Προς το περιεχόμενο

xperia mini pro VS vivaz pro!!

orpheas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!! :rolleyes: Όπως καταλάβατε είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά...Το θέμα μου είναι πως δεν ξέρω ποιό απο τα 2 να επιλέξω..

Κύρια μου μελήματα είναι η διάρκεια της μπαταρίας(καλά δεν κάνω και τραγική χρήση της μπαταρίας αλλά μην τελειώνει και σε 6 ώρες.....) το πληκτρολόγιο(για αυτό και διαλέγω αυτά τα 2(διότι έχουν keybad) και θα ήθελα όσο το δυνατόν περισσότερη ευκολία καθώς γράφω αρκετά μηνύματα..)Τέλος αν και θεωρώ πως θα ναι περίπου τα ίδια ποιό από τα 2 ανταποκρίνεται καλύτερα (εννοώ δεν κολλάει περισσότερο από το άλλο όταν χρησιμοποιείς touchscreen) και ποιό είναι γενικά πιο αξιόπιστο..

Αυτά λίγο πολύ..Θα ναι η πρώτη μου φορά που θα πάρω αφής(ελπίζω να μην το μετανιώσω) και για αυτό όσες περισσότερες πληροφορίες μαζέψω τόσο το καλύτερο.. :mrgreen:

Ευχαριστώ πολύυυ εκ των προτέρων!!!Να στε καλά! :-D

P.S xperia 10 mini pro για ν ακριβολογώ(αν και τα ίδια είναι..)

Δημοσ.

ναι και από την άλλη το xperia έχει χάλια μπαταρία...Συνάντησα τυχαία μια κοπέλα σήμερα και μου πε να μην το πάρω το κινητό,,,το χει 3 μήνες λέει και η μπαταρία σε μια μέρα σβήνει χωρίς να κάνει κάτι το σματικό..Δεν ξέρω αν μπορώ να βρώ ίσως μια πίο δυνατή μπαταρία να αγοράσω ή κάτι άλλο.....

Δημοσ.

επειδή έχω το xperia 10 mini pro μπορω να σου πω οτι η μπαταρια κραταει 2-3 με μια μέση χρηση αμα η φιλη παιζει ολη την μερα angry birds :P ή σερφαρει και κανει chat ειναι λογικο να χρειαζεται καθε μερα φορτιση

Δημοσ.

X10mini όχι το pro 5-6 μέρες η μπαταρία με απλή χρήση κινητού 1 ώρα πριπου την ημέρα ομιλία . Πάντα όμως πλήρη αποφόρτιση αυτής πριν ξαναμπεί στην μπριζα.Το έχει η σύζυγος μου

Δημοσ.

MMM...έγινε παιδιά!!!Μάλλον 8α οδεύσω προς την αγορά του μικρού μας φίλου ελπίζωντας στην αντοχή της μπαταρίας... :whistle:

Να στε καλά όλοι για τη βοήθεια σας!!!! :rolleyes:

Δημοσ.

Inside is some sort of processor clocked at 720 MHz coupled with 75MB of available RAM

ποσο fail ειναι αυτο το vivaz? βαλε μηχανη φερραρι σε yugo....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...