Προς το περιεχόμενο

προβλημα με bluetooth και webcam σε Toshiba netbook

no account

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα netbook toshiba αυτο ειχε απο μονο του bluetooth και web camera τα οποια στα windows xp λειτουργουσαν αψογα αλλα τωρα αλλαξα και εβαλα windows 7 ομως τωρα δεν μπορω να ανοιξω τα bluetooth και την cam γιατι δεν υπαρχει το βοηθειτικο προγραμμα εχει κανεις καμια ιδεα?

Δημοσ.

τα εχεις ενεργοποιηση τα windows 7 που εβαλες; Αν οχι στειλε μου πμ...

Οι drivers που πρεπει να εγκαταστησεις βρισκονται εδω, στην δευτερη στηλη αναφερει για τα 7..

http://www.laptop-software.com/toshiba/toshiba-mini-notebook-nb200-windows-xp-7-drivers/

Δημοσ.

ναι τα 7 τα εχω ενεργοποιησει κανονικα με loader !ευχαριστω πολυ για τους drivers.θα πρεπει να τους εγκαταστησω ολους οπωσδηποτε η μονο τους βασικους και αυτους που χρειαζομαι?

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω και εγώ το NB200 και του πέρασα τα win7. Δουλεύουν όλα κανονικά εκτός από το wifi. Μελετάω 3 ώρες στο νετ και ακόμα δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Μου δείχνει ενεργοποιημένο το wlan από το λαμπάκι που έχει αλλά όταν βγάζω το ethernet καλώδιο δεν μπορώ να ψάξω. Η wlan κάρτα που έχει είναι μάρκα ANATEL αλλά στο site της εταιρείας δεν βγάζω άκρη ποια γλώσσα είναι. Μπορείτε να βοηθήσετε?

Δημοσ.

Έχω και εγώ το NB200 και του πέρασα τα win7. Δουλεύουν όλα κανονικά εκτός από το wifi. Μελετάω 3 ώρες στο νετ και ακόμα δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Μου δείχνει ενεργοποιημένο το wlan από το λαμπάκι που έχει αλλά όταν βγάζω το ethernet καλώδιο δεν μπορώ να ψάξω. Η wlan κάρτα που έχει είναι μάρκα ANATEL αλλά στο site της εταιρείας δεν βγάζω άκρη ποια γλώσσα είναι. Μπορείτε να βοηθήσετε?

Για ρίξε μια ματιά εδώ,από google είναι:

>http://www.laptop-software.com/toshiba/toshiba-mini-notebook-nb200-windows-xp-7-drivers/

Δημοσ.

Τους πέρασα αυτούς τους οδηγούς κ πάλι τίποτα. Κανονικά με συνδυασμό Fn+F8 επέλεγα αν θέλω να ανοίξω bluetooth ή wifi ή και τα δύο. Βρήκα έναν driver Toshiba που ενεργοποιεί τα κουμπιά Fn αλλά τώρα δεν μου δίνει αυτή την επιλογή ^_^ Πολύ έχουν αυτό το πρόβλημα όταν αναβαθμίζουν laptop σε win7 πάντως :confused:

Δημοσ.

Φίλε mpampis81 Control panel -> administration tools -> services -> wireless windows connectivity -> enable -> start ->apply -> ok . Reboot.

Και λογικά θα δουλέψει και το wifi. To οποίο ήδη δουλεύει εφόσον ανάβει το λαμπάκι αλλά τα windows τo μπλοκάρουν. Κάνε το check που σου πα.

Επίσης check και το firewall μήπως και σου κόβει το wifi connection.

Aν η toshiba έχει στο μηχάνημά σου λογισμικό συγκεκριμένο που να περιλαμβάνει το wifi connectivity δές το 1ο διότι από εκεί μπορείς λογικά να ρυθμίσεις τον συνδιασμό πλήκτρων που αναφέρεις για να λειτουργεί ή όχι το wifi σου ή το bluetooth σου.

Εάν τα δοκίμασες όλα αυτά και πάλι τίποτα δεδομένου ότι έχεις περάσει ΣΩΣΤΑ τους οδηγούς κ' δουλεύουν κανονικά , θα σου συνιστούσα να το πάς σε τεχνικό διότι ίσως έχει βλάβη η κάρτα wifi στο netbook.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...