orpheas2 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά!! Όπως καταλάβατε είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά...Το θέμα μου είναι πως δεν ξέρω ποιό απο τα 2 να επιλέξω.. Κύρια μου μελήματα είναι η διάρκεια της μπαταρίας(καλά δεν κάνω και τραγική χρήση της μπαταρίας αλλά μην τελειώνει και σε 6 ώρες.....) το πληκτρολόγιο(για αυτό και διαλέγω αυτά τα 2(διότι έχουν keybad) και θα ήθελα όσο το δυνατόν περισσότερη ευκολία καθώς γράφω αρκετά μηνύματα..)Τέλος αν και θεωρώ πως θα ναι περίπου τα ίδια ποιό από τα 2 ανταποκρίνεται καλύτερα (εννοώ δεν κολλάει περισσότερο από το άλλο όταν χρησιμοποιείς touchscreen) και ποιό είναι γενικά πιο αξιόπιστο.. Αυτά λίγο πολύ..Θα ναι η πρώτη μου φορά που θα πάρω αφής(ελπίζω να μην το μετανιώσω) και για αυτό όσες περισσότερες πληροφορίες μαζέψω τόσο το καλύτερο.. Ευχαριστώ πολύυυ εκ των προτέρων!!!Να στε καλά! P.S xperia 10 mini pro για ν ακριβολογώ(αν και τα ίδια είναι..)
vasilis123 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 το vivaz θα σε βολέψει περισσότερο λόγω της μεγάλης οθόνηs, αλλά από την άλλη το xperia έχει android...
orpheas2 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 ναι και από την άλλη το xperia έχει χάλια μπαταρία...Συνάντησα τυχαία μια κοπέλα σήμερα και μου πε να μην το πάρω το κινητό,,,το χει 3 μήνες λέει και η μπαταρία σε μια μέρα σβήνει χωρίς να κάνει κάτι το σματικό..Δεν ξέρω αν μπορώ να βρώ ίσως μια πίο δυνατή μπαταρία να αγοράσω ή κάτι άλλο.....
koystado Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 επειδή έχω το xperia 10 mini pro μπορω να σου πω οτι η μπαταρια κραταει 2-3 με μια μέση χρηση αμα η φιλη παιζει ολη την μερα angry birds ή σερφαρει και κανει chat ειναι λογικο να χρειαζεται καθε μερα φορτιση
TEOKOS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 X10mini όχι το pro 5-6 μέρες η μπαταρία με απλή χρήση κινητού 1 ώρα πριπου την ημέρα ομιλία . Πάντα όμως πλήρη αποφόρτιση αυτής πριν ξαναμπεί στην μπριζα.Το έχει η σύζυγος μου
orpheas2 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 MMM...έγινε παιδιά!!!Μάλλον 8α οδεύσω προς την αγορά του μικρού μας φίλου ελπίζωντας στην αντοχή της μπαταρίας... Να στε καλά όλοι για τη βοήθεια σας!!!!
FarCry Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Inside is some sort of processor clocked at 720 MHz coupled with 75MB of available RAM ποσο fail ειναι αυτο το vivaz? βαλε μηχανη φερραρι σε yugo....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.