PCharon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μόλις πριν λίγο πήρα στα χέρια μου διαφημιστικό φυλλάδιο του ΠΛΑΙΣΙΟ με εκπτώσεις φάντασμα και με πρόλαβες διότι ήμουν έτοιμος να ανοίξω σχετικό θέμα αποτροπιασμού. Ενδεικτικά μόνο να αναφέρω δύο προϊόντα με δήθεν έκπτωση: - Ψύκτρα Corsair CPU Cooler Air Series A50 "από 49,90€ μόνο 27,90€" http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Corsair-CPU-Cooler-Air-Series-A50-Intel-775-1156-1366-AMD-AM2-AM3.htm ...λες και στο εξωτερικό η ψύκτρα αυτή κάνει πάνω από 30€ ή λες και δε φαίνεται η αξία της ψύκτρας. - Μνήμες Corsair XMS 4GB DDR3-1600 CMX4GXM2A1600C9 στο site "από 73,90€ μόνο 45,90€" (σημείωση: στον κατάλογο γράφει από 67€ > 45,90€, όχι πως έχει κάποια σημασία, ένα νούμερο στη τύχη γράψανε από εδώ κι από εκεί) < ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΙΣΧΟΣ http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-XMS-4GB-DDR3-1600-Intel-Core-i5-i7-Ram-Kit-2-x-2GB-PC3-12800-9-9-9-24.htm ...δηλαδή όσο αξίζουν κανονικά οι μνήμες αυτές, ποτέ δεν άξιζαν 73,90 ή 67 ή οσοστητυχηγραψουν, δείτε για παράδειγμα το ίδιο προϊόν στην ίδια ακριβώς (ουάου, τί σύμπτωση) τιμή σε άλλο κατάστημα χωρίς καμία αναφορά περί έκπτωσης http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553148 Τα παραπάνω ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ μόνο. Φοβερές εκπτώσεις, έτσι; Λες και ζούμε σε μπουντρούμια όλοι οι καταναλωτές και με το που θα δούμε τα "οτιθελειγραφει" στο κατάλογο θα βγούμε και θα τρέξουμε σα ζώα να ψωνίσουμε τις "φοβερές ευκαιρίες". Κύριοι, του ΠΛΑΙΣΙΟ και όποιου άλλου, αν το κέρδος είναι λίγο και δε μπορείτε να κάνετε πραγματικές εκπτώσεις, τότε μη κάνετε καθόλου, δε σας παρεξηγούμε που δε μπορείτε να κάνετε. Αλλά ΕΛΕΟΣ, μη μου μοιράζετε τον κατάλογο με πχ τις παραπάνω μνήμες να αναφέρουν "έκπτωση -32%" τη στιγμή που απλά τις δίνετε στην κανονική τους τιμή (που κατά φοβερή σύμπτωση είναι η ίδια με του ανταγωνιστή - δε μπορούσατε να κόψετε 10 σεντ από τον ανταγωνιστή, έτσι για το γαμώτο ρε παιδί μου, να μη φαίνεται τόσο πολύ!).
lexmark Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Εγώ θα ήθελα να ξέρω τώρα, οι υποστηρικτές του ΠΛΑΙΣΙΟΥ και του κάθε ΠΛΑΙΣΙΟΥ που είναι τώρα;
UpToDate_ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Αφήστε τα παίδες.. Εγώ αύριο πάω Πλαίσιο για να πάρω τις μνήμες που παρήγγειλα και για να πάρω την αλλαγή της 295 που πήγε rma ενός κολλητού(εκεί να δείτε τσακωμός για να αποφύγω gtx480 που δεν την σηκώνει και το τροφοδοτικό του κολλητού).. και θα τους κράξω λίγο για την dfi στα 49 ευρώ που είχα παραγγείλει ενώ ήταν on στο site όταν την παρήγγειλα και μου ήρθε mail ότι δεν υπάρχει .. μπας και νιώσουν-λίγο μπροστά στους πελάτες.
iced Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Παρολη την κακη φαση του πλαισιο, γραφονται εδω μεσα απειρες σελιδες για αυτο. Αυτο πετυχαινει τον σκοπο του, ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.. Διαφημηζεται εμεσα γιατι ο αλλος λεει: "και αν ειμαι ο πρωτος που ειδα την προσφορα και τσιμπησω το χ προιον"?
