Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα παιδια τα παρακολουθουσα απο τοτε που ξεκινησαν την προσπαθεια στο φορουμ...δεν πιστευα πως θα ειχαν τοσο πεισμα..μπραβο σας!!

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τα παιδιά έχουν και ζωή, τι; θα κάθονταν μέρνα νύχτα να σκανάρουν περιοδικά; επίσης αν κατάλαβα καλά, δεν είχαν εξαρχής όλα τα τεύχη και αυτό ήταν το πρόβλημα που έγινε η καθυστέριση.

σε scanner με αυτοματο σκαναρισμα θες max 1 ωρα το τευχος.

Δημοσ.

5 χρονια για να το κανουν μαλλον pdf για 133 τευχη?μια βδομαδα μου πηρε για να Κανω pdf ολα τα τευχη του donald απο το πρωτο εως το 155:p

μα προφανως ειχες ολα τα τευχη του donald στο σπιτι σου φιλε μου!

τα PIXEL αναζητηθηκαν και προσφερθηκαν απο διαφορα μελη απο διαφορα μέρη της ελλαδας προς ψηφιοποιηση. εκτος αν γνωριζεις προσωποικα εσυ καποιον που να ειχε αγορασει ολα τα τευχη του PIXEl και να τα διατηρει στην κατοχή του σημερα!

Δημοσ.

poulinos τι προσπαθεις να κανεις; Να μειωσεις την προσπαθεια των παιδιων;

Τι μας νοιαζει που εσυ εισαι καλυτερος; Δεν κανουμε κοντρα, εαν εχεις να προσφερεις κατι, ΚΑΝΤΟ. Αλλιως για ποιο λογο το λες;

Τωρα που ειπατε για User δεν εφτανε σε καμια περιπτωση το pixel. Βαζανε και μια χαλια κολα στην ραξη και τα τευχη διαλυονταν αμεσως, ενω το Pixel ειχε τα φυλλα διπλα με συραπτικο, δυσκολα διαλυοταν.

Δημοσ.

σε scanner με αυτοματο σκαναρισμα θες max 1 ωρα το τευχος.

Ναι μερικά τεύχη ήταν εύκολα στο σκανάρισμα αλλά δεν ήταν όλα έτσι..Αν θυμάσαι πολλά από αυτά ήταν με κόλα στην ράχη τα τελευταία κυρίως..Αντε σκάναρέ τα εσύ σε μια ώρα το κάθε τεύχος..Σου βάζω ένα τριωράκι χαλαρό...Άλλα πάλι είχαν κοντά στις 200 σελίδες σε μια ώρα δεν..Τεσπα..Αν θες σου δίνω τεύχη από την συλλογή από user που διαθέτω να την σκανάρεις προσεκτικά να την ανεβάσεις σε rapidshare ..Να ψάξεις να βρεις όσα λείπουν και σου δίνω διορία 3 μήνες είναι περίπου 90 τεύχη στο σύνολο εγώ έχω τα 60...Λογικά εσύ θα τα κάνεις σε ενάμιση μήνα έτσι? Αν έχεις τα υπόλοιπα και αν δεν τα έχεις ψάξε να τα βρεις...

Φιλικά πάντα αυτά που λέμε καλαμπούρι κάνουμε...

Δημοσ.

Ναι μερικά τεύχη ήταν εύκολα στο σκανάρισμα αλλά δεν ήταν όλα έτσι..Αν θυμάσαι πολλά από αυτά ήταν με κόλα στην ράχη τα τελευταία κυρίως..Αντε σκάναρέ τα εσύ σε μια ώρα το κάθε τεύχος..Σου βάζω ένα τριωράκι χαλαρό...Άλλα πάλι είχαν κοντά στις 200 σελίδες σε μια ώρα δεν..Τεσπα..Αν θες σου δίνω όλη την συλλογή από user που διαθέτω να την σκανάρεις προσεκτικά να την ανεβάσεις σε rapidshare και σου δίνω διορία 3 μήνες είναι περίπου 90 τεύχη...Λογικά εσύ θα τα κάνεις σε ενάμιση μήνα έτσι?

