provatokamila Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Για να συζητήσουμε κάποια πράγματα: Όχι, η κάνναβη δε σε σκοτώνει. Δεν είναι το πρόβλημα αυτή καθεαυτή. Αν κάποιος την επιλέγει ως μέσο χαλάρωσης, ας βρει το λόγο που πρέπει να χρησιμοποιεί μια ουσία, που κανονικά χρησιμοποιείται για φαρμακευτικούς λόγους, αντί να τη βρει με μουσική για παράδειγμα. Και το depon δε σε σκοτώνει, κάθε άλλο, σε κρατά τονωμένο, σε χαλαρώνει κτλ, αλλά πώς θα αντιμετωπίζατε κάποιον που σας λέει: "καταπίνω 5 depon την ημέρα για να είμαι ok"?. Γενικότερα, υπάρχουν εκατομμύρια αίτια που προκαλούν την ανάγκη σε έναν άνθρωπο, να στραφεί σε τέτοια μέσα. Το ακόμη χειρότερο, είναι ότι ένα μεγάλο ποσοστό καταλήγει και σε άλλες ουσίες, πιο βαριές, μη μπορώντας να αντέξουν το βάρος της καθημερινότητας και του άγχους, και αυτός είναι ακριβώς και ο λόγος, που η κοινωνία απομακρύνει (αδίκως) αυτά τα άτομα. Για μένα, ένας άνθρωπος ζητά βοήθεια με διάφορους τρόπους. Η χρήση ουσιών (κάνναβη, νικοτίνη κτλ) για χαλάρωση, είναι ένας από αυτούς. Όσοι προχωρήσατε σε αυτήν την χρήση ζητάτε κατανόηση, αλλά δείχνετε αδυναμία και στην κατανόηση της άλλης μεριάς. Λέει ο καθένας, εγώ το κάνω για να χαλαρώνω και τι σε νοιάζει. Φυσικά και με νοιάζει, και δε θέλω να χάνεται κάποιος στην καρακοσμάρα του, έστω και προσωρινά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Πιστεύω πως δεν έχω πρόβλημα , το ελέγχω και το κάνω από επιλογή μου. Επίσης μπορώ να μην πίνω για μήνες όπως και το κάνω. Είμαι εξαρτημένος? γιατί εγώ πιστεύω πως έχεις δίκιο σε αυτό που λες αλλα το περνάς πολύ επιφανειακά και γιαυτό πιάνεις και άλλους που δεν έχουν πρόβλημα. Και ξέρεις τι μου δείχνει ότι δεν είμαι εξαρτημένος? Συγκρίνω τον εαυτό μου με ένα εξαρτημένα άτομα που ξέρω. Εγώ αν δεν μου περισσεύουν λεφτά δεν θα δώσω για χόρτο αυτοί πάλι είναι πάντα ταπί για να πίνουν κάθε μέρα. Πολλές φορες μου έχουν πει έλα ρε man κερνάω και έχω πει ότι δεν έχω όρεξη δεν είμαι σε φάση. Αυτοί πάλι αν τους πεις για χόρτο είναι μέσα δεν πάνα είναι τρις το βράδυ και να κοιμούνται άμα τους ξυπνήσεις θα έρθουν. Και κάτι σημαντικό. Εγώ ξέρω τα side effects και τα δέχομαι ότι όντως έτσι είναι, ενώ αυτοί αν τους δόσεις επιστημονικές έρευνες θα βρούν χίλιες δικαιολογίες για να τις βγάλουν λάθος η ψέματα. Και αυτά στα λέει κάποιος που μπορεί να πιει πολύ χόρτο αλλά όχι καθημερινά. Το ιδιο μπορω να σου πω κι εγω για το αλκοολ. Μπορω να πιω μεχρι που πεσω κατω, αλλα μπορει ομως και να κατσω ανετα κι ενα μηνα χωρις να πιω σταγονα, και ειδικοτερα δεν μπορω να πιω μονος μου σπιτι μου. Με κανει εξαρτημενο; Πιστευω πως οχι. Αρα παμε σε μια κατηγορια ανθρωπων, που δυστυχως τους δημιουργειται εξαρτηση ειτε ειναι αλκοολ, ειτε καναβη, ειτε τσαι κλπ. Τωρα το ποιος ειναι σε πιο αθλια κατασταση κατα τη χρηση, η σε μεγαλο χαρμανιασμα, λιγο πιστευω εχει σημασια, το σημειο κλειδι ειναι οτι (οπως συμφωνεις κι εσυ), αρχιζει η ζωη τους πλεον