nicoc89 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημιούργησα ένα θέμα που θα μπορέσουμε να εκφράσουμε κοσμια τις απόψεις μας για την αντιμετώπιση των χρηστών κάνναβης. Ευπρόσδεκτοι και οι αστυνομικοί του forum να εκφράσουν την γνώμη τους. Η ημιμάθεια φέρνει την υπερβολή και έγινα μαρτυρας αρκετές φορές να αποκαλούν πρεζάκια άτομα που έπιναν ένα τσιγάρο στο τόσο (δεν θα σχολιάσω την κοτσάνα να μπλέκεις ένα από τα δυνατότερα ναρκωτικά με το πιο ελαφρύ ίσος). Πιστεύω πως αυτό δεν βοηθάει σε κάτι , ισα ισα χειροτερεύει τα πράγματα. Δεν είμαι από αυτούς που λένε ότι δεν κάνει κακό η ότι είναι καλύτερο από το κάπνισμα και το αλκοόλ αλλά τα πάντα στην ζωή μας έχουν αρνητικά αποτελέσματα όταν κάνουμε κατάχρηση (φαγητό , αλκοόλ, γλυκα κλπ). Πιστεύω πως τα παιδιά ειδικά δεν θα έπρεπε να μπλέκουν με ουσίες ακόμη και ελαφριές αλλά επειδή το παιδί όταν του επιβάλεις κάτι αντιδρά και συνήθως κάνει το αντίθετο (ήμουν και εγώ παιδί μέχρι πριν λίγα χρονια και θυμάμαι) θα έπρεπε να υπάρχει κατά την γνώμη μου μια άλλη προσέγγιση στο θέμα από τους γονείς. Πρώτα απόλα όταν θεωρείς ότι κάτι είναι λάθος μην το απαγορεύεις στο παιδί σου απλά κάντο να καταλάβει με σωστά επιχειρήματα και γνώσεις ότι είναι λάθος ,κανε συζήτηση μαζί του και δες γιατί το κάνει ίσως έτσι προλάβεις τα χειρότερα (αν δεις ότι ο μονος λόγος είναι επειδή το κάνει και η παρέα του η για να φανεί μάγκας δείχνει ότι μπορεί να περάσει σε επικίνδυνες ουσίες με το ίδιο σκεπτικό). Από την άλλη βλέπω υπερβολές από την αστυνομία και τους νόμους να τραβιούνται στα δικαστήρια για μικροποσότητες κάνναβης ενώ την ίδια ώρα μπροστά στα ματια όλων μας να γίνονται νταλαβέρια με τους πρεζέμπορες άνετους ακόμα και λίγα μετρα από αστυνομικά τμήματα! Δεν λέω ότι είμαι άγιος αλλά ούτε έμπλεξα ποτε στη ζωή μου . Είμαι 21 χρονών , μεγάλωσα σε οικογένεια με χωρισμένους γονείς (ακούγεται μερικές φορες σαν δικαιολογία γι'αυτό το αναφέρω) ήμουν σχετικά παραπάνω ελεύθερος από άλλους και όμως ήξερα τις επιλογές μου να τις κάνω με βάση τι θεωρώ εγώ σωστό για εμένα. Σε καμια περίπτωση δεν παρακινώ κανέναν στην χρήση ουσιών φαίνεται άλλωστε και από αυτά που γράφω όμως είναι ένα θέμα taboo που δύσκολα ανοίγει συζήτηση και θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις από όλες τις ηλικίες. Θεωρείτε λοιπόν σωστή την αντιμετώπιση της κοινωνίας προς τους χρηστες κάνναβης και αν όχι τι θα προτείνατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Φούντα, κόκα, πρέζα, αλκοολ. (χ2) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Φούντα, κόκα, πρέζα, αλκοολ. (χ2) Αυτό το έλεγε ο τάκη τσάν από τους ZN (rap συγκρότημα για όσους δεν ξέρουν) και έχει παραδεχτεί ότι ήταν μια από τις μεγαλύτερες κοτσάνες που πέταξε σε τραγούδι του εκτος εκείνου του "για εμενα δεν είσαι mc άμα δεν πίνεις χόρτο" γιατί αργότερα έμπλεξε με την πρέζα και είδε και έπαθε να ξεμπλέξει. Οποτε μάλλον δεν τα έλεγε καλά. (Καταλαβαίνω ότι το είπες για πλακα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 κατα τη δικη μου γνωμη αν καπνιζεις ενα τσιγαρο για να χαλαρωσεις μετα τη δουλεια και να την πεσεις ηρεμος ειναι μια χαρα. Το να γυρνας ολη μερα και νυχτα σε