Φιλικά πάντα αυτά που λέμε καλαμπούρι κάνουμε...

ta donald Τα περιοδικα ηταν απο 200 σελιδες τευχος μεχρι το λιγοτερο 104 αν θυμαμαι σωστα.εγω σου βαζω 100 σελιδες το minimum επι 155 τευχη.

15500 σελιδες.οι σελιδες ειναι ολλες κολλημενες εννοειται.με κοπιδι και χαρακα κοβεις την κολλα ωστε να μειναι μονο το φυλλο και μετα σε scanner με αυτοματο τροφοδοτη 20 φυλλων scanarisma μπρος πισω.ανα 20 εγιναν pdf και στο τελος ενωνεις ολα τα pdf σε ενα και εχεις ετοιμο το τευχος.τα donald ολα εχουν κολλα στην ραχη δεν ειναι με σκοινακι που το κοβεις.

και ο αδερφος μου περιπου 30-40 βιβλια scanarismena με τον ιδιο τροπο σε μερικους μηνες τα οποια περασαν και απο ocr για να μην ειναι εικονα αλλα να ειναι κειμενο και διορθωση λαθων.δεν ειναι κατι το τρελο.το βασικο ειναι να εχεις καλο scanner.αμα πας με κανα scanner hp να σκαναρεις σελιδα σελιδα μπρος πισω τοτε εχεις θεμα.πουλανε scanner τα οποια σκαναρουν 20 φυλλα και καποια αλλα και παραπανω αυτοματα μπρος πισω.θελει σε normal ποιοτητα περιπου7-8 δεπτερολεπτα το φυλλο.στην αριστη πρεπει να θελει κοντα στα 30 seconds.εσυ βαζεις 20 αδες μεσα και τα υπολοιπα.....δεν θελει κοπο θελει τροπο. για να κανεις 2-3 ωρες στο τευχος πρεπει να το κανεις χειροκινητα σε απλο scanner το οποιο αν το εκαναν ετσι ειναι λιγο μαζοχια.τωρα αν ειναι και παραπανω ατομα απο 1 το 5 χρονια ειναι απλα τραγικο.αμα θες σου στελνω και δειγμα απο τα donald να δεις την δουλεια.

συνολικο αρχειο περι τα 9 gb.

Δημοσ.

Μπράβο πολυ καλή δουλειά έκανες τότε αλλά εγώ δεν ξέρω τι είναι το scanner με αυτοματο τροφοδοτη 20 φυλλων scanarisma μπρος πισω.ανα 20 Εγώ δουλεύω απλό σκάνερ αυτά είναι καινούρια πράγματα μάλλον δεν υποστηρίζει το σκάνερ μου τέτοιο πράγμα...Για το κόψιμο στην ράχη που λες...Εγώ προσωπικά δεν θα τολμούσα να κάνω κάτι τέτοιο στα περιοδικά μου πόσο μάλλον και στα ξένα που μου έδωσαν να τα κάνω...

Δημοσ.

ta donald Τα περιοδικα ηταν απο 200 σελιδες τευχος μεχρι το λιγοτερο 104 αν θυμαμαι σωστα.εγω σου βαζω 100 σελιδες το minimum επι 155 τευχη.

15500 σελιδες.οι σελιδες ειναι ολλες κολλημενες εννοειται.με κοπιδι και χαρακα κοβεις την κολλα ωστε να μειναι μονο το φυλλο και μετα σε scanner με αυτοματο τροφοδοτη 20 φυλλων scanarisma μπρος πισω.ανα 20 εγιναν pdf και στο τελος ενωνεις ολα τα pdf σε ενα και εχεις ετοιμο το τευχος.τα donald ολα εχουν κολλα στην ραχη δεν ειναι με σκοινακι που το κοβεις.

