stratigos24 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 call of duty black ops ολα στο full, αναλυση 1920χ1080 και ενεργοποιημενο το vsync 60 frames ακινητο με το fraps. Αυτο οσον αφορα τα παιδια που μου ειπαν μολις το κανω το sli να πω εντυπωσεις. Το πιο βαρυ game που εχω ειναι γιαυτο λεω μονο για το black ops. και χωρις vsync 82-94
lionheart75 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μια χαρά είσαι μην ανησυχείς. Και να ακουμπάει δεν έχεις θέμα. Πόση άλλωστε θερμοκρασία να ανεβάζει η κάρτα που να μεταφέρεται στο heatpipe για να σου χαλάσει το bridge? Θα πρέπει να ανάψει κυριολεκτικά η κάρτα για τα γίνει κάτι τέτοιο και φυσικά πολύ πρίν γίνει αυτό θα δείς στην οθόνη σου κάτι όμορφα artifacts και στη συνέχεια η κάρτα θα σβήσει. Ακόμα και τότε χλωμό να χαλάσει το bridge και δεν θα σε νοιάζει φυσικά αυτό αλλά η κάρτα. Aπλά τώρα που έχεις το sli να τσεκάρεις θερμοκρασίες που και πού, τίποτα άλλο. Μην αγχώνεσαι λοιπόν με αυτό.
stratigos24 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Να εισαι καλα lionheart. Θερμοκρασιες κοιταω μεσα στο παιχνιδι με το evga precision, και στο call εχω μεχρι 73 το ανωτερο και καπου στους 70 ειναι σταθερα. Καλα δεν ειναι? Οσο αναφορα το bridge απλα το ειπα ξερεις γιατι ειναι το λεπτο το ευκαμπτο και οχι το σκληρο και γιαυτο φοβηθηκα μην παθει κατι απο την επαφη. Παντως αφηνω και τα στρωματα μονωτικης για μια παραπανω σιγουρια και βλεπω...αμα λιωσει αχαχαχ βαζω αλλη μετα! εχω και ενα gadget των win που ειναι στη επιφανεια εργασιας, το gpuobserver που ειναι free και απο εκει βλεπω τις θερμοκρασιες μου σε idle και ειναι απο 40 - 45 βαθμους στην καθε καρτα εκαστος.
lionheart75 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μια χαρά θερμοκρασίες έχεις, δεν πρόκειται να λιώσει τίποτα. Απόλαυσε τα παιχνίδια τώρα και ξέχνα τα υπόλοιπα.
FaRMaKhs Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 εχω και ενα gadget των win που ειναι στη επιφανεια εργασιας, το gpuobserver που ειναι free και απο εκει βλεπω τις θερμοκρασιες μου σε idle και ειναι απο 40 - 45 βαθμους στην καθε καρτα εκαστος. Yπαρχει και το gpu monitor τo οποιο συνεργαζεται με το RivaTuner και το κοτσαρεις στην επιφανεια σαν μικροεφαρμογη βολευει αρκετα και εχει ενα καρο infos
stratigos24 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Να ειστε καλα. Εβαλα και ανεμιστηρα στο πλαι να φυσαει τις καρτες γιατι ειχε χαλασει ο παλιος. Οποτε ισως να ριξω κανα 2 βαθμους τη θερμοκρασια...ισως το δοκιμασω το gadget farmakhs. Να εισαι καλα
orlox Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Εχω το ιδιο setup (2*250 gts) και μου ανεβαζαν 75C. Ανοιξα μια τρυπουλα στο κουτι και κοτσαρα αυτο το ανεμιστιρακι και απο τοτε 55C. ΥΓ. Εχει και μια καρτα ήχου κατω απο την 2η VGA. Οι μλκς τσιμα τσιμα ερχονται ολα.
stratigos24 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια και παλι καλησπερα. Αντιμετωπιζω το εξης θεμα με το sli που εκανα. Οι καρτες ειναι μια χαρα, δεν ανεβαζουν θερμοκρασιες πανω απο τους 62 βαθμους στα games και σε idle δεν πανε πανω απο 45. Το προβλημα ειναι το εξης: Που και που μου εχει κολλησει το pc ολοκληρο (οταν παιζω games οχι σε αλλες στιγμες) και για να κλεισει γινεται μονο με το reset button. Απεγκατεστησα τους drivers και τους ξαναεγκατεστησα και ολα απο αυτη τη μερια φαινονται κανονικα. Και στον πινακα ελεγχου nvidia, ειναι ολα μια χαρα ρυθμισμενα και sli και ολα. Απο τι μπορει λοιπον να freezαρει ετσι το pc? Ετρεξα και ενα furmark (multi gpu) stability test σε αναλυση 1920χ1080 μιας και σε τετοια παιζω και το αφησα για 3 λεπτα, το εκοψα λογω του οτι η μια καρτα εφτασε στο 3λεπτο τους 91 βαθμους, αλλα καθολη τη διαρκεια του τεστ το pc δεν κολλησε καθολου. Τι λετε να ειναι? Ευχαριστω πολυ, να ειστε καλα!
moldovan20 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Εφόσον κολλάει όταν παίζεις games και το furmark ανέβασε 91 βαθμούς τότε προφανώς είναι θέμα θερμοκρασιών .. Εσύ πως έκανες μέτρηση και λες ότι δεν ανεβάζουν πάνω από 62 σε game ? Σε όλα τα game γίνεται αυτό ή σε "βαριά" game ?