πλατειες και σε σπιτια φιλων να καπνιζεις 30 τσιγαρα τη μερα εισαι χαλιας. Επισης για μενα υπαρχουν πολυ χειροτερα ναρκωτικα απο αυτο το οποια δυστηχως ειναι και νομιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Συμφωνω με τον hamurabi, αν και δεν καπνιζω οτιδηποτε. Αντιπαθω οσο τιποτα τα ατομα που ειναι "ελα ρε τζαμαικα, ελα να την πιουμε, κλπ κλπ" παντως. Η κανναβη απο οτι ξερω ειναι απο τα πιο πολυχρηστικά φυτα που υπαρχουν φτιαχνει απο ρουχα ως να απαλυνει πονο. Σκεψου ποσες εταιριες μεγαλων συμφεροντων θα ειχανε προβλημα με το να ειναι νομιμο, κατι που ακομα και ηλιθιος να εισαι μπορεις να μεγαλωσεις στον κηπο σου. Για αυτο και μονο ειναι παρανομο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Προσωπικα ειμαι υπερ της νομιμοποιησης οποιουδηποτε ναρκωτικου, σκληρου, μαλακου, οποιουδηποτε. Για χαρη της ελευθεριας καθε ατομου, θεωρω ατομικο δικαιωμα το να μπορω να κανω ο,τι στο διαολο θελω με τον οργανισμο μου. Ειμαι ενηλικος και πρεπει να εχω δικαιωμα επιλογης. Και για να προλαβω καποιους, πραγματικα πιστευω οτι δεν θα υπαρξει ιδιαιτερο προβλημα καταχρησης/θανατων αν υπαρξει σωστη παιδεια επι του θεματος. Και πιο ον-τοπικ τωρα, θεωρω εξαιρετικα ανοητο το να αντιμετωπιζεις καποιον ρατσιστικα επειδη καπνιζει χορτο, αλλα ταυτοχρονα να τα πινεις με την παρεα σου, γιατι και το αλκοολ ναρκωτικο ειναι και μαλιστα απο τα χειροτερα, αλλα δε χρησιμοποιεις λιγο τη λογικη σου για να το καταλαβεις. Αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Έχεις δίκιο σε πολλά πράγματα. Πρώτον οι γονείς δεν ξέρουν να αντιμετωπίσουν αυτές τις καταστάσεις και δεν είναι επαρκώς ενημερωμένοι. Νομίζω ότι ο καθένας εύχεται βαθειά μέσα του ότι οι αξίες που περνάει στο παιδί του είναι αρκετές ώστε να τον εμποδίσει να ξεκινήσει κάτι τέτοιο...δεν θέλει να διανοηθεί καν ότι το παιδί του είναι χρήστης κάνναβης άρα γιατί να ερευνήσει πως να το αντιμετωπίσει. Τώρα...συμφωνούμε ότι είναι λιγότερο βλαβερό απο το τσιγάρο. Συμφωνούμε ότι δεν δημιουργεί οργανική εξάρτηση αντιθέτως με το αλκοόλ και το τσιγάρο. Το πρόβλημά μου με την κάνναβη είναι η εξής. Με το που πιείς ένα τσιγάρο φτιάχνεσαι με τη μία - αντιθέτως με το αλκοόλ και το τσιγάρο το κανονικό. Άρα επηρεάζει αμεσα τη συμπεριφορά σου. Είναι αποδεδειγμένο επίσης ότι η κάνναβη δημιουργεί ισχυρή ψυχολογική εξάρτηση και κατα συνέπεια η έλλειψή της δημιουργεί επιθετικότητα και επηρεάζει αρνητικά της συμπεριφορά του καθενός. Έχει έτσι αρνητικές συνέπειες στις κοινωνικές σχέσεις του ατόμου - αλλά και φτάνει το άτομο η ζωή του να περιστρέφεται γύρω απο το τσιγάρο. Θα μου πείς άλλος εθίζεται με το WoW, άλλος με το Lineage, άλλος με το Football Manager, άλλος με τα Φρουτάκια τα οποία μπορούν να καταστρέψουν εξίσου τη ζωή σου. H βασική διαφορά είναι ότι για να βρείς κάνναβη, αναγκαστικά πρέπει να συναναστραφείς με άτομα "περιθωριακά". Τα συγκεκριμένα άτομα κάνουν το παν για να βγάλουν χρήμα οπότε πολύ πιθανό να αποπειραθούν να σου προωθήσουν και κάτι πιο σκληρό. Επίσης η χρήση της κάνναβης είναι ακριβότερη απο άλλα "ναρκωτικά" όπως το αλκοόλ, το τσιγάρο....και το Gaming. Καταλαβαίνεις ότι αν έχει δημιουργηθεί ψυχολογική εξάρτηση στον άλλον και δεν έχει χρήματα, μπορεί να επιλέξει και αυτός να γίνει διακινητής...