και ο αδερφος μου περιπου 30-40 βιβλια scanarismena με τον ιδιο τροπο σε μερικους μηνες τα οποια περασαν και απο ocr για να μην ειναι εικονα αλλα να ειναι κειμενο και διορθωση λαθων.δεν ειναι κατι το τρελο.το βασικο ειναι να εχεις καλο scanner.αμα πας με κανα scanner hp να σκαναρεις σελιδα σελιδα μπρος πισω τοτε εχεις θεμα.πουλανε scanner τα οποια σκαναρουν 20 φυλλα και καποια αλλα και παραπανω αυτοματα μπρος πισω.θελει σε normal ποιοτητα περιπου7-8 δεπτερολεπτα το φυλλο.στην αριστη πρεπει να θελει κοντα στα 30 seconds.εσυ βαζεις 20 αδες μεσα και τα υπολοιπα.....δεν θελει κοπο θελει τροπο. για να κανεις 2-3 ωρες στο τευχος πρεπει να το κανεις χειροκινητα σε απλο scanner το οποιο αν το εκαναν ετσι ειναι λιγο μαζοχια.τωρα αν ειναι και παραπανω ατομα απο 1 το 5 χρονια ειναι απλα τραγικο.αμα θες σου στελνω και δειγμα απο τα donald να δεις την δουλεια.

συνολικο αρχειο περι τα 9 gb.

155 τευχη σε μια βδομαδα? Με τετοιο επιπεδο δουλειας? Η βδομαδα εχει 168 ωρες. Ακομα και αν εκανες 1 ωρα το τευχος ισα ισα ειχες χρονο να πας στην τουαλετα, να τρως μπροστα στο σκανερ και να μην κοιμασαι. Σε μια ωρα δηλαδη κοβεις ενα τευχος 100 σελιδων και το ξανακολλας ενω σκαναρεται... Δινεις νεο νοημα στη λεξη αποδοτικοτητα :P

Οσο για τα pixel, αυτα τουλαχιστον που εκανα εγω, με τη δυσκολη ραχη τα εκανα σε απλο σκανερ οπως φανταζομαι και οι υπολοιποι. Δεν ξερω κανενα που θα αγοραζε επαγγελματικο σκανερ για τετοια δουλεια. Αλλα και να ειχα δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομυριο να αφαιρουσα τις σελιδες.

Ηταν αρκετα πιο δυσκολο απ'οτι περιμενα. Το 3ωρο για το τευχος ηταν σιγουρο και με πολλη προσοχη για να μην καταστραφουνε αλλα και για να βγουν οι σελιδες ισιες και χωρις να λειπουν γραμματα απο το κεντρο της σελιδας. Επειδη η δουλεια ειναι και βαρετη εκτος απο χρονοβορα, ενα τευχος συνηθως μου επαιρνε 1 βδομαδα μεχρι να το τελειωσω, συνηθως 2-3 sessions.

Αν ενα ατομο χτυπαγε 12ωρα και εκανε 4 τευχη την ημερα θα του επαιρνε ενα μηνα και μια βδομαδα σχεδον.

Δημοσ.

Πάντως εγώ θα το ξαναπώ..Ακόμη ακούω τα σιχαμερά γρανάζια να μου στύβουν το κεφάλι..Α πα πα πα!!!!!

Δημοσ.

Μπράβο πολυ καλή δουλειά έκανες τότε αλλά εγώ δεν ξέρω τι είναι το scanner με αυτοματο τροφοδοτη 20 φυλλων scanarisma μπρος πισω.ανα 20 Εγώ δουλεύω απλό σκάνερ αυτά είναι καινούρια πράγματα μάλλον δεν υποστηρίζει το σκάνερ μου τέτοιο πράγμα...Για το κόψιμο στην ράχη που λες...Εγώ προσωπικά δεν θα τολμούσα να κάνω κάτι τέτοιο στα περιοδικά μου πόσο μάλλον και στα ξένα που μου έδωσαν να τα κάνω...

