Προς το περιεχόμενο

σπουδες με το erasmus

1ronma1den

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας.Ειμαι μαθητης της τριτης λυκειου, και εχω ακουσει αμυδρα για ενα προγραμμα που σπουδαζεις σε ξενες χωρες , το erasmus. θα ηθελα να μαθω οποιος ξερει , να μου λυσει καποιες αποριες οπως πως μπορω να συμετασχω/δηλωσω στο erasmus ( βεβαια αν περασω σε καποια σχολη) ,αν υπαρχει περιορισμος στις σχολες δηλαδη σε πιες σχολες γινεται να παω με erasmus , επισης εχω ακουσει οτι ειναι πληρωμενα καποια εξοδα, ειναι αληθεια αυτο? και γενικα αν καποιος εχει πειρα , να απαντησει σας παρακαλω.

ευχαριστω εκ των προτερων..

Δημοσ.

καλησπερα σας.Ειμαι μαθητης της τριτης λυκειου, και εχω ακουσει αμυδρα για ενα προγραμμα που σπουδαζεις σε ξενες χωρες , το erasmus. θα ηθελα να μαθω οποιος ξερει , να μου λυσει καποιες αποριες οπως πως μπορω να συμετασχω/δηλωσω στο erasmus ( βεβαια αν περασω σε καποια σχολη) ,αν υπαρχει περιορισμος στις σχολες δηλαδη σε πιες σχολες γινεται να παω με erasmus , επισης εχω ακουσει οτι ειναι πληρωμενα καποια εξοδα, ειναι αληθεια αυτο? και γενικα αν καποιος εχει πειρα , να απαντησει σας παρακαλω.

ευχαριστω εκ των προτερων..

Είναι πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών, οπότε μέχρι τότε πρέπει ..u

α. Να περάσεις σε ΑΕΙ που φιλοξενεί το πρόγραμμα

β. Να κάνεις αίτηση

γ. Να είσαι ένας από αυτούς που θα πάνε

νομίζω ότι είναι στο τελευταίο έτος

Έχεις ακόμα ...

Δημοσ.

Φιλε μου δεν εχω παει αλλα ξερω καποιους που πηγαν Βελγιο, Ισπανια, Σουηδια, Γαλλια κλπ

1. Τους δινουν ενα ποσο μηνιαιως νομιζω για να συνεχισουν να δινουν χρειαζεται να περνας καποιο ποσοστο μαθηματων

2. Χρειαζεται να βρεις αντιστοιχια ελληνικων μαθηματων με του πανεπιστημιου που θες να πας

3. χρειαζεται να εχεις περασει καποιο ποσοστο απο τα μαθηματα του πρωτου ετους

4. συνηθως στο δικο μου Πανεπιστημιο διαλεγουν τα μεγαλα ετη

5. ολοι ειπαν οτι ειναι τρελη εμπειρια

6. πολλοι δεν περασαν και πολλα μαθηματα

7. χρειαζεται να εχεις ενα αποδεικτικο οτι μιλας καλα την γλωσσα που θες να πας

8. χρειαζεται να κανεις την αιτηση ενα εξαμηνο πριν νομιζω θα το ανακοινωσει και το Πανεπιστημιο σου (ρωτα την Γραμματεια Διασυνδεσης)

εχω γνωρισει παιδια που δεν καλυπταν πολλες απο τις παραπανω απαιτησεις και πηγαν (χωρις να ανηκαν σε παραταξεις κλπ)

Καλη τυχη

ΥΓ

Ψαξε για AEGEE αν θες φθηνες φοιτητικες διακοπες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...