και τότε έχεις μπλέξει για τα καλά. Οπότε ο γονέας τι πρέπει να κάνει; Να κόψει το χαρτζηλίκι για να μην έχει το παιδί να αγοράσει ναρκωτικά - ή να το δίνει κανονικά και να ξέρει ότι με αυτά αγοράζει τη κάνναβή του. Προσωπικά θα έκανα το δεύτερο...το οποίο όμως είναι ένα τεράστιο ρίσκο. Η εύκολη λύση είναι να καταφύγει ο γονέας σε βίαιες λύσεις όπως φωνές, απαγορεύσεις, ξύλο κτλ...γιατί πολύ απλά έτσι έμαθε απο τους δικούς του γονείς και να ελπίζει. Άρα μην τους αδικούμε και τόσο. Καταλαβαίνεις μετά απο όλα αυτά λοιπόν ότι είναι διαφορετικό ο χρήστης να είναι ένας συνειδητοποιημένος νέος ενήλικας 25 χρονών, ο οποίος έχει ξεπεράσει τα προβλήματα της εφηβείας και καπνίζει για συγκεκριμένο λόγο με μέτρο και είναι διαφορετικό ένα 15χρονο παιδί με τον ασταθή χαρακτήρα της εφηβείας που αντιμετωπίζει μυριάδες προβλήματα και βλέπει τη κάνναβη ως τη λύση σε όλα τα προβλήματά του. Το τελευταίο πρόβλημά μου είναι το γεγονός ότι αφ'ενός "φακελώνεσαι" απο την αστυνομία...γιατι ας μη γελιόμαστε ΞΕΡΟΥΝ ποιοί είναι οι χρήστες αλλά το ζητούμενο είναι να πιαστούν οι διακινητές. Απο την άλλη δυστυχώς περιθωριοποιείσαι απο ένα μέρος του "υγιούς" κοινωνικού κύκλου και κάνεις παρέα με άτομα - χρήστες με τα όποια αρνητικά αποτελέσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Από την άλλη βλέπω υπερβολές από την αστυνομία και τους νόμους να τραβιούνται στα δικαστήρια για μικροποσότητες κάνναβης ενώ την ίδια ώρα μπροστά στα ματια όλων μας να γίνονται νταλαβέρια με τους πρεζέμπορες άνετους ακόμα και λίγα μετρα από αστυνομικά τμήματα! Δεν λέω ότι είμαι άγιος αλλά ούτε έμπλεξα ποτε στη ζωή μου . Είμαι 21 χρονών , μεγάλωσα σε οικογένεια με χωρισμένους γονείς (ακούγεται μερικές φορες σαν δικαιολογία γι'αυτό το αναφέρω) ήμουν σχετικά παραπάνω ελεύθερος από άλλους και όμως ήξερα τις επιλογές μου να τις κάνω με βάση τι θεωρώ εγώ σωστό για εμένα. το θεμα αυτοφωρο,δικαστηριο δεν το σκεφτονται(να μην πω δεν το γνωριζουν) καν οι χρηστες μεχρι να τους συμβει. βεβαια τοση ωρα εγραφες οτι εισαι εν μερη υπερ και μετα πετας εκεινο το "ουτε εμπλεξα ποτε στην ζωη μου" οποτε ακυρωνεις οτι εγραφες.(μηπως θες να πεις οτι εισαι εξαρτημενος gamer και απλα συγκρινεις καταστασεις?) Δεν ειναι το ιδιο το καψιμο σε παιχνιδι με την κυριολεκτικη εννοια της λεξης καψιμο(απο εγκεφαλικα κυτταρα μεχρι αλλα οργανα) για ντραγκς ---------------- στην αμερικη εχουν medical cannabis center/clubs οπου πας με ιατρικη συνταγη και αγοραζεις >http://www.youtube.com/watch?v=erv8xnTOjlw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
35apontos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 15 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 15 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Δεν είχαμε φτάσει σε πεντακόσιες σελίδες και μετά κλειδώθηκε; Άλλαξε κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 το θεμα αυτοφωρο,δικαστηριο δεν το σκεφτονται(να μην πω δεν το γνωριζουν) καν οι χρηστες μεχρι να τους συμβει. βεβαια τοση ωρα εγραφες οτι εισαι εν μερη υπερ και μετα πετας εκεινο το "ουτε εμπλεξα ποτε στην ζωη μου" οποτε ακυρωνεις οτι εγραφες.