ενταξει αμα δεν τα θες το κανεις.ειναι scanner που εχει ενα tray οπως εχουν οι εκτυπωτες που βαζεις τις σελιδες και το scanner αυτο τραβαει το φυλλο μεσα το scanarei Μπροστα και πισω αυτοματα και το βγαζει απο την κατω πλευρα.δεν χρειαζεται να ανοιξεις καπακι δεν χρειαζετια να γυρισεις το φυλλο απο την αλλη.οπως ειπα απαραιτητη προυποθεση οτι εχεις βγαλει την κολλα και η καθε σελιδα ειναι αυτονομη απο την αλλη.κοινως κοβεις ολα τα φυλλα απο μεσα.εσεις απλα δεν θελατε να τα καταστρεψετε.εγω το ειδα αλλιως.απο το να τα εχω σπιτι και να τα φαει το επιπλο η να τα φαει η σκονη γιατι οι περισσοτεροι ετσι κανουμε μεχρι που τα πεταμε προτιμησα να τα σκισω για να τα εχει ολος ο κοσμος να τα διαβαζει εστω και σε Pdf.δεν ειναι και τοσο σπανια η συλλογη του donald.πανω κατω βγηκε οταν βγηκε και το Pixel αν υπολογισεις οτι εχουν περιπου τα ιδια τευχη.

155 τευχη σε μια βδομαδα? Με τετοιο επιπεδο δουλειας? Η βδομαδα εχει 168 ωρες. Ακομα και αν εκανες 1 ωρα το τευχος ισα ισα ειχες χρονο να πας στην τουαλετα, να τρως μπροστα στο σκανερ και να μην κοιμασαι. Σε μια ωρα δηλαδη κοβεις ενα τευχος 100 σελιδων και το ξανακολλας ενω σκαναρεται... Δινεις νεο νοημα στη λεξη αποδοτικοτητα :P

Οσο για τα pixel, αυτα τουλαχιστον που εκανα εγω, με τη δυσκολη ραχη τα εκανα σε απλο σκανερ οπως φανταζομαι και οι υπολοιποι. Δεν ξερω κανενα που θα αγοραζε επαγγελματικο σκανερ για τετοια δουλεια. Αλλα και να ειχα δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομυριο να αφαιρουσα τις σελιδες.

Ηταν αρκετα πιο δυσκολο απ'οτι περιμενα. Το 3ωρο για το τευχος ηταν σιγουρο και με πολλη προσοχη για να μην καταστραφουνε αλλα και για να βγουν οι σελιδες ισιες και χωρις να λειπουν γραμματα απο το κεντρο της σελιδας. Επειδη η δουλεια ειναι και βαρετη εκτος απο χρονοβορα, ενα τευχος συνηθως μου επαιρνε 1 βδομαδα μεχρι να το τελειωσω, συνηθως 2-3 sessions.

Αν ενα ατομο χτυπαγε 12ωρα και εκανε 4 τευχη την ημερα θα του επαιρνε ενα μηνα και μια βδομαδα σχεδον.

δεν ειπα οτι εμενα μου πηρε μια ωρα το τευχος.αυτοι λεω οτι ακομα και αν εκαναν μια ωρα το τευχος δεν θα εκαναν 5 χρονια.5 χρονια ειναι μια σελιδα την ημερα που λεει ο λογος.1 φυλλο δηλαδη 2 σελιδες θελει αντε σου λεω 10 seconds σε νορμαλ ποιοτητα.σε 1,5 λεπτο δηλαδη 10 φυλλα και παει λεγοντας.δεν το ξανακολλας το τευχος.τα τευχη πηγαν ολα στα σκουπιδια μετα.

ενα κανονικο scanner εχει 100 ευρω .το συγκεκριμενο ο bro το ειχεπαρει 300 ευρω πλεον νομιζω κανει 150 τευχη.

ενταξει εχει μεγαλη διαφορα το πως το κανες εσυ με το πως το εκανα εγω.

