Προς το περιεχόμενο

Αντιμετώπιση χρηστών κάνναβης

nicoc89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 316
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Το (πολυ καλο) βιντεο που προτεινε ο Toufas κυκλοφορει και με ελληνικους υποτιτλους σε ολα τα γνωστα ελληνικα σαιτ.

Εγώ γιατι δε τα βρίσκω ; ένα χελπ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρκεί να μη γίνει ίδια νόρμα με το τσιγάρο. Γιατί μετά θα έχουμε και πρόβλημα με τους μπαφιάρηδες εκτός από τους καπνιστές. Ειδικοί χώροι γι αυτό εξ'αρχής.

Ρε γκρινιάρηδες αντι-καπνιστές.. για το τσιγάρο έχετε ένα δίκιο αλλά με το χόρτο δεν φτάνει που θα μαστουρώνετε τσάμπα, βγάζετε και γλώσσα! :lol: :lol:

Ρε γκρινιάρηδες αντι-καπνιστές.. για το τσιγάρο έχετε ένα δίκιο αλλά με το χόρτο δεν φτάνει που θα μαστουρώνετε τσάμπα, βγάζετε και γλώσσα! :lol: :lol:

Ρε το να κάνω χόρτο κατευθείαν εγώ, δεν θα με χαλούσε. Η μεταχειρισμένη καπνίλα από τις βρωμοκυψελίδες του μπαφιάρη με ενοχλεί. Το καλύτερο βέβαια είναι αυτό που είπαν κάπου παραπάνω. Κάντε την κάνναβη στον ατμό, μην την καίτε. Αυτό μάλιστα.

Ρε το να κάνω χόρτο κατευθείαν εγώ, δεν θα με χαλούσε. Η μεταχειρισμένη καπνίλα από τις βρωμοκυψελίδες του μπαφιάρη με ενοχλεί. Το καλύτερο βέβαια είναι αυτό που είπαν κάπου παραπάνω. Κάντε την κάνναβη στον ατμό, μην την καίτε. Αυτό μάλιστα.

Ναι την πίνουν αρκετοί με vamporizer είναι και υγιεινό αλλα στα σκάει λιγότερο..

Ναι την πίνουν αρκετοί με vamporizer είναι και υγιεινό αλλα στα σκάει λιγότερο..

παω στοιχημα αυτο στο πανε ατομα που ή δεν εχουν vaporizer ή εχουν καμια μουφα.

Εχω πιει με vaporizer στην Ολλανδια. Αλλη φαση, αλλα εχω μαθει αλλιως ειναι η αληθεια. Δε θα επινα μονο vaporizer ας πουμε ή μονο bong.

Το παραδοσιακο τσιγαρο εχει παντα μια ιδιαιτερη χαρη.

Εχω πιει με vaporizer στην Ολλανδια. Αλλη φαση, αλλα εχω μαθει αλλιως ειναι η αληθεια. Δε θα επινα μονο vaporizer ας πουμε ή μονο bong.

Το παραδοσιακο τσιγαρο εχει παντα μια ιδιαιτερη χαρη.

δεν μπορεις να πινεις μονο με μπονγκ!ειναι εναντια στην ιδεολογια του Ελληνα χασικλα..χανεις το νοημα του αραγματος.

αλλο να εισαι εκει στο τζακι μετα τη δουλεια με 2 φιλους να στριβεις τη τσιγαρια σου τη σωστη και να την απολαμβανεις και αλλο να εχεις το παλιο μπονγκ και να ρουφας σα τζαμαικανος..δεν λεω ωραιο και το μπονγκ αλλα για συγκεκριμενες περιπτωσεις.. :devil:

δεν μπορεις να πινεις μονο με μπονγκ!ειναι εναντια στην ιδεολογια του Ελληνα χασικλα..χανεις το νοημα του αραγματος.

αλλο να εισαι εκει στο τζακι μετα τη δουλεια με 2 φιλους να στριβεις τη τσιγαρια σου τη σωστη και να την απολαμβανεις και αλλο να εχεις το παλιο μπονγκ και να ρουφας σα τζαμαικανος..δεν λεω ωραιο και το μπονγκ αλλα για συγκεκριμενες περιπτωσεις.. :devil:

Το αυτο... ^_^

παω στοιχημα αυτο στο πανε ατομα που ή δεν εχουν vaporizer ή εχουν καμια μουφα.

Δεν μου το είπε κανεις , έχω δοκιμάσει πολλά vaporiser και ακριβά (όχι ότι παίζει ρολο) αλλα το θέμα είναι πως αυτό στο λέει και αυτός που το πουλάει το vaporiser. Δεν είναι μια δυσφήμιση του όντως έτσι είναι βεβαια είναι υγιεινό και λογικά θα έπρεπε να το χρησιμοποιούμε όλοι αλλα πιστεύω πως όσοι την πίνουμε εκτος σπιτιού είναι λίγο δύσκολο να κουβαλάμε vaporizer μαζί μας :lol: :lol: :lol:

Φυσικα και παιζει ρολο το ποσο ακριβο/καλο ειναι το vaporizer μιας και πρεπει να παει στην σωστη θερμοκρασια.

Τεσπα τα τελευταια posts ειναι αυτo ακριβως που μου την σπαει στους χρηστες κανναβης...

Φυσικα και παιζει ρολο το ποσο ακριβο/καλο ειναι το vaporizer μιας και πρεπει να παει στην σωστη θερμοκρασια.

Τεσπα τα τελευταια posts ειναι αυτo ακριβως που μου την σπαει στους χρηστες κανναβης...

Εξήγησε το λίγο αυτό για μερικούς που ίσως δεν καταλάβαμε ^_^

σε ποια posts αναφέρεσαι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...