therock Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Εχω ρυθμισει βαση οδηγων τον MPC-HC, να χρησιμοποιει DXVA τεχνολογια για την αποκωδικοποιησει των βιντεο, αλλα για καποιον λογο τα mkv x264 αρχεια δεν το εκμεταλλευονται. Μηπως υπαρχει επιλεκτικη υποστηριξη μεσω της καρτας γραφικων? Αντιθετως ενα mp4 720p που κατεβασα απο youtube δειχνει οτι χρησιμοποιει το DXVA...
micos000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Στο Options->Internal Filters είναι επιλεγμένα όλα;
therock Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Στο source εχω βγαλει mp4/mkv Που λεει ο οδηγος, ενω στο transform Ναι ειναι ολα (εκτος απο mpeg-1 βλεπω, αλλα δεν παιζει ρολο).
micos000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξέρω τι λέει ο οδηγός, αλλά εγώ τα έχω ενεργά όλα και παίζει τα mkv με επιτάχυνση μέσω dxva.
parsifal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Εχω ρυθμισει βαση οδηγων τον MPC-HC, να χρησιμοποιει DXVA τεχνολογια για την αποκωδικοποιησει των βιντεο, αλλα για καποιον λογο τα mkv x264 αρχεια δεν το εκμεταλλευονται. Μηπως υπαρχει επιλεκτικη υποστηριξη μεσω της καρτας γραφικων? Αντιθετως ενα mp4 720p που κατεβασα απο youtube δειχνει οτι χρησιμοποιει το DXVA... Δηλαδή, αν πάρεις αυτό το MP4 720p που κατέβασες από YouTube, το φορτώσεις στο πρόγραμμα mkvmerge GUI και σώσεις ως MKV, αυτό το MKV δε θα παίζει στον MPC-HC με επιτάχυνση DXVA; Το video stream μένει αναλλοίωτο από το remuxing που εφαρμόζει το mkvmerge GUI, θα πρέπει να παίζει...
Caret Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Πάντως σε κάρτες γραφικών nvidia υποστήριξη για hardware decoding υπάρχει από τη σειρά 8xxx και μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.