k_dinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Περασα και απο τα καταστηματα που γραφει οτι ειναι διαθεσιμες.. Και ποιος να το περιμενε... ΔΕΝ υπηρχαν! Παντως εριξα το γελιο της αρκουδας, οταν ειδα το παρακατω:
nem52 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Παντως εριξα το γελιο της αρκουδας, οταν ειδα το παρακατω: δεν καταλαβαινω..
kwstas_pap Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 δεν καταλαβαινω.. εννοεί ότι στο pcάκι του καταστήματος (ΠΛΑΙΣΙΟ φυσικά) έχει εμφανιστεί μήνυμα των windows που ενημερώνει τον χρήστη ότι το αντίγραφο του λειτουργικού που έχει εγκατασταθεί ίσως είναι προϊόν... λαθρεμπορίας! ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (πρέπει να δείτε τη συνέντευξη που έδωσε το κανάλι 9 ο πρόεδρος του ΠΛΑΙΣΙΟ (κ.Γεράρδος) - ότι περιγράφει περί ποιότητας, εξυπηρέτησης κτλ είναι σαν να είναι ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ η αλυσίδα - τον δικαιολογώ γιατί μπορεί πραγματικά να αγνοεί την θλιβερή πραγματικότητα - αν ψάξετε στα forum δεν θα σας "εκπλήσει" το παραπάνω screenshot)
nem52 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 εννοεί ότι στο pcάκι του καταστήματος (ΠΛΑΙΣΙΟ φυσικά) έχει εμφανιστεί μήνυμα των windows που ενημερώνει τον χρήστη ότι το αντίγραφο του λειτουργικού που έχει εγκατασταθεί ίσως είναι προϊόν... λαθρεμπορίας! ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (πρέπει να δείτε τη συνέντευξη που έδωσε το κανάλι 9 ο πρόεδρος του ΠΛΑΙΣΙΟ (κ.Γεράρδος) - ότι περιγράφει περί ποιότητας, εξυπηρέτησης κτλ είναι σαν να είναι ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ η αλυσίδα - τον δικαιολογώ γιατί μπορεί πραγματικά να αγνοεί την θλιβερή πραγματικότητα - αν ψάξετε στα forum δεν θα σας "εκπλήσει" το παραπάνω screenshot) axaxaxax δεν προσεξα καθολου αυτο... νομιζα πως επαιζε κατι με τιμη και ειχα κολλησει σε αυτο... μα εγω το εχω δει δυο φορες ξανα live αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.