Toufas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Αντι για ποτο? Ανετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Αντι για ποτο? Ανετα. και το να γινεσαι 100% λιαρδα δεν το θεωρω λογικο για να περασεις καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Οπως και το να πιεις 1 ποτο, ετσι υπαρχει και 100-250mg mdma και εισαι οκ για ολο το βραδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthony_88 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Οχι και MDMA ρε!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ Απαιχτος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Βασικα μιας και μια φορα εχω δοκιμασει "mdma" (η μαλλον mdma) ειπα βλακια. Οι πιο σωστη δοσολογια ειναι η εξης: Oral MDMA Dosages Threshold 30 mg Light 40 - 75 mg Common (small or sensitive people) 60 - 90 mg Common (most people) 75 - 125 mg Common (large or less sensitive people) 110 - 150 mg Strong 150 - 200 mg Heavy 200 + mg Και το πολυ καλο disclaimer του erowid που παει ΓΑΝΤΙ σε ολα: Every individual reacts differently to every chemical. Know your Body - Know your Mind - Know your Substance - Know your Source. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Το να μην εχεις προβληματα και να κανεις επειδη σου αρεσει δεν υπαρχει? Αν κανεις οποιαδηποτε ουσια οταν εισαι στεναχωρημενος, θα εισαι στεναχωρημενος και με την επιδραση της ουσιας. Δεν υπαρχει το μαγικο χαπι/τσιγαρο/ποτο κλπ που θα σε κανει να νιωσεις καλα. Και αυτο ειναι στην σωστη ενημέρωση. Δεν εννοούσα ότι πίνεις/κάνεις ναρκωτικά μόνο για να ξεφύγεις από προβλήματα. Αλλά το "γίνομαι λιώμα για να περάσω καλά/καλύτερα" για μένα ερμηνεύεται ως "στο μέρος που πάω και με την παρέα που πάω, χρειάζομαι και κάτι επιπλέον για να περάσω καλά". Η δική μου φιλοσοφία είναι ότι μπορείς να περάσεις τέλεια αν έχεις την κατάλληλη παρέα και στο σωστό περιβάλλον. Οι άνθρωποι που δεν πίνουν πχ δε νομίζω ότι διασκεδάζουν λιγότερο, απλώς μπαίνουν στον κόπο να δημιουργήσουν οι ίδιοι τις συνθήκες για να περάσουν καλά. Προσωπική άποψη είναι αυτή και ως τέτοια την εξέφρασα. Ακόμα και αν έχω δίκιο, δε νομίζω ότι θα το παραδεχθεί κανείς, οπότε γράφω την άποψη έτσι για να υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μα γιατι με το αλκοολ σε ολες τις συγκρίσεις (εκτος οταν η κουβεντα ειναι για οδηγηση) υπαρχει παντα η χρηση με μετρο, και σε ολες τις αλλες ουσιες "πρεπει να γινεις λιωμα"? Δεν ειμαστε ολοι οι χρηστες οποιοδηποτε ουσιων 17 χρονων να προσπαθουμε να το παιξουμε μαγκες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ceridwen Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δεν εννοούσα ότι πίνεις/κάνεις ναρκωτικά μόνο για να ξεφύγεις από προβλήματα. Αλλά το "γίνομαι λιώμα για να περάσω καλά/καλύτερα" για μένα ερμηνεύεται ως "στο μέρος που πάω και με την παρέα που πάω, χρειάζομαι και κάτι επιπλέον για να περάσω καλά". Η δική μου φιλοσοφία είναι ότι μπορείς να περάσεις τέλεια αν έχεις την κατάλληλη παρέα και στο σωστό περιβάλλον. Οι άνθρωποι που δεν πίνουν πχ δε νομίζω ότι διασκεδάζουν λιγότερο, απλώς μπαίνουν στον κόπο να δημιουργήσουν οι ίδιοι τις συνθήκες για να περάσουν καλά. Προσωπική άποψη είναι αυτή και ως τέτοια την εξέφρασα. Ακόμα και αν έχω δίκιο, δε νομίζω ότι θα το παραδεχθεί κανείς, οπότε γράφω την άποψη έτσι για να υπάρχει. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αλίμονο αν χρειαζόταν τέτοιου είδους βοήθημα για να περάσω καλά. Βέβαια πίνω όποτε έχω διάθεση γιατί μου αρέσει και δεν νομίζω ότι το χρησιμοποιώ για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Το χόρτο είναι άλλη ιστορία. Ελάχιστες φορές μου αρέσει. Αν το παρακάνω, γίνομαι Dr Jekyll. Μου φαίνονται όλα ανυπόφορα και μισώ τους πάντες. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν έχω ακούσει κάποιον άλλο να έχει τέτοια αντίδραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Παιρνεις, μεχρι 5γρ ανα ατομο, κανονικα. Δε θα σου πει κανεις τιποτα. Και στο δρομο κανεις, ουτε θα γυρισουν να σε κοιταξουν. Αλλα αυτοι ειναι Ολλανδοι. Εχω παει 3 φορες A'dam, για αυτο σου λεω. Παντως, αν και χυμα, οι τυποι ειναι πολυ μπροστα. Απιστευτη σειρα σε ο,τι κανουν και πλεον βλεπεις μονο τουριστες να γυρνανε στους δρομους σαν τα ζομπι. Εγω εχω παει 4 φορες,σε τρωω Οι Ολλανδοι ψωνιζουν και πανε σπιτια τους. Σπανια να δεις Ολλανδους να καθονται στα coffee shops ή να τριγυρνανε στους δρομους καπνιζοντας και χοροπηδωντας... ------------------------------------------------------------------------------ Η λυση ειναι μια... speedball! Το χόρτο είναι άλλη ιστορία. Ελάχιστες φορές μου αρέσει. Αν το παρακάνω, γίνομαι Dr Jekyll. Μου φαίνονται όλα ανυπόφορα και μισώ τους πάντες. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν έχω ακούσει κάποιον άλλο να έχει τέτοια αντίδραση. Moλις γνωρισες τον πρωτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugata Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Αφού σε πειράζει, μην το καπνίζεις ας πούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CtrlFreak Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Αφιερωμένο στους μαστούρηδες του φορουμ!!! Ακολουθεί Θεία λειτουργία: http://www.youtube.com/watch?v=NbD4g5nWjSo&feature=player_embedded Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Να επιτραπούν όλες οι ναρκωτικές ουσίες, αλλά παράλληλα με πλήρη καμπάνια και σωστή ενημέρωση απο τα ΜΜΕ. Βέβαια δεν ξέρω το κατα πόσο μια χώρα όπως το Ελλαδιστάν όπου ιδεολογικά βρίσκεται 100 χρόνια πίσω σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη και τις ΗΠΑ, θα είναι έτοιμη για να δεχθεί κάτι τέτοιο. (Όπου το πρώτο πράγμα όπου θα σκεφτόνταν για την προώθηση ενος τέτοιου νόμου θα ήταν το πολιτικό κόστος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Σε ποιές χώρες που είναι 100 χρόνια μπροστά από το Ελλαδιστάν επιτρέπονται ΟΛΕΣ οι ναρκωτικές ουσίες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Πορτογαλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugata Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Πορτογαλια. 100 είπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.