1150)
ultrobyr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 εγινε παραγγελια και για την asus 6850 περιμενω τις υπολοιπες προτασεις!! εχουμε μεχρι στιγμης οθονη,κουτι,και καρτα γραφικων! ευχαριστω!
lionheart75 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 αμα παω στην 6950 με 300 ευρω καηκα! χαχαχα ουτε για το τροφοδοτικο δεν θα μου μεινουν! εαν μπορειτε καποιος να μου κανει μια συνθεση χωρις κουτι και οθονη με τον i5 2500 κτλ γυρω στα 600-700 θα το εκτιμουσα παρα πολυ. Υ.Γ Το digitalmaster.gr που ειναι σχετικα κοντα σε εμενα (Ηρακλειο Κρητης)τι λεει,εχει αγορασει κανεις? απο οτι βλεπω εχει πολυ χαμηλες τιμες. Υ.Γ Για να εχω WIFI στον desktop πρεπει να το υποστηριζει η μητρικη? και η τεχνολογια crossfire που βοηθαει? (παλι καλα που υπαρχετε και εσεις να βοηθατε κατι noobaδες σαν και εμενα!) Όχι δεν αποτελεί προυπόθεση. Μπορείς να βάλεις ασύρματη κάρτα δικτύου προκειμένου να έχεις wifi σε οποιαδήποτε μητρική και σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Εναλλακτικά μπορείς να αγοράσεις έναν wifi usb adapter με ~15 ευρώ και να έχεις wifi στον σταθερό συνδέοντάς τον σε μια usb θύρα. H τεχνολογία Crossfire που υποστηρίζουν κάποιες μητρικές δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να προσθέσει αν θέλει και 2η κάρτα γραφικών (ίδια ή της ίδιας σειράς) προκειμένου να αυξήσει τις δυνατότητες του υπολογιστή του σε 3d εφαρμογές, παιχνίδια. Απαραίτητη προυπόθεση, προκειμένου να πιάσει τόπο η τοποθέτηση 2ης κάρτας, είναι να υπάρχει στο setup ικανό τροφοδοτικό να σηκώσει άνετα το σύστημα με την επιπλέον κάρτα και επιπλέον η μητρική να υποστηρίζει στην 2η pci-e θύρα ταχύτητες 16x ή τουλάχιστον 8x, αλλιώς δεν αξίζει.
ultrobyr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Όχι δεν αποτελεί προυπόθεση. Μπορείς να βάλεις ασύρματη κάρτα δικτύου προκειμένου να έχεις wifi σε οποιαδήποτε μητρική και σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Εναλλακτικά μπορείς να αγοράσεις έναν wifi usb adapter με ~15 ευρώ και να έχεις wifi στον σταθερό συνδέοντάς τον σε μια usb θύρα. H τεχνολογία Crossfire που υποστηρίζουν κάποιες μητρικές δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να προσθέσει αν θέλει και 2η κάρτα γραφικών (ίδια ή της ίδιας σειράς) προκειμένου να αυξήσει τις δυνατότητες του υπολογιστή του σε 3d εφαρμογές, παιχνίδια. Απαραίτητη προυπόθεση, προκειμένου να πιάσει τόπο η τοποθέτηση 2ης κάρτας, είναι να υπάρχει στο setup ικανό τροφοδοτικό να σηκώσει άνετα το σύστημα με την επιπλέον κάρτα και επιπλέον η μητρική να υποστηρίζει στην 2η pci-e θύρα ταχύτητες 16x ή τουλάχιστον 8x, αλλιώς δεν αξίζει. thanks lionheart75 καμια ιδεα για το υπολοιπο στησιμο του pc??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.