Toufas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μα εσυ τυποποιησες την αλλη πλευρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
provatokamila Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μα εσυ τυποποιησες την αλλη πλευρα! Έλα τώρα, με δουλεύεις? Υπάρχει σίγουρα μια μερίδα ατόμων που δεν κάνουν χρήση φαρμακευτικών ουσιών! Το ξέρεις και το ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μα ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα της άλλης μεριάς όταν η μία μεριά απλώς κάνει κάτι που γουστάρει? Aυτο μπορει να το αναρωτηθει και ενας χρηστης ηρωινης .Μηπως να αποποινικοποιησουμε και ολα τα σκληρα ? Το θεμα δεν ειναι απλο.Οι βραχυπροθεσμες οι μαχροχρονιες επιπτωσεις στην υγεια, ερευνες για το αν αποτελει προθαλαμο σκληρων η οχι,αλλες επιπτωσεις (για το αλκοολ που πολλοι εδω αναφερουν δεν υπαρχει το ακλοτεστ ? ),η ευαισθητη και απροστατευτη νεαρη ηλικια και φυσικα ενα πολιτικο παιχνιδι γυρω απο ολα αυτα ως συνηθως , γιατι τα πρωτα ουτε λιγο ουτε πολυ εχουν ερευνηθει.Και η ιδιοσυγκρασια του λαου .Μην πας μακρια, δες τα περι καπνισματος ... Στην Καλιφορνια αν δεν κανω λαθος υπερισχυσε το Οχι παντως , μετα απο σκληρη μαχη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Έλα τώρα, με δουλεύεις? Υπάρχει σίγουρα μια μερίδα ατόμων που δεν κάνουν χρήση φαρμακευτικών ουσιών! Το ξέρεις και το ξέρω. Μα γιατι να κρινεις οτι δεν σου αρεσει? Aυτο μπορει να το αναρωτηθει και ενας χρηστης ηρωινης .Μηπως να αποποινικοποιησουμε και ολα τα σκληρα ? Το θεμα δεν ειναι απλο.Οι βραχυπροθεσμες οι μαχροχρονιες επιπτωσεις στην υγεια, ερευνες για το αν αποτελει προθαλαμο σκληρων η οχι,αλλες επιπτωσεις (για το αλκοολ που πολλοι εδω αναφερουν δεν υπαρχει το ακλοτεστ ? ),η ευαισθητη και απροστατευτη νεαρη ηλικια και φυσικα ενα πολιτικο παιχνιδι γυρω απο ολα αυτα ως συνηθως , γιατι τα πρωτα ουτε λιγο ουτε πολυ εχουν ερευνηθει.Και η ιδιοσυγκρασια του λαου .Μην πας μακρια, δες τα περι καπνισματος ... Η ηλιθιοτητα θα επρεπε να ειναι παρανομη, μιας και το κυλισεις σε κατι που ξερεις οτι δεν μπορεις να βγεις ειναι απλα ηλιθιο. Αν υπηρχε σωστη ενημέρωση στον κοσμο εσυ πιστευεις οτι θα ηταν ετσι η κατασταση? Και για να το παω πιο μακρια Σε ενα δωματιο ειναι ενας ανθρωπος αγνωστος σε εσενα. Εχεις 2 επιλογες, να του δωσεις ενα μπολ με φυστικια και ενα μπολ με mdma. Τι ειναι πιο ασφαλες για αυτον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekmule Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Στο οτι επιλεγεις μια ουσια να κατακρινεις, ενω αλλες τις αγνοεις. Μερικα ατομα δεν μπορουν να ελεγξουν τα παθη τους, και αυτο αμαυρωνει τους υπολοιπους που μπορουμε. παλι δε με καταλαβαινεις και θα στο κανω λιανα: α) πρεπει το χορτο να ειναι παρανομο ενω το αλκοολ και το τσιγαρο νομιμο? οχι β) κανει η καταχρηση του χορτου περισσοτερο κακο απο οτι η καταχρηση τσιγαρου, αλκοολ, wow κτλ? οχι ομως καλως η κακως στην Ελλαδα το χορτο ειναι π α ρ α ν ο μ ο. και εγω αν εμενα στην Ελλαδα δε θα ηθελα να διακινδυνευει το μελλον μου απο τον μπατσο η τον εισαγγελεα που θα πεσω αν γινει στραβη. Εδω που μενω το χορτο ειναι νομιμο για ιατρικη χρηση. Ειναι πανευκολο να το βρεις νομιμοτατα. Απλα πας σενα γιατρο και του λες οτι εχεις