Προς το περιεχόμενο

Αντιμετώπιση χρηστών κάνναβης

nicoc89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 316
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Θα βρειτε και σεις τον δρομο σας,relax^^

29 χρόνια τώρα πιστεύω ότι τον έχω βρει.Δουλεύω όπως όλους τους ανθρώπους, έχω σχέση, έχω τα χόμπι μου,έχω τους φίλους μου.Το ότι προτιμώ το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι μου αντί να πιω ένα ποτήρι ουίσκι-βότκα etc στη καλύτερη, ή ακόμα χειρότερα να πάρω lexotanil όπως κάνουν αρκετοί άνθρωποι για να καταπολεμήσουν το άγχος τους προτιμώ να στρίψω ένα ωραίο Ελληνικό τσιγαράκι και να αράξω στο καναπέ μου.

Cheers

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οποιος καπνιζει,πινει,την πινει κλπ για να περασει καλα πιστευω οτι εχει προβληματα σαν ανθρωπος.Πραγματικα υπαρχουν τοσα ενδιαφεροντα πραγματα με ουσια να ασχοληθεις στη ζωη οποτε το να βαζεις οινοπνευμα,καπνο κλπ μεσα σου για μενα ειναι ηλιθιο.Για το θεμα της νομιμοτητας τωρα οταν οδηγας,με μια απλη κινηση μπορεις να σκοτωσεις ανθρωπο,το ιδιο και οταν κρατας ενα κατσαβιδι.Ακριβως το ιδιο και αν μεθυσεις κλπ κλπ.Οποτε για μενα ειναι ανουσιο να απαγορευουν οποιαδηποτε ναρκωτικα.

συνηθως αυτοι που τα κανουν αυτα,ειναι η αυτοι που τα χουν ολα και δε ξερουν τι να κανουν,η αυτοι που δεν εχουν τιποτα...

Εγω δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα. Ναι οκ, το χορτο ειναι παρανομο και κοινωνικα μη αποδεκτο. Και? Δεν θα με ενδιαφερε να γινει νομιμο γιατι πολυ απλα δεν εχω σκοπο να πινω σε "coffee shops" η ξερω γω στο δρομο για να κανω μοστρα στα γκομενακια. Χορτο πινω στο σπιτι κανενος φιλου μου οταν βλεπουμε ταινια η αγωνα με πιτσες και σουβλακια. Μπατσος να με μαζεψει σε τετοιο μερος δεν παιζει και αρα ολα ειναι μια χαρα. Τελος, δεν με νοιαζει και η προκαταληψη προς το χορτο γιατι δεν το βγαζω βουκινο οτι πινω. Δηλαδη τι θα θελαμε να γινει το χορτο σαν το αλκοολ? Να λες στην γκομενα "Παμε το βραδυ εξω, σου κερναω τσιγαρο."? :P

Εγω δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα. Ναι οκ, το χορτο ειναι παρανομο και κοινωνικα μη αποδεκτο. Και? Δεν θα με ενδιαφερε να γινει νομιμο γιατι πολυ απλα δεν εχω σκοπο να πινω σε "coffee shops" η ξερω γω στο δρομο για να κανω μοστρα στα γκομενακια. Χορτο πινω στο σπιτι κανενος φιλου μου οταν βλεπουμε ταινια η αγωνα με πιτσες και σουβλακια. Μπατσος να με μαζεψει σε τετοιο μερος δεν παιζει και αρα ολα ειναι μια χαρα. Τελος, δεν με νοιαζει και η προκαταληψη προς το χορτο γιατι δεν το βγαζω βουκινο οτι πινω. Δηλαδη τι θα θελαμε να γινει το χορτο σαν το αλκοολ? Να λες στην γκομενα "Παμε το βραδυ εξω, σου κερναω τσιγαρο."? :P

+1

συνηθως αυτοι που τα κανουν αυτα,ειναι η αυτοι που τα χουν ολα και δε ξερουν τι να κανουν,η αυτοι που δεν εχουν τιποτα...

υπερβολές.

ακουτο χωρίς και με τσιγάρο και βλέπουμε :P

http://www.youtube.com/watch?v=rnbfZTBWkIY

100 φορές καλύτερα να πιεις 2 τσιγάρα παρά 2 βότκες αμφιβόλου ποιότητας.

