Προς το περιεχόμενο

gts 250 sli----Αξιζει???

stratigos24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Εχω την καρτα Twintech gts 250 1 gb (στον τιτλο καταλαθος εγραψα 450 χαχ σορρυ)και ενας φιλος ειχε και εκεινος ακριβως την ιδια αλλα την αλλαξε με μια gtx470 που πηρε και την αλλη αν θελω μου τη δινει σε πολυ καλη τιμη και λεω να τις κανω sli.

Τι λετε συμφερει να κανω κατι τετοιο? Δεν εχω προβλημα με την μονη στα games που παιζω αλλα λεω και για μετεπειτα...

Να ειστε καλα, ευχαριστω και περιμενω.

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θέμα απο μητρική και τροφοδοτικό δεν έχεις οπότε αν η τιμή που στην δίνει είναι πράγματι καλή τότε προχώρα.

Απο περιέργεια και μόνο, πές αν μπορείς πόσο στην δίνει την καρτούλα και αν συνοδεύεται απο εγγύηση. :)

Δημοσ.

Ειναι φιλος καλος και μου τη δινει σε μενα 40 αλλιως αμα δεν την παρω εγω σε αλλον 60. Οχι δεν εχει εγγυηση αλλα την ξερω την καρτα δεν του εχει βγαλει κατι 1 χρονο τωρα!

Δημοσ.

Ειναι φιλος καλος και μου τη δινει σε μενα 40 αλλιως αμα δεν την παρω εγω σε αλλον 60. Οχι δεν εχει εγγυηση αλλα την ξερω την καρτα δεν του εχει βγαλει κατι 1 χρονο τωρα!

Για 40 ευρώ προχώρα άνετα είναι ευκαιρία. :)

Δημοσ.

Απλα απο θεμα θερμοκρασιας το σκεφτομαι αν αξιζει τι λες και εσυ?

sli+ ένα κλοκάρισμα στον i7 τα 3,5 τα έχεις για πλάκα...

νταξ δεν είναι και τέρατα θερμοκρασιών η 250...

εδώ υπάρχουν εργοστάσια ενέργειας με 2 gtx480 πάνω...

Δημοσ.

H αλήθεια είναι ότι η κάρτα σου έχει σύστημα ψύξης (με την accelero twin turbo με τα διπλά φουρφούρια δεν είναι?) με το οποίο ο θερμός αέρας μένει μέσα στο κουτί.

Το κουτάκι σου όμως είναι ευρύχωρο και αν έχεις βάλει τους ανεμιστήρες που δέχεται (μπρός -πίσω) καθώς και τον πλαινό που διοχετεύει αέρα στις κάρτες δεν νομίζω ότι θα έχει ιδιαίτερο θέμα με την διαχείριση της θερμότητας. Σίγουρα όμως θα δείς λίγο αυξημένη θερμοκρασία και στις κάρτες αλλά και στα υπόλοιπα εξαρτήματα του υπολογιστή σου, πράγμα αναμενόμενο. Γενικά δεν θα έχεις πρόβλημα όμως. :)

Δημοσ.

Ασε εκει εχω προβλημα, τον εχω ανεβασει και στα 3,6 και με την prolima κανενα προβλημα θερμοκρασιας, αλλα μολις βαλω και τις ram στα 1600 οταν τον εχω oc τοτε πεταει blue screen, και πρεπει να εχω τις ram 10:2 1066 και οχι 1600 που τρεχουν κανονικα. Βεβαια οταν κανω oc περνουν και κατι οι ραμ, δηλαδη αμα παω στα 3 απο τα 2,66 που ειμαι εχω βαλει τις ραμ 1066 αλλα στην ουσια τρεχουν στα 1200 και οσο ανεβαζω επεξεργαστη τοσο ανεβαινουν και αυτες αλλα για να τις παω 1600 πρεπει να τρεξω τον επεξεργαστη στα 3,8 - 4,0 και δεν θελω τοσο.

(στα 2,66 οι ραμ κανονικα ρυθμιζονται στα 1600 και παιζουν κανονικα)

Δημοσ.

(πως να διορθωσω τον τιτλο?)

Επεξεργασία --> χρήση πλήρη επεξεργαστή κειμένου.

Δημοσ.
(πως να διορθωσω τον τιτλο?)

Πατάς Επεξεργασία στο αρχικό ποστ και μετά Χρήση Πλήρους Επεξεργαστή Κειμένου.

Κοίτα, γενικά δεν αξίζει το 250sli. Όμως, η τιμή που σου τη δίνει ο φίλος σου είναι πολύ καλή και προσγειωμένη και αλλάζει τα δεδομένα. B)

Δημοσ.

H αλήθεια είναι ότι η κάρτα σου έχει σύστημα ψύξης (με την accelero twin turbo με τα διπλά φουρφούρια δεν είναι?) με το οποίο ο θερμός αέρας μένει μέσα στο κουτί.

Το κουτάκι σου όμως είναι ευρύχωρο και αν έχεις βάλει τους ανεμιστήρες που δέχεται (μπρός -πίσω) καθώς και τον πλαινό που διοχετεύει αέρα στις κάρτες δεν νομίζω ότι θα έχει ιδιαίτερο θέμα με την διαχείριση της θερμότητας. Σίγουρα όμως θα δείς λίγο αυξημένη θερμοκρασία και στις κάρτες αλλά και στα υπόλοιπα εξαρτήματα του υπολογιστή σου, πράγμα αναμενόμενο. Γενικά δεν θα έχεις πρόβλημα όμως. :)

Aυτη ειναι η καρτουλα:

http://www.geeks3d.com/public/jegx/200907/twintech-geforce-gts-250-01.jpg

Πατάς Επεξεργασία στο αρχικό ποστ και μετά Χρήση Πλήρους Επεξεργαστή Κειμένου.

Κοίτα, γενικά δεν αξίζει το 250sli. Όμως, η τιμή που σου τη δίνει ο φίλος σου είναι πολύ καλή και προσγειωμένη και αλλάζει τα δεδομένα. B)

Ναι και εγω μονο γιαυτο το σκεφτομαι......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...