αυπνιες και στο δινει με συνταγη. Παρολα αυτα υπαρχουν ενα καρο εταιριες που κανουνε drug tests. Και αν πας και τους ρωτησεις ρε παιδια τι drug tests εδω το χορτο το πινω νομιμα ξερεις τι θα σου πουν? Οπως ειναι δικαιωμα σου κυριε να την πινεις νομιμα, ετσι ειναι και μενα δικαιωμα μου να μην θελω ναρκομανεις στη δουλεια μου. και για ολους αυτους που λενε οτι οσοι το κατακρινουν το κανουν απο αγνοια, εχετε σκεφτει οτι μπορει να μιλανε απο προσωπικη εμπειρια και απλα να εχουν καταφερει να ξεκοψουν η απο εμπειρια που ειχαν απο πολυ κοντινα τους ατομα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μα γιατι να κρινεις οτι δεν σου αρεσει? Η ηλιθιοτητα θα επρεπε να ειναι παρανομη, μιας και το κυλισεις σε κατι που ξερεις οτι δεν μπορεις να βγεις ειναι απλα ηλιθιο. Αν υπηρχε σωστη ενημέρωση στον κοσμο εσυ πιστευεις οτι θα ηταν ετσι η κατασταση? Και για να το παω πιο μακρια Σε ενα δωματιο ειναι ενας ανθρωπος αγνωστος σε εσενα. Εχεις 2 επιλογες, να του δωσεις ενα μπολ με φυστικια και ενα μπολ με mdma. Τι ειναι πιο ασφαλες για αυτον? Εγω παντως δεν ειδα αναμεσα σε τοσα μηνυματα καποιο ιατρικο αρθρο .Αντιθετως την συγκρινουμε με το τσιγαρο , το ποτο (και αντε αυτα παει στο καλο ) , και πλεον με το ιντερνετ , την σοκολατα (καπου αν προσεξα ) και τωρα τα φυστικια.Τι θα ακολουθησει , συγκριση με τα πακοτινια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Εντάξει, αν κάποιος χρειάστηκε να τα καταφέρει να ξεκόψει, δε νομίζω πως είναι σε θέση να κατακρίνει κανέναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekmule Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Εντάξει, αν κάποιος χρειάστηκε να τα καταφέρει να ξεκόψει, δε νομίζω πως είναι σε θέση να κατακρίνει κανέναν. εγω παντως δεν κατακρινω κανεναν. λεω την αποψη μου χωρις να χαιδευω αυτια. και πιστεψε με αν εχεις ροπη προς τις εξαρτησεις θελει πολυ προσπαθεια για να καταφερεις να ξεκοψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Εγω παντως δεν ειδα αναμεσα σε τοσα μηνυματα καποιο ιατρικο αρθρο .Αντιθετως την συγκρινουμε με το τσιγαρο , το ποτο (και αντε αυτα παει στο καλο ) , και πλεον με το ιντερνετ , την σοκολατα (καπου αν προσεξα ) και τωρα τα φυστικια.Τι θα ακολουθησει , συγκριση με τα πακοτινια ? Απαντησε μου τι θα του εδεινες και θα σου δειξω τι εννοω. Δεν μιλαω για εθισμο αρα οτι εγραψες ειναι λαθος. Επισης ιατρικα και επιστημονικα αρθρα εβαλα, και μια προσφατη ερευνα εβγαλε το αλκοολ την χειροτερη ουσια εκει εξω. Αλλα "αντε να παει στο καλο". Επισης εκτος απο τα φυστικια/mdma για πες μου, αν το αλκοολ δεν ηταν τοσο βαθια ριζωμενο στην ιστορια του ανθρωπου και το ανακαλυπταμε σημερα, θα ηταν νομιμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
provatokamila Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Πραγματικά θα ήταν καλό να δούμε ένα ιατρικό άρθρο με επίσημα στοιχεία, και lucifer έτσι κι αλλιώς κανένας δεν είναι σε θέση να κατακρίνει κανέναν. (Δεν κάνω επίθεση, συμφωνώ εν μέρει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 εγω παντως δεν κατακρινω κανεναν. λεω την αποψη μου χωρις να χαιδευω αυτια. και πιστεψε με αν εχεις ροπη προς τις εξαρτησεις θελει πολυ προσπαθεια για να καταφερεις να ξεκοψεις. Αν έχεις ροπή προς τις