εσενα σε ενοιαζε να σκαναρεις μια μια τις σελιδες για να μην σκισεις τις σελιδες.πραγματι οση ωρα θα σου παρει εσενα να σκαναρεις 10 σελιδες με το δικο μου scanner και κοβωντας τα φυλλα θα εχο σκαναρει ολοκληρο τευχος.μιλαμε για διαφορετικη δουλεια σε καθε περιπτωση.σε 3 ωρες με τον τροπο που σου λεω ειχες ανετα και με διαλλειματακι 10 τευχη donald.γιατι αλλο να πρεπει να κανεις μια σελιδα να την σκαναρεις να προσπαθεις να κρατησεις το περιοδικο ανοιχτο για να βγει σωστα η γωνια και αλλο να κοβεις την κολλα και να βαζεις 20-20 φυλλα μεσα και απλα να καθεσαι στην καρεκλα σου και μετα απο 3-4 λεπτα να εχουν τελειωσει τα 20 φυλλα μπρος πισω scanning.απλα εσεις δεν θελατε να τα καταστρεψετε μετα.

και για ενημερωτικα το scanner Που χρησιμοποιησα ηταν κατι σαν αυτο εδω απλα οχι τοσο ακριβο μοντελο

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Printers/Scanners/Fujitsu-Fi-6140C-PA03540-B001.htm

αντιστοιχα υπαρχουν και αυτα

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Printers/Scanners.htm?AUTO_DOCUMENT_FEED=%CE%AD%CF%89%CF%82%2030%20%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%B1

και παει λεγοντας.

ολοι μαζι για το pixel να βαζαν 5 ευρω θα ειχαν παρει ενα τετοιο και θα ειχαν τελειωσει σε ενα μηνα αν δεν τους ενοιαζε να μην χαλασουν τα τευχη

αυτα για τον bspus που αμφιβαλει οτι γινονται μεσα σε ενα μηνα ολα.

Δημοσ.

Σου απάντησα νομίζω ποιο επάνω σχετικά με τα 5 χρόνια του project.Δεν είπα ότι είναι λίγος χρόνος.Αν εγώ προσωπικά είχα όλα τα τεύχη θα έκανα 2 χρόνια στην χειρότερη περίπτωση βαριά βαριά και όχι 5..Η καθυστέρηση αυτή έγινε λόγω ελλείψεων σε τεύχη..Ελλείψεις που δεν θα υπήρχαν αν κάποιοι δεν βαριόντουσαν να βγάλουν λίγα τεύχη ο κάθε ένας..Ότι έγινε έγινε από αυτά τα 15 άτομα που είχαν φιλότιμο και μεράκι...Και αν βγάλουμε τα άτομα που συνείσφεραν 2 και 3 τεύχη τότε μένουμε 10 άτομα όλοι και όλοι...

Επίσης το σκάνερ που μου δείχνεις είναι κάτι που σπανίζει..Δεν μπορείς να κάνεις σύγκριση..Είναι σαν να μου συγκρίνεις ferrari με lada η ένα 486 με ένα Athlon καμία σχέση...Αν σου έδινα τον δικό μου εξοπλισμό πόσο θα έκανες εδώ σε θέλω!!

Δημοσ.

ενταξει αμα δεν τα θες το κανεις.ειναι scanner που εχει ενα tray οπως εχουν οι εκτυπωτες που βαζεις τις σελιδες και το scanner αυτο τραβαει το φυλλο μεσα το scanarei Μπροστα και πισω αυτοματα και το βγαζει απο την κατω πλευρα.δεν χρειαζεται να ανοιξεις καπακι δεν χρειαζετια να γυρισεις το φυλλο απο την αλλη.οπως ειπα απαραιτητη προυποθεση οτι εχεις βγαλει την κολλα και η καθε σελιδα ειναι αυτονομη απο την αλλη.κοινως κοβεις ολα τα φυλλα απο μεσα.εσεις απλα δεν θελατε να τα καταστρεψετε.εγω το ειδα αλλιως.απο το να τα εχω σπιτι και να τα φαει το επιπλο η να τα φαει η σκονη γιατι οι περισσοτεροι ετσι κανουμε μεχρι που τα πεταμε προτιμησα να τα σκισω για να τα εχει ολος ο κοσμος να τα διαβαζει εστω και σε Pdf.δεν ειναι και τοσο σπανια η συλλογη του donald.πανω κατω βγηκε οταν βγηκε και το Pixel αν υπολογισεις οτι εχουν περιπου τα ιδια τευχη.