και ρυθμιζεται με βαση αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Για να συζητήσουμε κάποια πράγματα: Όχι, η κάνναβη δε σε σκοτώνει. Δεν είναι το πρόβλημα αυτή καθεαυτή. Αν κάποιος την επιλέγει ως μέσο χαλάρωσης, ας βρει το λόγο που πρέπει να χρησιμοποιεί μια ουσία, που κανονικά χρησιμοποιείται για φαρμακευτικούς λόγους, αντί να τη βρει με μουσική για παράδειγμα. Και το depon δε σε σκοτώνει, κάθε άλλο, σε κρατά τονωμένο, σε χαλαρώνει κτλ, αλλά πώς θα αντιμετωπίζατε κάποιον που σας λέει: "καταπίνω 5 depon την ημέρα για να είμαι ok"?. Γενικότερα, υπάρχουν εκατομμύρια αίτια που προκαλούν την ανάγκη σε έναν άνθρωπο, να στραφεί σε τέτοια μέσα. Το ακόμη χειρότερο, είναι ότι ένα μεγάλο ποσοστό καταλήγει και σε άλλες ουσίες, πιο βαριές, μη μπορώντας να αντέξουν το βάρος της καθημερινότητας και του άγχους, και αυτός είναι ακριβώς και ο λόγος, που η κοινωνία απομακρύνει (αδίκως) αυτά τα άτομα. Για μένα, ένας άνθρωπος ζητά βοήθεια με διάφορους τρόπους. Η χρήση ουσιών (κάνναβη, νικοτίνη κτλ) για χαλάρωση, είναι ένας από αυτούς. Όσοι προχωρήσατε σε αυτήν την χρήση ζητάτε κατανόηση, αλλά δείχνετε αδυναμία και στην κατανόηση της άλλης μεριάς. Λέει ο καθένας, εγώ το κάνω για να χαλαρώνω και τι σε νοιάζει. Φυσικά και με νοιάζει, και δε θέλω να χάνεται κάποιος στην καρακοσμάρα του, έστω και προσωρινά. Αντε παμε παλι, πινεις? τρως κατι εκτος απο ολυρα? καπνιζεις? Γιατι αυτα να ειναι normal και το μαυρο να μην ειναι? Επισης το οτι το μαυρο ειναι gateway drug και θα σε παει βαρια μηπως να εμενε στις ταινια του 1980 με τον γαρδελη? Ο κοσμος εχει προχωρήσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μια χαρά είναι να χάνεται κάποιος στην καρακοσμάρα του αν έχει πρόβλημα άγχους/νεύρων/υπερέντασης κοκ. Δεν είναι μόνο ότι δεν πεθαίνεις από τη χρήση του, είναι ότι ΒΟΗΘΑΕΙ σε περιπτώσεις. Κατά τ' άλλα το ίδιο αξιολύπητος είναι κάποιος που είναι όλη την ημέρα μπροστά στο πισι και μετράει τα ποστ του στο ινσόμνια, με τον άλλο που σκάει μπαφάκια εξίσου όλη μέρα και ακούει νταμπστεπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
provatokamila Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Και αυτό ακριβώς εννούσα ότι δείχνετε αδυναμία να κατανοήσετε την άλλη μεριά!!! Γιούπι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Ποια είναι η άλλη πλευρά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
provatokamila Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Οι άνθρωποι που πιστέυουν ότι δε χρειάζεσαι φαρμακευτικές ουσίες για να χαλαρώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο όμως, και ναι υπάρχουν περιπτώσεις που χρειάζεσαι όντως κάτι για να χαλαρώσεις. Και υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις μέσα σε αυτές που δεν μπορείς να βγεις για τρέξιμο για παράδειγμα, ή να βάλεις δυνατά μουσική γιατί έτσι είναι η κατάσταση ρε αδερφέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fireflies Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Και