lionheart75 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια μετα απο 25 λεπτα call 7 black ops, με το afterburner ειχα 65 το ανωτερο στην gpu2 και στην gpu1 62 το ανωτερο. Μιλαμε ολα στο full και αναλυση 1920χ1080. Η διαφορα με το presicion ειναι 3-4 βαθμους πιο τσιμπημενο το afterburner Πως μπορω να κανω ρυθμισεις στα fans? Το evga presicion το εχω βαλει και εγω και ο φιλος μου με την gtx285. Απο το presicion εβαζε τα fan της καρτας του να ειναι 100% και ακουγοτανε full φασαρια, ενω σε μενα αν τα βαλω full δεν ακουγεται τιποτα...αχαχ, δεν πιανει στην καρτα μου.... Αν δεν ακούς παραπάνω θόρυβο σημαίνει ότι δεν αυξάνουν στροφές οι ανεμιστήρες αλλά παίξουν σταθερά σε προεπιλεγμένες. Η υλοποίηση των καρτών σου προφανώς δεν σου δινει αυτή την δυνατότητα όπως συμβαίνει και με άλλες υλοποιήσεις κατα καιρούς. Δοκίμασε με άλλους οδηγούς ή παίξε όπως είπε και ο moldovan20 με την κάθε μία εναλλάξ να δείς με ποιά παρουσιάζεται το πρόβλημα. Πρώτα όπως δοκίμασε άλλους οδηγούς για να μην παιδεύεσαι τσάμπα καθώς αυτό είναι το πιθανότερο και μετά σκεφτόμαστε το θέμα hardware. Btw οι θερμοκρασίες σου είναι καλές.
stratigos24 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Ωραια, θα βαλω αλλους drivers αλλα το θεμα ειναι ποιους να επιλεξω? Ας πουμε τους προηγουμενους απο τους τελευταιους που εχω βαλει?
lionheart75 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Ωραια, θα βαλω αλλους drivers αλλα το θεμα ειναι ποιους να επιλεξω? Ας πουμε τους προηγουμενους απο τους τελευταιους που εχω βαλει? Nαι κάντο έτσι. Δυστυχώς δεν έχω nvidia κάρτες για να σου προτείνω.
stratigos24 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Ok βαζω τους πιο παλιους και σας ενημερωνω τι εγινε. Να ειστε καλα και παλι!
stratigos24 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μεχρι στιγμης δεν εχει κολλησει παλι σε κανενα παιχνιδι απο χθες που εβαλα τους πιο παλιους drivers....για να δουμε...αν γινει κατι σας ενημερωνω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.