δεν ειπα οτι εμενα μου πηρε μια ωρα το τευχος.αυτοι λεω οτι ακομα και αν εκαναν μια ωρα το τευχος δεν θα εκαναν 5 χρονια.5 χρονια ειναι μια σελιδα την ημερα που λεει ο λογος.1 φυλλο δηλαδη 2 σελιδες θελει αντε σου λεω 10 seconds σε νορμαλ ποιοτητα.σε 1,5 λεπτο δηλαδη 10 φυλλα και παει λεγοντας.δεν το ξανακολλας το τευχος.τα τευχη πηγαν ολα στα σκουπιδια μετα.

ενα κανονικο scanner εχει 100 ευρω .το συγκεκριμενο ο bro το ειχεπαρει 300 ευρω πλεον νομιζω κανει 150 τευχη.

ενταξει εχει μεγαλη διαφορα το πως το κανες εσυ με το πως το εκανα εγω.

εσενα σε ενοιαζε να σκαναρεις μια μια τις σελιδες για να μην σκισεις τις σελιδες.πραγματι οση ωρα θα σου παρει εσενα να σκαναρεις 10 σελιδες με το δικο μου scanner και κοβωντας τα φυλλα θα εχο σκαναρει ολοκληρο τευχος.μιλαμε για διαφορετικη δουλεια σε καθε περιπτωση.σε 3 ωρες με τον τροπο που σου λεω ειχες ανετα και με διαλλειματακι 10 τευχη donald.γιατι αλλο να πρεπει να κανεις μια σελιδα να την σκαναρεις να προσπαθεις να κρατησεις το περιοδικο ανοιχτο για να βγει σωστα η γωνια και αλλο να κοβεις την κολλα και να βαζεις 20-20 φυλλα μεσα και απλα να καθεσαι στην καρεκλα σου και μετα απο 3-4 λεπτα να εχουν τελειωσει τα 20 φυλλα μπρος πισω scanning.απλα εσεις δεν θελατε να τα καταστρεψετε μετα.

και για ενημερωτικα το scanner Που χρησιμοποιησα ηταν κατι σαν αυτο εδω απλα οχι τοσο ακριβο μοντελο

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Printers/Scanners/Fujitsu-Fi-6140C-PA03540-B001.htm

αντιστοιχα υπαρχουν και αυτα

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Printers/Scanners.htm?AUTO_DOCUMENT_FEED=%CE%AD%CF%89%CF%82%2030%20%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%B1

και παει λεγοντας.

ολοι μαζι για το pixel να βαζαν 5 ευρω θα ειχαν παρει ενα τετοιο και θα ειχαν τελειωσει σε ενα μηνα αν δεν τους ενοιαζε να μην χαλασουν τα τευχη

αυτα για τον bspus που αμφιβαλει οτι γινονται μεσα σε ενα μηνα ολα.

Εχοντας scan-ναρει μολις ενα τευχος με <<σκληρη>> ραχη ...

Τα τευχη με την σκληρη ραχη -αν θυμαμαι καλα απο το 80 εως το 93- περα απο αυτο το προβλημα , ειχαν σελιδες μεγαλυτερες απο μια Α4 και επρεπε να κεντραρεις σωστα την σελιδα , και συγχρονως να αποφυγεις να βγει σωστα στο σημειο που καμπυλωνε στην ραχη και συγχρονως να μην καταστρεψεις οσο μπορουσες το δεσιμο του περιοδικου ,κατι που ηταν πολυ δυσκολο στις μεσεες ιδιως σελιδες .