αυτό ακριβώς εννούσα ότι δείχνετε αδυναμία να κατανοήσετε την άλλη μεριά!!! Γιούπι! Μα ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα της άλλης μεριάς όταν η μία μεριά απλώς κάνει κάτι που γουστάρει? Α. Και για την ιστορία, ας πούμε ότι προσωπικά ανήκω σε εκείνη την πλευρά που δεν χρησιμοποιεί σχεδόν ποτέ καμία ουσία (εκτός από αλκοόλ). Και παρόλα αυτά, απορώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μια αλλη ερωτηξις για τους πιο γνώστες του θεματος. Το μαυρο που πινουμε εμεις εδω (οχι το αλβανικο, το καλο το δικο μας), τι σχεση και τι διαφορα εχει με την αμερικανικη μαριχουανα; Δεν εννοω μονο το φυτο, αλλα και το τελικο ελεξεργασμενο αποτελεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
provatokamila Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Εξηγούμαι για να μη παρεξηγούμαι, κανέναν δε θεωρώ αξιολύπητο ό,τι και αν επιλέγει. Απλά μιλάω και για την άλλη όψη του νομίσματος. Συζήτηση κάνουμε! Αυτό κολλάει και σε σένα fireflies. Δεν υπάρχει πρόβλημα με σένα και κανένα. Τη γνώμη μου είπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μια αλλη ερωτηξις για τους πιο γνώστες του θεματος. Το μαυρο που πινουμε εμεις εδω (οχι το αλβανικο, το καλο το δικο μας), τι σχεση και τι διαφορα εχει με την αμερικανικη μαριχουανα; Δεν εννοω μονο το φυτο, αλλα και το τελικο ελεξεργασμενο αποτελεσμα. λογικα, οπως δεν υπαρχει 1 ειδος ντοματας, ετσι και με το μαυρο. Δεν ειναι ολες οι ντοματες ιδιες, αρα αμφιβαλλω αν ειναι ολα τα "μαυρα" Εξηγούμαι για να μη παρεξηγούμαι, κανέναν δε θεωρώ αξιολύπητο ό,τι και αν επιλέγει. Απλά μιλάω και για την άλλη όψη του νομίσματος. Συζήτηση κάνουμε! Αυτό κολλάει και σε σένα fireflies. Δεν υπάρχει πρόβλημα με σένα και κανένα. Τη γνώμη μου είπα. Εσυ δηλαδη δεν πινεις καφε, δεν πινεις αλκοολ, δεν καπνιζεις και ζεις με σιτάρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
provatokamila Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 toufa ώς άνθρωπος κάνω και εγώ τα λάθη μου. Μ' αρέσει όμως να βλέπω όλες τις οπτικές γωνίες. Δεν είμαι αγγελούδι και κανένας δεν είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Αρα επειδη δεν κανουν οι αλλοι τα ιδια με σενα, ειναι οι κακοι? Εγω ειπα, οταν δεν με ενοχλει εμενα κατι, ας κανει ο αλλος οτι θελει. Ειτε αυτο λεγετε ποτο, ειτε πρεζα, ειτε ghb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
provatokamila Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Αρα επειδη δεν κανουν οι αλλοι τα ιδια με σενα, ειναι οι κακοι? Εγω ειπα, οταν δεν με ενοχλει εμενα κατι, ας κανει ο αλλος οτι θελει. Ειτε αυτο λεγετε ποτο, ειτε πρεζα, ειτε ghb. Αν απεχθάνεται κάποιος την τυποποίηση, αυτή είμαι εγώ. Δεν μάρέσει η κονσερβοποίηση. Λέω ότι βλέπω τα λάθη μου και προσπαθώ και θα προσπαθώ να τα διορθώνω. Το αν κάποιοι θέλουν να κάνουν το ίδιο ή όχι, αφορά αυτούς όχι εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.