Προς το περιεχόμενο

Αγορα νεου laptop

gRegor86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ps2 Μια εναλλακτική λυση που εχω δει ειναι ο συγκεκριμενος vaio http://www.skroutz.gr/s/284649/Sony-Vaio-VPC-F13E1E-H.html (με ποιο δυνατη gpu και μεγαλυτερη οθονη (ποιοτητα ομως??))

Το vaio εχει απο τις καλυτερες(αν οχι την καλυτερη) οθονες που κυκλοφορουν στην αγορα.

Ειδικα σε τετοια χρηματα.

Τα vaio εχουν καλη ποιοτητα κατασκευης.

Σε μαγαζια εχουν πολλα ιδια vaio (με αυτο του λινκ) απλα με διαφορετικα specs.

Καλυτερα να το δεις απο μονος σου αν σου αρεσει το λαπτοπ (σαν ποιοτητα κατασκευης).

edit: στο σκρουτζ αναφερει οτι εχει 1920x1200 αναλυση (για αυτο με κουφανε λιγο),

ενω σε ολα τα μαγαζια αναφερει οτι εχει 1600x900.

Αλλα και παλι ειναι πολυ καλη αναλυση μιας και τα sony εχουν πολυ καλες οθονες.

Δημοσ.

Ειμαι και εγω στην αναζητηση νεου laptop..Kαι εχω και τους 2 που αναφερεις στις επιλογες μου..Δες εδω και για καποιες αλλες επιλογες.. http://www.insomnia.gr/topic/395669-156-vs-173-inches-laptop/ (στο 3ο μου post)

Eγω παλι εχω δει απο κοντα οθονη των dell inspiron απο κοντα και ηταν πολυ καλη..Ισαξια μην πω και καλυτερη και απο τα vaio..

Οποτε σκεψου πως θα ειναι η οθονη του Xps(που ειναι καλυτερη απο το insiron)..

Tον συγκεκριμενο vaio δεν τον εχω δει απο κοντα αλλα εχω δει μοντελα με 15.6 inch και 1366*768 αναλυση..Και τα βαζω κατω απο τα dell..Eπισης στα toshiba μου αρεσε η ποιοτητα οθονης..

Δημοσ.

Φιλε μου μπορεις να μου απαντησεις σε καποιες ερωτησεις..

1)Η μεγαλη αναλυση δεν σου δημιουργει προβλημα στο εργασιακο περιβαλλον?browsing office κλπ?

Κανένα απολύτως...αυξάνεις τα dpi και είσαι μια χαρά.

2)Αν στα παιχνιδια ριξεις την αναλυση απο την native παρατηρεις πολυ κακο αποτελεσμα λόγω downscaling?(γαιτι το βλεπω χλωμο να παιξει ικανοποιητικα η 4670 σε τοσο υψηλη αναλυση)

Τα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν (pes 2011 kai fifa 2011) τα παίζει μια χαρα σε full ανάλυση.

3)Το lenovo το ειχα και εγω στις επιλογες μου αλλα δεν μου αρεσε καθολου η κατασκευη του και η οθονη του..Το xps εχει πολυ καλθτερη οθονη?

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης...μέρα με νύχτα πραγματικά!

4)Απο θερμοκρασιες πως παει σε browsing και σε gamew ? Ακούγεται εντονα?

Απο θερμοκρασίες δεν έχει πρόβλημα...για τον θόρυβο αναφέρθηκα νωρίτερα.

5)Για το throtling που υπηρχε δεν ειχα ακουσει κατι και ευτυχώς το επισημάνατε. Εχει λυθει σιγουρα το προβλημα ετσι?Γιατι διαβασα στο link ποιο πανω και πολλοι εχουν προβλημα ακομη και τωρα..

Στους i5 όπως είπα το πρόβλημα δεν υπάρχει εδώ και καιρό και στους i7 μόνο σε οριακές καταστάσεις.

Δημοσ.

Ο αυξημενος θορυβος στα laptop ειναι κατ εμε ενας απο τους σημαντικότερους παραγοντες..

Οποτε μαλλον εγω προσωπικα κοιταω αλλου..Δεν θελω να εχω βουβουζελα στα αυτια μου ακομη και στο browsing..

Αν και η οθονη του ειναι ενα μεγαλο και η ποιοτητα κατεσκευης ειναι μεγαλο + ..

Φιλε μου αν και οταν μπορεσεις δοκιμασε ενα game λιγο πιο απαιτητικό(ενα fallout,darksider,grey matter ή οποιο εχεις) και πες μας εντυπωσεις ..

Επισης αν καταιβεις σε αναλυση στο PRo και στο fifa το αποτελεσμα ειναι αρκετα χειροτερο οπτικα? Για να δω το downscale που γινεται μιας και στα πιο απαιτητικά παιχνιδια σιγουρα θα χρειαστεί κατεβασμα απο την native αναλυση..

Αν σου ειναι ευκολο θα διευκολύνεις πολυ..

Εdιt φιλε Ss13 λεω να μείνω σε αγορα απο ελλαδα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...