stratigos24 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπον, το εχει κανει σε ολα τα games που παιζω: fifa11, call of duty 4 και black ops, racedriver grid. Εγω κοιταω μεσα στα games θερμοκρασιες με το evga presicion που μου εμφανιζει πανω αριστερα τις θερμοκρασιες τις καθε καρτας, και τις βλεπω και απο την επιφανεια εργασιας με ενα gadget που εχω το gpuobserver. Και καταρχην τις στρεσαρει full το furmark γιαυτο και εφτασε 91 η μια καρτα. Και φιλος μου που εχει μια μονη gtx285 και εκεινου ειχε παει 90+ στο furmark.
lionheart75 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Θα συμφωνήσω με τον moldovan20. Εφόσον σου χτυπάνε 91 βαθμούς στο τρίλεπτο furmark αποκλείεται να βαράνε μόνο 60+ in gaming. Βάλε κάποιο προγραμματάκι για να κάνεις monitoring την διάρκεια του παιχνιδιού και πές μας τι δείχνουν οι θερμοκρασίες (π.χ το afterburner) ή άνοιξε το hw monitor και παίξε για λίγο και δές τι max θερμοκρασία έγραψε. Ο πρώτος τρόπος είναι καλύτερος. Θα πρέπει οπωσδήποτε επίσης να φτιάξεις custom ρυθμίσεις στους ανεμιστήρες των καρτών σου καθώς είναι φανερό ότι δεν την παλεύουν στο auto.
stratigos24 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Ωραια λοιπον. Και το evga presicion monitoring κανει οπως λεω μεσα στο game και βλεπω realtime τις θερμοκρασιες. Θα κανω και αυτο που λες με το afterburner και γυριζω να σας πω τι εγινε. Αλλα και ο φιλος μου που εχει την gtx285 γιατι ειχε τοση θερμοκρασια στο furmark και στα games με monitoring προγραμμα εχει το ανωτερο 71 σε πολυ βαρια games? Aπλα ρωταω γιατι μου φαινεται περιεργο, δεν λεω οτι μου λετε βλακιες. Ερχομαι.....
lionheart75 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπον, το εχει κανει σε ολα τα games που παιζω: fifa11, call of duty 4 και black ops, racedriver grid. Εγω κοιταω μεσα στα games θερμοκρασιες με το evga presicion που μου εμφανιζει πανω αριστερα τις θερμοκρασιες τις καθε καρτας, και τις βλεπω και απο την επιφανεια εργασιας με ενα gadget που εχω το gpuobserver. Και καταρχην τις στρεσαρει full το furmark γιαυτο και εφτασε 91 η μια καρτα. Και φιλος μου που εχει μια μονη gtx285 και εκεινου ειχε παει 90+ στο furmark. Πόσταρες την ώρα που έγραφα και δεν διάβασα το μήνυμα. Anyway, αφού χρησιμοποιείς το precision για Monitoring τότε είσαι ok. Πάραυτα φτιάξε custom ρυθμίσεις στα Fans των καρτών για να την παλεύουν καλύτερα και στο furmark. Δεν νοείται στο 3λεπτο (όπως λές) να φτάνουν 90+, για καλό στο λέω. Εφόσον δεν είναι θεμα θερμοκρασιών τότε οι οδηγοί είναι το επόμενο που μπορώ να σκεφτώ καθώς χρησιμοποιείς sli και όχι single gpu. Κάποιοι οδηγοί μπορεί να μην κάθονται καλά με sli και να δημιουργούν πρόβλημα σε κάποια games. Υποθέσεις κάνω. Δεν αποκλείουμε την περίπτωση κάποια απο τις 2 κάρτες να έχει πρόβλημα βέβαια, αλλά απο την στιγμή που δεν έχουμε σοβαρές ενδείξεις δεν μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα. Δεν αποκλείεται όμως. Τελευταία σκέψη είναι το τροφοδοτικό αλλά αφού δεν σε εγκαταλείπει στο furmark τότε δεν παίξει να ευθύνεται αυτό. Τρέξε ένα furmark λοιπόν, φτιάχνοντας πρώτα custom ρυθμίσεις για να έχεις χαμηλότερες θερμοκρασίες και άστο να δουλέψει κανα δεκάλεπτο αν μπορείς. Να δούμε τι παίζει με το τροφοδοτικό. Ελέγχοντάς το όμως ταυτόχρονα.
moldovan20 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Αν συνεχίζει το πρόβλημα δοκίμασε και μόνο με τη μία κάρτα αυτή που πείρες πρόσφατα ..
stratigos24 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια μετα απο 25 λεπτα call 7 black ops, με το afterburner ειχα 65 το ανωτερο στην gpu2 και στην gpu1 62 το ανωτερο. Μιλαμε ολα στο full και αναλυση 1920χ1080. Η διαφορα με το presicion ειναι 3-4 βαθμους πιο τσιμπημενο το afterburner Πως μπορω να κανω ρυθμισεις στα fans? Το evga presicion το εχω βαλει και εγω και ο φιλος μου με την gtx285. Απο το presicion εβαζε τα fan της καρτας του να ειναι 100% και ακουγοτανε full φασαρια, ενω σε μενα αν τα βαλω full δεν ακουγεται τιποτα...αχαχ, δεν πιανει στην καρτα μου.... Και με το afterburner εβαλα τα ανεμιστηρακια των καρτων full αλλα και παλι δεν ακουγεται τιποτα....ασχετα που στο gpuobserver το gadget που εχω στην επιφανεια εργασιας λεει οτι τρεχουν στο full χαχαχχ και με το presicion τα ιδια ελεγε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.