Προς το περιεχόμενο

Αντιμετώπιση χρηστών κάνναβης

nicoc89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπακ ον τοπικ παρακαλώ. Αν είχα ανοίξει θέμα για το τι σου προκαλεί και τις παρενέργειες θα είχα φροντίσει να ξεκαθαρίσω ότι απευθύνετε μόνο σε κόσμο που έχει δοκιμάσει έστω μια φορά γιαυτό τζάμπα το κουράζουμε το πράγμα. Επίσης άν μπορεί κάποιος moderator να το κλειδώσει δέν νομίζω πως έμεινε κάτι να συζητήσουμε δύο σελίδες συζήτηση τώρα είναι εκτός θέματος. ^_^

Ευχαριστώ

Κατ' αρχην γινεσαι εριστικος, με το να μιλας για αυτους που δεν εχουν δοκιμασει, λες και ειναι τελειως βλακες.

Επισης πισω απο το πληκτρολογιο ποτε δε θα μαθεις το ποιος και ποσο δοκιμασε. Το τι δοκιμασε ο καθενας, και σε τι διαδρομες εχει μπει, και αν του αρεσε η οχι δεν ειναι κατι που ακομη και να στο πω θα το πιστεψεις, οποτε και η κουβεντα διαχωρισμου στο ποιος δοκιμασ εη οχι (αν εχει βεβαια σημασια), ειναι τελειως ακυρη, γιατι μπορει ολοι να σου πουνε ψεμματα.

Τελος, το οτι μια κουβεντα για ενα θεμα, αναπτυχθηκε σε διαφορετικες πτυχες, δεν ειναι ουτε κατι το καινουριο, ουτε κατι το κακο, ουτε κατι που δε θα βλεπεις συνεχεια. Αν ειναι λοιπον να κλειδωσουμε ενα τετοιο θεμα, επειδη σαν τοπικ σταρτερ βλεπεις οτι παει οφ τοπικ, να ανεοιξω εγω ενα με τις τυχον παρενεργειες της καναβης στο αριστερο χερι (και αν μιλησετε για αλλο ακρο να ζητησω κλειδωμα), καποιος αλλος ενα θεμα για την επιδραση στο δεξι ματι, και ουτω καθ' εξης.

Μαθετε να κανετε κουβεντα, και εξω απο τα στενα ορια του "εγω δοκιμασα και δε με πειραξε", ειμαστε 6 δις κοσμος, με 6 δις διαφορετικες διαθεσεις, προσωπικοτητες, εμπειριες, και αν μας βγει ενα ποσοστο που μετα τη χρηση κανναβης εκανε φονο, εμεις θα το απορριψουμε επειδη σε εμας η κανναβη δημιουργησε χαλαροτητα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 316
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Το μονο που με ενοχλει με αυτους που καπνιζουν καναβι ειναι ο ψυχολογικος εθισμος. Να βγουμε εξω "ας κανουμε ενα", να δουμε ταινια "ας κανουμε ενα", να παμε βολτα "ας κανουμε ενα", δουλεια το πρωι "ε ενα μονοφυλλακι δεν πειραζει, βαζουμε και κολλυριο, πιος θα μας καταλαβει?".

Δυστυχως δεν μπορουν να χαρουν τιποτα αμα δεν καπνισουν κιολας. Φυσικα δεν ξερω και πολλους που παραδεχονται την εξαρτηση αυτη, αλλα οταν τελειωσει και δεν βρισκουν ο εκνευρισμος βαραει κοκκινο.

Κατ' αρχην γινεσαι εριστικος, με το να μιλας για αυτους που δεν εχουν δοκιμασει, λες και ειναι τελειως βλακες.

Επισης πισω απο το πληκτρολογιο ποτε δε θα μαθεις το ποιος και ποσο δοκιμασε. Το τι δοκιμασε ο καθενας, και σε τι διαδρομες εχει μπει, και αν του αρεσε η οχι δεν ειναι κατι που ακομη και να στο πω θα το πιστεψεις, οποτε και η κουβεντα διαχωρισμου στο ποιος δοκιμασ εη οχι (αν εχει βεβαια σημασια), ειναι τελειως ακυρη, γιατι μπορει ολοι να σου πουνε ψεμματα.

