lionheart75 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Oπα οπα, αχαχ, με λιγα λογια η καθομαι στα αβγα μου με μονη ή διπλη 250 αλλιως μεταβαινω σε 465 το λιγοτερο. Μονο για ati μη μου λετε, και δεν παω κοντρα απλα δεν θα ηθελα αλλη ati..χαχ. Μολις πηραμε για εναν φιλο μια gts450 evga 1 gb 100 ευρω μεταχειρισμενη (δεν ηθελε να δωσει ο φιλος πανω απο 100 ευρω) και ειχε μια 3870. Κατι ακιρο η μητρικη μου παιρνει ati? δεν εχω δει? ααχ καλα crossfire δεν κανει ειναι sli edition αλλα απλα μονη ati περνει? Εδώ τα χαλάμε αλλά τεσπα... Φυσικά και παίρνει Αti*.... Edit: *(AMD πλέον για να είμαστε ακριβείς)
stratigos24 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Εδώ τα χαλάμε αλλά τεσπα... Φυσικά και παίρνει Αti.... σορρυ lion δεν θελω να σου παω κοντρα ουτε εχω κατι προσωπικο με τις ati απλα δεν ξερω γιατι, την βρισκω με nvidia, και μαρεσει καλυτερα το πως βρισκεις τους drivers (καλα δεν ειναι λογος αυτος εδω που τα λεμε αχαχ), το οτι δεν εχουν υψηλες θερμοκρασιες και ειναι και αυτο το physx (αχαχαχχχ αυτο και αν δεν ειναι λογος.......χχααχαχ) αλλα οι ati ειναι οντως πολυ δυνατες....! amd λεγονται τωρα πλεον?
lionheart75 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Αnyway πάρε όποια θέλεις, απλά σκέψου αυτά που είπαν τα παιδιά. Αν θέλεις να την βγάλεις φθηνά τότε πάρε του φίλου στα 40 ευρώ και θα δείς διαφορά. Αν πάλι μελλοντικά σε χαλάει τις πουλάς πακέτο. Αν θέλεις καινούργια τουλάχιστον GTX460 αλλιώς κάτσε όπως είσαι.
stratigos24 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Διαφορετικά πάρε του φίλου σου στα 40 ευρώ και θα έχεις αρκετά καλύτερες επιδόσεις στα παιχνίδια που υποστηρίζουν sli. στα παιχνιδια που δεν υποστηριζουν sli λοιπον δεν εχεις διαφορα ετσι? Αnyway πάρε όποια θέλεις, απλά σκέψου αυτά που είπαν τα παιδιά. Αν θέλεις να την βγάλεις φθηνά τότε πάρε του φίλου στα 40 ευρώ και θα δείς διαφορά. Αν πάλι μελλοντικά σε χαλάει τις πουλάς πακέτο. Αν θέλεις καινούργια τουλάχιστον GTX460 αλλιώς κάτσε όπως είσαι. ελπιζω να μη σε νευριασα.....lol. (αυτο το anyway μου φανταζει σαν να μου λες : ε εσυ δεν θες να γινεις ανθρωπος αχαχχαχχ) Nαι του φιλου μου θα παρω.
lionheart75 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 στα παιχνιδια που δεν υποστηριζουν sli λοιπον δεν εχεις διαφορα ετσι? Χμμ, αυτό εννοείται. Γενικά όμως τα περισσότερα νέα παιχνίδια υποστηρίζουν dual gpu's. Απο τα καινούργια παιχνίδια που έπαιξα μόνο το darksiders δεν υποστήριζε Crossfire (για sli δεν ξέρω).
stratigos24 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Χμμ, αυτό εννοείται. Γενικά όμως τα περισσότερα νέα παιχνίδια υποστηρίζουν dual gpu's. Απο τα καινούργια παιχνίδια που έπαιξα μόνο το darksiders δεν υποστήριζε Crossfire (για sli δεν ξέρω). Α καταλαβα, να εισαι καλα και εσυ και οι υπολοιποι και ευχαριστω για τη βοηθεια!!!!
lionheart75 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Α καταλαβα, να εισαι καλα και εσυ και οι υπολοιποι και ευχαριστω για τη βοηθεια!!!! Τίποτα. Καλές αγορές.
Teisos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Παιδί μου stratigos24, ρώτα ότι θες και άσε τις ανασφάλειες. Γι'αυτό είναι τα φόρουμς. Σε amd αν το πρόβλημα είναι οι κακοί drivers που ίσως να έχεις ακούσει, μάθε ότι δεν υφίσταται! Στα ίδια είναι και οι δύο.
stratigos24 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Εγινε οταν την βαλω θα σας πω. Σε καμια εβδομαδα θα την παρω, τωρα πολυ διαβασμα εν οψη εξεταστικης. Συμφωνα με το ποση δυναμη θα εχουν οι 2 gts μαζι που ειπαμε οτι θα κυμαινονται στα πλαισια αναμεσα σε 275 με 280, βρηκα αυτο το τεστ ( http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/gf-gts250-sli_8.html#sect1 ) που αν ειναι οντως ετσι να πραγματα θα την παλευουν καλα οι καρτουλες...αχχαχ
stratigos24 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Πανω κατω 30 να περιμενεις Τι εννοεις? Frames 30?
FaRMaKhs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Ναι μιλωντας για το Μafia συγκεκριμενα και με ολα στο full. Τουλαχιστον εγω ετσι το κοβω κρινοντας απο την 285 που ειχα μονη της εβγαζε ΜΟ:28.6 οποτε με τις 2 250 θα εισαι λογικα λιγο ποιο πανω σε αποδοση (εξαρτατε βεβαια και τη cpu σου γιατι ειναι και λιγο demanding το συγκεκριμενο Game)
stratigos24 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Α λες? Ναι ειναι βαρυ παιχνιδι. Εγω το ειχα ολα full με 1920χ1080 και ειχα 20-30 fps. Tωρα δηλαδη θα το εχω σταθερα 30? Εγω πιστευω παραπανω, αλλα δεν ξερω κιολας. Φιλος με την 285 εχει 40 και παραπανω fps στο μαφια και επεξεργαστη i7 950 οχι oc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.