εξαρτήσεις και κράζεις το χόρτο είναι σα να έχεις ηπατίτιδα και κράζεις τη βότκα, είναι σα να έχεις ένα πόδι και κράζεις τα αυτοκίνητα με συμπλέκτη, σα να έχεις φάει χυλόπιτα και να κράζεις τα θηλυκά. ΔεΣεΠαίρνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Πραγματικά θα ήταν καλό να δούμε ένα ιατρικό άρθρο με επίσημα στοιχεία, και lucifer έτσι κι αλλιώς κανένας δεν είναι σε θέση να κατακρίνει κανέναν. (Δεν κάνω επίθεση, συμφωνώ εν μέρει). http://www.bbc.co.uk/news/uk-11660210 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekmule Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Αν έχεις ροπή προς τις εξαρτήσεις και κράζεις το χόρτο είναι σα να έχεις ηπατίτιδα και κράζεις τη βότκα, είναι σα να έχεις ένα πόδι και κράζεις τα αυτοκίνητα με συμπλέκτη, σα να έχεις φάει χυλόπιτα και να κράζεις τα θηλυκά. ΔεΣεΠαίρνει. καμια σχεση. αν εχεις περασει απο το λουκι και εχεις καταφερει να ξεφυγεις μπορεις αντι να κουνας το δακτυλο επιδεικτικα απο εδρας να πεις στον πιτσιρικα μεγαλε προσεχε, αυτο που νομιζεις οτι το ελεγχεις υπαρχει πιθανοτητα να φτασεις σενα σημειο να μην το ελεγχεις, να "σε πινει αντι να το πινεις". ειναι τυχαιο που σε ολα τα σχολεια του εξωτερικου οταν θελουν να τους μιλησουν για τους κινδυνους του αλκοολ η των ναρκωτικων τους φερνουν πρωην αλκοολικους η πρωην ναρκομανεις? επισης αν ειχες μπλεξιματα με αστυνομιες μπορει να του πεις μεγαλε προσεχε τους μπατσους. μπορει να καταστρεψουν ζωες αδικα. δεν ειναι σαν να εχεις ηπατιτιδα και να κραζεις τη βοτκα, ειναι σαν να εχεις επιβιωσει απο καρκινο και να μιλας για τους κινδυνους του τσιγαρου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
provatokamila Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Βρε τα αθώα τα μανιτάρια!! Η κάνναβη είναι κάπου στη μέση πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 καμια σχεση. αν εχεις περασει απο το λουκι και εχεις καταφερει να ξεφυγεις μπορεις αντι να κουνας το δακτυλο επιδεικτικα απο εδρας να πεις στον πιτσιρικα μεγαλε προσεχε, αυτο που νομιζεις οτι το ελεγχεις υπαρχει πιθανοτητα να φτασεις σενα σημειο να μην το ελεγχεις, να "σε πινει αντι να το πινεις". ειναι τυχαιο που σε ολα τα σχολεια του εξωτερικου οταν θελουν να τους μιλησουν για τους κινδυνους του αλκοολ η των ναρκωτικων τους φερνουν πρωην αλκοολικους η πρωην ναρκομανεις? επισης αν ειχες μπλεξιματα με αστυνομιες μπορει να του πεις μεγαλε προσεχε τους μπατσους. μπορει να καταστρεψουν ζωες αδικα. δεν ειναι σαν να εχεις ηπατιτιδα και να κραζεις τη βοτκα, ειναι σαν να εχεις επιβιωσει απο καρκινο και να μιλας για τους κινδυνους του τσιγαρου. Εντάξει, η διαφωνία μας είναι θεμελιώδης σε πολλά σημεία. Πέραν του ότι ένας καρκινοπαθής που επιβίωσε, δεν αποτρέπει ακριβώς το τυχαίο μαλακιστήρι από το να καπνίσει, αν κάποιος δεν είναι τόσο απόλυτος όσο εγώ και ακούσει συμβουλές από κάποιον που έκανε το λάθος (και άρα "εσύ τι μιλάς ρε πούστη") τα στατιστικά και οι μελέτες βγαίνουν από ολόκληρα δείγματα και πληθυσμούς -αν σε πείσει ο Μπάμπης ο Φούντας πως το χόρτο είναι κακό γιατί να πούμε τον πιάσανε οι μπάτσοι, αν χρειάζεσαι κάποιον ΈΝΑ να στο πει αυτό, ε τι μπάφο, βάρα σπήντμπωλ να μας κάνεις και αέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.