(μηπως θες να πεις οτι εισαι εξαρτημενος gamer και απλα συγκρινεις καταστασεις?) Δεν ειναι το ιδιο το καψιμο σε παιχνιδι με την κυριολεκτικη εννοια της λεξης καψιμο(απο εγκεφαλικα κυτταρα μεχρι αλλα οργανα) για ντραγκς ---------------- στην αμερικη εχουν medical cannabis center/clubs οπου πας με ιατρικη συνταγη και αγοραζεις >http://www.youtube.com/watch?v=erv8xnTOjlw Άλλο να έχεις δοκιμάσει πράγματα η να έχεις το μυαλό να μην κανεις κατάχρηση και άλλο να μπλέξεις με σκληρά ναρκωτικά αυτό εννοούσα γιατί η κατάχρηση της κάνναβης σε στέλνει στα δυνατότερα άμα πίνεις 20 τσιγάρα την μέρα κάποια στιγμή δεν θα σε πιάνει και θα το έχεις τόσο πολύ ανάγκη πλέον ψυχολογικά που θα ψάξεις κάτι δυνατότερο . πηγή : πολλοί γνωστοί (όχι φίλοι) που έμπλεξαν. και δεν είμαι καμμένος με παιχνίδια ούτε που παίζω εδώ και πολύ καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Προσωπικα ειμαι υπερ της νομιμοποιησης οποιουδηποτε ναρκωτικου, σκληρου, μαλακου, οποιουδηποτε. Για χαρη της ελευθεριας καθε ατομου, θεωρω ατομικο δικαιωμα το να μπορω να κανω ο,τι στο διαολο θελω με τον οργανισμο μου. Ειμαι ενηλικος και πρεπει να εχω δικαιωμα επιλογης. Και για να προλαβω καποιους, πραγματικα πιστευω οτι δεν θα υπαρξει ιδιαιτερο προβλημα καταχρησης/θανατων αν υπαρξει σωστη παιδεια επι του θεματος συμφωνώ απόλυτα, και συμπληρώνω ότι θα πρέπει να μπορώ εξίσου νόμιμα και ελεύθερα να πυροβολώ στο κεφάλι το τζάνκι όταν μου δημιουργεί πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Προσωπικα ειμαι υπερ της νομιμοποιησης οποιουδηποτε ναρκωτικου, σκληρου, μαλακου, οποιουδηποτε. Για χαρη της ελευθεριας καθε ατομου, θεωρω ατομικο δικαιωμα το να μπορω να κανω ο,τι στο διαολο θελω με τον οργανισμο μου. Ειμαι ενηλικος και πρεπει να εχω δικαιωμα επιλογης. Και για να προλαβω καποιους, πραγματικα πιστευω οτι δεν θα υπαρξει ιδιαιτερο προβλημα καταχρησης/θανατων αν υπαρξει σωστη παιδεια επι του θεματος. Και πιο ον-τοπικ τωρα, θεωρω εξαιρετικα ανοητο το να αντιμετωπιζεις καποιον ρατσιστικα επειδη καπνιζει χορτο, αλλα ταυτοχρονα να τα πινεις με την παρεα σου, γιατι και το αλκοολ ναρκωτικο ειναι και μαλιστα απο τα χειροτερα, αλλα δε χρησιμοποιεις λιγο τη λογικη σου για να το καταλαβεις. Αυτα. Το λαθος στο συλλογισμο σου δεν ειναι το τι μπορεις να παθεις εσυ απο την χρηση ενος ναρκωτικου. Αυτο ας πουμε οτι οντως ειναι προβλημα σου (και αυτο παλι εως ενα σημειο). Το λαθος λοιπον ειναι στο πως θα συμπεριφερθεις στον περιγυρο σου κατα τη διαρκεια της επιρρειας απο τη χρηση. Για σκεψου λοιπον μια χωρα με ελευθερη την κανναβη, και εναν ανθρωπο οχι και τοσο εξυπνο, που να νομιζει οτι δε θα γινει και τιποτε με ενα τσιγαρακι, το πινει το τσιγαρακι, και μετα μπαινει στο λεοφωρειο να κανει τη βαρδια του ως οδηγος. Τι ποσοστα του δινεις να φτασει στο προορισμο του; Θα μου πεις δεν πρεπει... σαφως, αλλα σε μια κοινωνια με ελευθερια στη χρηση του, δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι την ιδια κριση και λογικη πανω στις πραξεις τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Τι ποσοστα του δινεις να φτασει στο προορισμο του; Με την ίδια λογική σε μια χωρα που επιτρέπεται η κατανάλωση