Τελος, το οτι μια κουβεντα για ενα θεμα, αναπτυχθηκε σε διαφορετικες πτυχες, δεν ειναι ουτε κατι το καινουριο, ουτε κατι το κακο, ουτε κατι που δε θα βλεπεις συνεχεια. Αν ειναι λοιπον να κλειδωσουμε ενα τετοιο θεμα, επειδη σαν τοπικ σταρτερ βλεπεις οτι παει οφ τοπικ, να ανεοιξω εγω ενα με τις τυχον παρενεργειες της καναβης στο αριστερο χερι (και αν μιλησετε για αλλο ακρο να ζητησω κλειδωμα), καποιος αλλος ενα θεμα για την επιδραση στο δεξι ματι, και ουτω καθ' εξης.

Μαθετε να κανετε κουβεντα, και εξω απο τα στενα ορια του "εγω δοκιμασα και δε με πειραξε", ειμαστε 6 δις κοσμος, με 6 δις διαφορετικες διαθεσεις, προσωπικοτητες, εμπειριες, και αν μας βγει ενα ποσοστο που μετα τη χρηση κανναβης εκανε φονο, εμεις θα το απορριψουμε επειδη σε εμας η κανναβη δημιουργησε χαλαροτητα;

Απότι φαίνεται δεν διάβασες η δεν κατάλαβες τι είπα. Το topic το άνοιξα για ένα συγκεκριμένο λόγο να ακούσω τις απόψεις για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα όπως το βλέπω εγώ. Από εκεί και πέρα πήρε άλλο δρόμο και δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό συζητήθηκε όσο δεν πάει και στο ως off topic μέρος του αλλα αν ανοίξω ένα θέμα μπορώ να προτείνω σε ποίους απευθύνεται, πάντα βεβαια θα μπορούν να απαντήσουν και οι υπόλοιποι άλλωστε δημοκρατία έχουμε αρκεί όμως να μείνουμε στο θέμα. . Μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα όπως είπες να συζητηθεί αυτό που θες. Δεν με αφορά ποιος λέει ψέματα και ποιος όχι το θέμα μου είχε συγκεκριμένο τίτλο και αφού εξαντλήθηκε δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει ανοιχτό να σπαμαρουμε και να συζητάμε άλλες παραμέτρους ξανά και ξανά. Το πιο σωστό θα ήταν να κανεις αυτό που είπες να ανοίξεις ένα θέμα για τις αρνητικές συνέπειες κλπ. Το να γράψει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του είναι προσωπικό θέμα του καθενός όμως είναι δικαίωμα μου να ζητάω να κλειδωθεί ένα θέμα που έχω ανοίξει και κρίνω πως δεν έχει να δώσει κάτι παραπάνω. θα είχα ζητήσει νωρίτερα να κλειδωθεί αλλα ήθελα να ακουστούν οι απόψεις έστω και off topic αλλα εξαντλήθηκε το θέμα, άλλωστε οι 9 στις 10 σελίδες είναι off topic μην τα θέλουμε όλα δικά μας. ;)

Το μονο που με ενοχλει με αυτους που καπνιζουν καναβι ειναι ο ψυχολογικος εθισμος. Να βγουμε εξω "ας κανουμε ενα", να δουμε ταινια "ας κανουμε ενα", να παμε βολτα "ας κανουμε ενα", δουλεια το πρωι "ε ενα μονοφυλλακι δεν πειραζει, βαζουμε και κολλυριο, πιος θα μας καταλαβει?".

Δυστυχως δεν μπορουν να χαρουν τιποτα αμα δεν καπνισουν κιολας. Φυσικα δεν ξερω και πολλους που παραδεχονται την εξαρτηση αυτη, αλλα οταν τελειωσει και δεν βρισκουν ο εκνευρισμος βαραει κοκκινο.

Αυτό που με ενοχλεί στους αλκοολικούς είναι ότι δεν το παραδέχονται. Λένε να βγούμε έξω να τα πιούμε να διασκεδάσουμε και μετά ξερνάνε. Το πρωί όταν ξυπνάνε πίνουν ποτό να χαλαρώσουν να πάνε στην δουλειά τους πιο cool. Όταν γυρνάνε σπίτι πίνουν να χαλαρώσουν από την κουραστική μέρα. Οδηγούν πιωμένοι και γίνονται κίνδυνος για εμενα που παω στην δουλειά μου ήσυχα και ωραία, παρενοχλούν γυναίκες στο δρόμο λέγοντας τους διαφορες βλακείες γιατί το μεθύσι τους αφαιρεί κάθε ηθική που θα μπορούσε να τους φρενάρει από το να συμπεριφέρονται σαν βλάκες. Νομίζουν ότι μπορούν να μιλάνε όπως θέλουν στον καθένα και είναι σίγουροι ότι δεν θα τις αρπάξουν γιατί θα σκεφτείς έλα μωρέ πιωμένος είναι δεν ξέρει τι λέει και αν το κανεις σου ζητάνε τα ρέστα.Όταν δεν ποιούν και δεν βρίσκουν να ποιούν είναι μέσα στα νεύρα γίνονται βίαιοι με οποιοδήποτε βρεθεί μπροστά τους είτε είναι γυναικα η παιδί γενικότερα μπορούν να γίνουν αρκετά επικίνδυνοι για τους γύρο τους.