όλοι έχουν την πρέζα τους. άλλοι το χασίς άλλοι το αλκοόλ άλλοι τον τζόγο τις πουτάνες και πάει λέγοντας.

τα πάντα με μέτρο, σύνεση, να ξέρουμε και τι πίνουμε, και όλα οκ :)

Συμφωνω.Βεβαια τα εχουν ολα ενοεις τα λεφτα φανταζομαι,που ομως δεν σημαινει και ασχολιες.

υπερβολές.

ακουτο χωρίς και με τσιγάρο και βλέπουμε :P

http://www.youtube.com/watch?v=rnbfZTBWkIY

100 φορές καλύτερα να πιεις 2 τσιγάρα παρά 2 βότκες αμφιβόλου ποιότητας.

όλοι έχουν την πρέζα τους. άλλοι το χασίς άλλοι το αλκοόλ άλλοι τον τζόγο τις πουτάνες και πάει λέγοντας.

τα πάντα με μέτρο, σύνεση, να ξέρουμε και τι πίνουμε, και όλα οκ :)

Τι μου θύμισες τώρα , την φορα που κατάλαβα ότι όλα θέλουν το μέτρο τους. Είχα πιει 6-7 τετράφυλλα και πιο πριν κάτι ποτάκια και ήμουν ψιλολιωμα (ήταν τρελό σταφ) και ήμουν με φιλαράκια σε ένα σπίτι αραγμένοι και λέμε να δούμε ταινία και βάζουμε την κατάρα .. τι ακολούθησε.. νομίζαμε ότι ακούγαμε μέσα στο σπίτι συρσίματα από την μια πανικός από την άλλη γέλαγε ο ένας με τον άλλο αλλα ήταν οκέι όσο ήμασταν όλοι μαζί , γυρίζω σπίτι ήταν περίπου 3+ ξημερώματα και όπως πήγαινα να μπω στο δωμάτιο μου βλέπω την αδερφή μου ξαφνικά (ότι είχε ξυπνήσει με το μαλλί πεσμένο μπροστά) και τρώω μια φρίκη και της κάνω ξορκίσου!!!!! με κοιτάει, μου λέει τι έπαθες παιδάκι μου? :ph34r: τόσο πίτα φταίγανε και τα ποτά νόμιζα ότι ήταν η πεθαμένη από την ταινία. Από τότε όλα με μέτρο και δεν έμπλεξα ξανά ποτά με γαρα. :lol: :lol: :lol:

Συμφωνω.Βεβαια τα εχουν ολα ενοεις τα λεφτα φανταζομαι,που ομως δεν σημαινει και ασχολιες.

Ασε, μην πούμε τι παίρνουν αύτοι που έχουν λεφτά, ας μείνουμε στην κάνναβη...:rolleyes:

και πως θα το μεταφερεις?που θα το αγοραζεις

δεν ειναι μονο η χρηση του παρανομη,ειναι και η διανομη του και η καλλιεργεια του...

δεν εχω καμια προκαταλειψη εναντια στην κανναβη η στους καπνιστες της.

οταν ομως σε μια κοινωνια πρεπει να παρανομησεις για να την προμηθευτεις δεν νομιζω οτι αξιζει. ειδικα οταν υπαρχουν παραδειγματα απο μπατσους που εχουν πιασει ατομα με 2-3 τσιγαριλικια και τους εχουν μπαγλαρωσει η ακομα χειροτερα τους εχουν φυτεψει με επιπλεον χορτο και τους πηγαν μεσα για διακινηση. ειναι αμαρτια να καταστρεψεις ετσι τη ζωη σου.

επιπλεον στο εξωτερικο ειναι αρκετα συχνα τα drug tests οταν δινεις συνεντευξη για δουλεια (η ακομα και αν εχεις προσληφθει random drug tests) και δεδομενου οτι το thc κανει περιπου ενα μηνα να αποβληθει απο τον οργανισμο ειναι βλακεια να χασεις μια δουλεια επειδη εκανες ενα τσιγαρο πριν απο 20 μερες (το ξερω τι στην Ελλαδα δε γινονται αυτα απλα βαζω μια επιπλεον διασταση)

Κατα τα αλλα η κανναβη δημιουργει ψυχολογικη εξαρτηση οταν γινεται συχνα (οπως και το τσιγαρο, το αλκοολ κτλ) και οσοι την πινουν τακτικα και το αρνουνται αυτο κοροιδευουν τον εαυτο τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...