αλκοόλ τι ποσοστά θα του έδινες? Το θέμα δεν είναι η ουσία αλλα εσύ που θα κανεις χρήση. Για παράδειγμα η κάνναβη αν γίνει χρήση της με ανάλογο τρόπο όπως προβλέπεται με το αλκοόλ δεν μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στους γύρο σου δηλαδή αυτός ο οδηγός ποτε δεν θα το έπινε το τσιγάρο. Ισα ισα που αν κάποιος μεθύσει μπορεί ανάλογα με τον άνθρωπο να βγάλει βίαιη και επικίνδυνη συμπεριφορά για τους γύρο του ενώ κάποιος που έχει κάνει χρήση κάνναβης απλά δεν θα θελήσει να πλακωθεί , να προκαλέσει , να χτυπήσει κάποιον. Το σημαντικό εδώ όμως είναι πως παράδειγμα το κράτος απαγορεύει την οπλοκατοχή για να μην βρίσκει ο κάθε παλαβός η εγκληματίας το όπλο να διαπράξει κάποιο έγκλημα. Όμως υπάρχουν νόμιμα καραμπίνες (Όταν κάποιος θολώσει μπορεί και με καραμπίνα να κάνει το έγκλημα) και όσοι είναι εγκληματίες .. λίστες .. δολοφόνοι κλπ έχουν ούτος η άλλος παράνομα όπλα. Επόμενος ποιος ο λόγος να απαγορεύεται η οπλοκατοχή στους πολίτες? Ποσα ντού θα γινόντουσαν σε σπίτια με τον φόβο ότι ο άλλος έχει όπλο να προστατευτεί? Αυτό που θέλω να πω είναι πως πολλές φορές οι νομοι βοηθούν τους παρανομους. Όπως και ο νομος ότι είναι παράνομη η κάνναβη βοηθάει να περνούν χοντρά φράγκα αυτοί που είναι τα κεφαλια σε όλο αυτό , αν ήταν νόμιμη θα έχαναν όλο το χρήμα γιατί κανεις δεν θα αγόραζε από αυτούς θα καλλιεργούσαν όλοι τα δικά τους και η τιμή της θα έπεφτε κατακόρυφα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthony_88 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Χαχα, εδω κολλαει το ανεκδοτο που λεει: Ποια η διαφορα ενος μεθυσμενου οδηγου και ενος μαστουρωμενου οδηγου; Ο μεθυσμενος θα κοπανησει με 120 πανω σε εναν διερχομενο ενω ο μαστουρωμενος θα ακουμπησει με 20 πανω σε ενα δεντρο στην ακρη του δρομου. Anyway, η κανναβη δε θα νομιμοποιηθει ποτε οχι γιατι ειναι βλαβερη (θελει και μετρο) αλλα γιατι τους συμφερει να γινεται η διακινηση της υπογεια οπως μεχρι τωρα. Εχω παει Αμστερνταμ πανω απο μια φορα και αυτο που εχω δει, ειναι μια πολη με ελευθερο το χορτο και ελαχιστους Ολλανδους (πλεον) στα coffee shop. Ο Ελληνας βεβαια δεν εχει μετρο και μπορει να γυρνανε ολοι κοκκαλο με κατι ματια κουπα στο δρομο ολη μερα, να μην ειναι παραγωγικοι, να μην, να μην, να μην... Επαναλαμβανω, δεν ειναι ουτε για καθε μερα, ουτε για να πινεις ολη μερα ουτε καν για 3-4 τσιγαρα μεσα σε λιγες ωρες, οπως κανουν πολλοι. Επισης, κανεις δε θα σου προωθησει τιποτα χειροτερο αν ξερεις ποιους συναναστρεφεσαι και απο τη στιγμη που ειναι φιλος ή γνωστος για χρονια. Προσωπικα, μου αρεσει μετα απο πρωινη δουλεια, απογευματινη σχολη, οντας νηστικος και υπομενοντας ολη μερα να τελειωσουν οι υποχρεωσεις μου, να κανω ενα εκει που αραζω και βλεπω τηλεοραση με φιλους. Πραγματικα, πιο απολαυστικο πραγμα απο το να βλεπεις South Park ή την Barcelona σε τετοια κατασταση, δεν υπαρχει... (Μια περιγραφη και οχι μια... προτροπη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Ο Ελληνας βεβαια δεν εχει μετρο και μπορει να γυρνανε ολοι κοκκαλο με κατι ματια κουπα στο δρομο ολη μερα, να μην ειναι παραγωγικοι, να μην, να μην, να μην... το αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.