και πολλά αλλα τα οποια δεν χρειάζεται καν να αναλύσω γιατί δεν είναι εκεί το θέμα. Απλά αυτό που σε ενοχλεί εσένα είναι κάτι που βλέπεις στους άλλους να συμβαίνει στους ιδιους, αυτό που ενοχλεί εμενα όμως είναι μια συνήθεια κάποιων που επηρεάζει την ζωή μου άμεσα άσχετα αν δεν έχω καμια σχέση με αυτό. ^_^

εμ, το θεμα δεν ειναι τι θες εσυ, συζητηση κανουμε και το θεμα θα αλλαξει ή πολυ ή λιγο. Αμα δεν θες σχολια, κανεις blog και τα λες εκει. Τα θεματα εδω δεν ανηκουν σε κανεναν, ανηκουν σε ολους μας.

εμ, το θεμα δεν ειναι τι θες εσυ, συζητηση κανουμε και το θεμα θα αλλαξει ή πολυ ή λιγο. Αμα δεν θες σχολια, κανεις blog και τα λες εκει. Τα θεματα εδω δεν ανηκουν σε κανεναν, ανηκουν σε ολους μας.

Υπάρχει λόγος που τα θέματα έχουν τίτλους. Αλλιώς θα έπρεπε να υπάρχει ένα μέρος για spam θέματα να βγάζει ο καθένας τα ψυχολογικά του η ότι τον βαραίνει και δεν βρίσκει που να το γράψει. Το να ανοίξεις ένα θέμα και να στο γεμίσω spam και άσχετα με αυτό μηνύματα δεν οδηγεί κάπου αυτό δείχνει ότι απλός κανεις πλακα η από την αρχή δεν έχεις σκοπό να βοηθήσεις κάποιον στην ερώτηση που κάνει. Από την στιγμή που το θέμα μου ρωτάει κάτι είσαι ευπρόσδεκτος να απαντήσεις αλλα είναι και δικαίωμα μου να ζητήσω να κλειδωθεί όταν ξεφύγει και καταλήξουμε να γράφουμε ότι νάνε. Αλλα επειδή έχεις δίκιο σε αυτό που λες από την μεριά σου γιατί δεν γραφει ο καθένας μας πως περνούσε στην παιδική του ηλικία? ελευθερια λόγου έχουμε δεν είναι το προσωπικό μας blog και τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να συνδεθεί και με την κάνναβη γιατί όπως τα λένε οι πιο πολλοί εμείς οι χρηστες κάνναβης είμαστε περιθωριακά προβληματικά άτομα που δεν έχουμε λόγο ύπαρξης και ζούμε μες την μαστούρα και κοπανιόμαστε από το στερητικό σύνδρομο άμα δεν την πιούμε (ωραίες μπαρούφες) άρα ίσως είχαμε δύσκολα παιδικά χρονια ξέρω γω. -_-

Αν μπορεις να το συνδεσεις με το θεμα, πες για οτι θες. Μαλλον εισαι καινουριος στα forum, και περίμενες κατι αλλο. Ειναι οργανικα τα θεματα, δεν ειναι "set in stone" που λενε και οι ξενοι. Αν το θεμα εχει εξαντληθει μπαινει απο μονο του στο χρονοντουλαπο, οταν υπαρχει συζητηση πανω στο θεμα, δεν υπαρχει λογος να κλειδωθει επειδη δεν σου αρεσει η τροπη που πήρε.

νοσοκομείο πάντως κανεις δε πήγε από υπερβολική χρήση μαριχουάνας και ούτε πρόκειται...

ενώ από το αλκοόλ....καθημερινά χιλιάδες... από κει και πέρα τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. είναι παρεξηγημένο φυτό από παλιά...