Υπηρξαν 2-3 σελιδες που τις scan-ναρα πανω απο 20 φορες για να παρω το αποτελεσμα που ηθελα .

Δεστε εδω και προσεξτε τις 3 τελειες .

9921.jpg

(Στο κατω μισο ειναι μια σελιδα η οποια εχει το τυπικο μεγεθος μιας Α4 -η πρωτη τελεια

Διπλα η δευτερη τελεια δεινει το maximum σε πλατος που μπορει να scanναρει ενας τυπικος scanner

και η τριτη μαυρη τελεια προφανως μαρκαρει το πλατος της σελιδας της συγκεκριμμενης γενιας των <<Δυσκολων>> Pixel (80-93 ) .

Αυτο οπως ειπα και ποιο πανω σε συνδιασμο με την σκληρη ραχη καθιστουσε δυσκολο , να κεντραρεις το περιοδικο ,ωστε να scan-ναρεις το κειμενο και να αφησεις και ενα ικανο περιθωριο απο την εσωτερικη πλευρα της ραχης (και ταυτοχρονα χωρις να κυρτωνει εκει στην ραχη το περιοδικο και να εχεις δυσαρεστες επιπτωσεις στην ποιοτητα scanναρισματος του κειμενου).

Τελως πολλες φορες οι πρωτες 2 σελιδες και οι 2 τελευταιες σελιδες ειχαν extra φθορα -σκισιματα και ηθελε ψηφιακη επεξεργασια για να τα εξαφανισεις .

sampleeditpcm.jpg

Προσωπικα το scan-ναρισμα μου πηρε περισσοτερο απο 7 ωρες και συνολικα +- 10 ωρες (να ξανατσεκαρεις τα παντα , να διορθωσεις φηφιακα εξωφυλλο και οπισσθοφυλλο αλλα και ενα ακομα φυλλο που ειχε σκισιμο e.t.c. -ενταξει ισως να μην ειμαι και ο ποιο γρηγορος στον κοσμο-)

Και τα λεω αυτα γιατι υπαρχουν παιδια που scan-ναραν 5-6 ή περισσοτερα απο αυτα τα δυσκολα τευχη (και οχι μονο 1 οπως εγω ) και δεν πρεπει να απαξιωνουμε/υποτιμουμε το κοπο τους ....

Δημοσ.

δεν απαξιωνω τον κοπο.εννοειται ειναι μεγαλη δουλεια απλα με παραξενεψε γιατι τοσα χρονια για να τελειωσει κατι.νομζα οτι τα εκανε ολα ενας που τα ειχε απο την αρχη ολα και επισης δεν ηξερα οτι τα εκαναν με απλο scanner και χωρις να τα καταστρεψουν.

Δημοσ.

Συγχαρητήρια, έχω σκανάρει κατά καιρούς διάφορα περιοδικά και επιβεβαιώνω ότι όσο και αν φαίνεται απλή διαδικασία, δεν είναι! Απαιτεί υπομονή, επιμονή και θυσία προσωπικού χρόνου, κάθε φάση του σκαναρίσματος (scan, αποθήκευση, αρχειοθέτησης αποθηκευμένο υλικού) κοστίζει έναν ελάχιστο χρόνο ο οποίος μεγαλώνει εκθετικά σε συνάρτηση με τις διαστάσεις και τον αριθμό σελίδων του προς scan αντικειμένου. Από την άλλη πλευρά όμως αυτή η διαδικασία απαλλάσσει από την ανάγκη σπατάλης χώρου στο σπίτι για περιοδικά κλπ ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την ικανότητα εύρεσης & αναζήτησης πληροφοριών (συγκεκριμένα άρθρα - τίτλοι κλπ) όταν ακολουθείται από μια συνεπή διαδικασία αρχειοθέτησης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...