UpToDate_ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Παρολη την κακη φαση του πλαισιο, γραφονται εδω μεσα απειρες σελιδες για αυτο. Αυτο πετυχαινει τον σκοπο του, ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.. Διαφημηζεται εμεσα γιατι ο αλλος λεει: "και αν ειμαι ο πρωτος που ειδα την προσφορα και τσιμπησω το χ προιον"? Μπα.. με αυτά που βλέπει εδώ.. θα πει καλύτερα να ρίξω ένα Τζόκερ παρά να πατήσω το "αγόρασε το"..
iced Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δεν εχει να χασει κατι να πατησει αγορασε το... Και αν κατσει??? Προσωπικα πλεον δεν μπαινω ουτε να δω τις φωτογραφιες, γιατι για site με φωτογραφιες μιλαμε... Ενω ειχα πει ποτε να μην τα ξανασκασω στο e-shop, εκει τα σκαω πλεον ή οπου με βολεψει..
gpapadakis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Από ότι φαίνεται αυτό το νήμα ανοίχτηκε για να βγάλουν τα εσώψυχα τους όσοι έχουν εμπάθεια προς κάποια καταστήματα... Ρε παιδιά έλεος, ανοίξτε μια εφημερίδα, θα δείτε μέσα 10 φυλλάδια ψευτοπροσφορών. Κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά, από ψευτοπροσφορές άλλο τίποτα. Ο Έλληνας δεν ήταν ποτέ υπέρ των χριστουγεννιάτικων αγορών. Κανα παιχνιδάκι για τα παιδιά, κανα δεντράκι και καμιά μπάλα, μέχρι εκεί... Νομίζετε ότι αυτοί που έχουν τα καταστήματα είναι χαζοί? Γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν κάνουν σοβαρές εκπτώσεις μετά τις γιορτές, δε θα ψωνίσει κανένας στις γιορτές. Θα περιμένουν όλοι τις εκπτώσεις. Για αυτό λοιπόν εκπτώσεις γίνονται υποτιθέμενες και μόνο ως μαρκετινγκ τρικ.
manosfp Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Ήμουν φανατικός του Πλαισίου και εχθρός του eshop. Από σήμερα η οποιαδήποτε επαφή μου με το Πλαίσιο σταματάει και το eshop θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία...
PCharon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Για αυτό λοιπόν εκπτώσεις γίνονται υποτιθέμενες και μόνο ως μαρκετινγκ τρικ. Δηλαδή τώρα που το έγραψες εσύ βγάζεις τα εσώψυχά σου; Τα ίδια λέμε. Αλλά ρε φίλε, για κάτσε, άλλο όντως να κόβει κάποιος έστω και τα μισά από τα ποσοστά που ισχυρίζεται και άλλο να σε κοροϊδεύει κατάμουτρα και να το καυχιέται κιόλας. Αυτό το πράγμα σε είδη τεχνολογικά και ειδικά το παράδειγμα με τις μνήμες που έπιασα παραπάνω, παραπάει, δε βρίσκεις; Να μου έλεγες για ρούχα, παπούτσια, ΟΚ να το καταλάβω. Εδώ όμως τα πράγματα είναι πολύ συγκεκριμένα, δε χωράει κοροϊδία και πόσο μάλλον, δε χωράει να κοροϊδεύεις και να το διαφημίζεις κιόλας. Άλλο το να έρθω στο μαγαζί σου και να μου πεις μια υπερβολή για να πουλήσεις εκείνη τη στιγμή και άλλο να μοιράζεις φυλλάδες με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ εκπτώσεις και με πηχαίους τίτλους, λέει πολλά για το πελάτη...