Αν μπορεις να το συνδεσεις με το θεμα, πες για οτι θες. Μαλλον εισαι καινουριος στα forum, και περίμενες κατι αλλο. Ειναι οργανικα τα θεματα, δεν ειναι "set in stone" που λενε και οι ξενοι. Αν το θεμα εχει εξαντληθει μπαινει απο μονο του στο χρονοντουλαπο, οταν υπαρχει συζητηση πανω στο θεμα, δεν υπαρχει λογος να κλειδωθει επειδη δεν σου αρεσει η τροπη που πήρε.

E παω πάσο τότε δεν το ήξερα. ^_^ Βασικά αυτό που περίμενα είναι κράξιμο από τους mods επειδή βγήκαμε εκτος θέματος :lol: . Αλλα αν είναι έτσι οκ τότε δεν υπάρχει καν λόγος.

τι διαφορα εχει με την εξαρτηση της σχεσης,με την εξαρτηση του καφε,με την εξαρτηση στο τσιγαρο κλπ κλπ?

Καλη ερωτηση. Αυτο που πρεπει να κανουμε λοιπον ειναι να βρουμε καποιον εξαρτημενο απο το χορτο να το πεισουμε να σταματησει και να αρχισουμε να τον ποτιζουμε καφεδες. Πηρα 3-4 φιλαρακια μου τωρα και ειμαι στο ψηστηρι, αλλα δεν τους ειδα πολυ ενθουσιασμενους. Στο θεμα τωρα με την σχεση θα δυσκολευτουμε.

Τουφας μην κανεις τον δικηγορο του διαβολου απλα για να τον κανεις. 4-5 καφεδες για καποιον που ξυπναει στις 7 το πρωι και κοιματε στις 12 δεν ειναι πολυ. Αυτο δεν ειναι εξαρτηση.

Αν εχεις καπνισει χορτο, ξερεις πολυ καλα ποια ειναι η διαφορα για την οποια μιλαω, οπως και ολοι εδω μεσα που εχουν καπνισει.

τι διαφορα εχει με την εξαρτηση της σχεσης,με την εξαρτηση του καφε,με την εξαρτηση στο τσιγαρο κλπ κλπ?

η μοναδικη διαφορα ειναι οτι το χορτο καλως η κακως (κακως κατ'εμε) ειναι παρανομο στην ελλαδα. οποτε αν σε πιασουν,το μελλον σου εξαρταται απο το σε τι μπατσο και τι εισαγγελεα θα πεσεις.

κατα τα αλλα ειναι οπως ολες οι εξαρτησεις, ο χρηστης πιστευει οτι δεν ειναι εξαρτημενος, μπορει να το κοψει οποτε θελει αλλα το συνεχιζει απο επιλογη κοκ

σε καποιους ανθρωπους που εχουν μια ροπη προς εξαρτησεις, το χορτο μπορει να ειναι καταστροφικο. οχι σωματικα, αλλα η ψυχολογικη εξαρτηση απο αυτο σου καταστρεφει τη ζωη. χρειαζεσαι το χορτο για να απολαυσεις το οτιδηποτε, αλλιως ολα σου φαινονται ανουσια, βαρετα. οι ταινιες και η μουσικη ξαφνικα δεν ειναι και τοσο καλες, το σεξ δεν ειναι τοσο καλο, ο υπνος δεν σου ερχεται τοσο ευκολα, προτιμας να μεινεις σπιτι σου να την πιεις απο το να βγεις να κανεις μια βολτα με φιλους κτλ κτλ. ειναι πολυ ευκολο να πινεις ενα τσιγαρο και να ξεχνας τα προβληματα σου.

4-5 καφεδες για καποιον που ξυπναει στις 7 το πρωι και κοιματε στις 12 δεν ειναι πολυ. Αυτο δεν ειναι εξαρτηση.

4-5; δεν είναι εξάρτηση; αν τους κόψει μια μέρα μαχαίρι και θα σου πω αν είναι εξάρτηση η όχι όταν κάνει μια εβδομάδα και βάλε να συνέλθει :P

Και ξαναλεω, γιατι σε ολα τα αλλα ο χρηστης κανει χρηση με μετρο και στις παρανομες ουσιες ο αλλος ειναι τελειωμενος? Ενω στις πιο πολλες περιπτωσεις ειναι ακριβως το αντιθετο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...