tarantules Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά έλεος, ανοίξτε μια εφημερίδα, θα δείτε μέσα 10 φυλλάδια ψευτοπροσφορών. Κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά, από ψευτοπροσφορές άλλο τίποτα. Ο Έλληνας δεν ήταν ποτέ υπέρ των χριστουγεννιάτικων αγορών. Κανα παιχνιδάκι για τα παιδιά, κανα δεντράκι και καμιά μπάλα, μέχρι εκεί... Νομίζετε ότι αυτοί που έχουν τα καταστήματα είναι χαζοί? Γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν κάνουν σοβαρές εκπτώσεις μετά τις γιορτές, δε θα ψωνίσει κανένας στις γιορτές. Θα περιμένουν όλοι τις εκπτώσεις. Για αυτό λοιπόν εκπτώσεις γίνονται υποτιθέμενες και μόνο ως μαρκετινγκ τρικ. Οι όντως ψευτοπροσφορές (κυρίως σε κάθε είδους ηλεκτρονικές συσκευές) που βγαίνουν σωρρηδών σε κάθε είδους φυλλάδια απευθύνονται σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ κοινό.Και δεν είναι άλλο από τη μάζα.Το κάθε πολυκατάστημα που βγάζει αυτά τα φυλλάδια, δεν στοχεύει σε άτομα όπως πχ η πλειψηφία των τεχνολογικά ενημερωμένων του forum (και όχι μόνο), αλλά σε άτομα που δεν την πολυψάχνουν τη δουλειά είτε γιατί δεν τους ενδιαφέρει είτε γιατί είναι άσχετα με το αντικείμενο. Σπάνια έχω ψωνίσει κοιτάζοντας μόνο ένα φυλλάδιο, και θέλω να πιστεύω οτι και όλοι εδώ μέσα δεν καταπίνουν "ασάλιωτα" όσα μας "σερβίρουν". Το παράδοξο στην όλη υπόθεση είναι οτι έχουμε ανάγκη τέτοια άτομα που κάνουν ασυνάρτητες αγορές χωρίς να καταλαβαίνουν τί αγοράζουν και εαν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα η τιμή στην οποία αγοράζουν. Τους έχουμε ανάγκη γιατί πολύ απλά χωρίς αυτούς οι τιμές των προϊόντων θα έμεναν στα αρχικά επίπεδα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα (λόγω έλλειψης κατανάλωσης). Φανταστείτε το σκηνικό εαν κάναμε ΟΛΟΙ στοχευμένες και μεθοδευμένες αγορές με αυστηρά κριτήρια...Τα 9 στα 10 προϊόντα των ραφιών θα γύρναγαν πίσω απούλητα και εν τέλη θα υπήρχε στασιμότητα...
lexmark Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δεν το πιστεύω αυτό tarantules. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στην αρχή. Μετά αντιθέτως, πιστεύω, ότι θα είχαμε πιο υγιή ανταγωνισμό με ότι αποτελέσματα έχει αυτός, ένα εκ των οποίων, μιας και μας ενδιαφέρει εδώ, πιο προσγειωμένες τιμές και λιγότερη κοροϊδία στον καταναλωτή. Γενικώς είμαι της άποψης ότι ένα ενημερωμένο κοινό είναι καλύτερο από μια, ανενημέρωτη, μάζα.
simplemind79 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δεν το πιστεύω αυτό tarantules. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στην αρχή. Μετά αντιθέτως, πιστεύω, ότι θα είχαμε πιο υγιή ανταγωνισμό με ότι αποτελέσματα έχει αυτός, ένα εκ των οποίων, μιας και μας ενδιαφέρει εδώ, πιο προσγειωμένες τιμές και λιγότερη κοροϊδία στον καταναλωτή. Γενικώς είμαι της άποψης ότι ένα ενημερωμένο κοινό είναι καλύτερο από μια, ανενημέρωτη, μάζα. +1 η ενημερωση σε γλυτώνει και σε χρήμα και σε καλύτερο value for money προιόν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.