mythodea Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα plugin που να δημιουργεί φόρμα html στο blogger? Θέλω κάπου σε κάποια σελίδα (δεν έχει σημασία ποια) να υπάρχει μια φόρμα η οποία θα έχει 3 πεδία: όνομα, επώνυμο, email και όταν τη συμπληρώνει ο χρήστης και κάνει submit να μου έρχονται στο προσωπικό μου email τα στοιχεία του... Αν πάλι δεν υπάρχει κάποιο έτοιμο plugin και πρέπει να δημιουργήσω μόνος μου τον κώδικα, θα χρειασθώ λογικά ένα κομμάτι html κώδικα για τη φόρμα και ένα αρχείο php που θα "καλεί" αυτή τη φόρμα? Κι αυτό το Php αρχείο πού θα το 'χω αποθηκευμένο?
Mhs2k Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 ειμαι σιγουρος οτι ολο και καποιο plugin ή ετοιμο script υπαρχει στο νετ, ακομη και να μην υπαρχει αν κανεις αναζητηση με τη λεξη mail form στο γκουγκλ θα βρεις πολλες απαντησεις επι του θεματος. Η Λυση σου
_tasos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Στο blogger δεν νομίζω πως μπορείς να βάλεις php scriptάκια. Με λίγο googling βρήκα αυτό: http://www.techknowl.com/blogger-contact-form-widget.html για φόρμα επικοινωνίας στο blogger.
spartakoscs Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 http://www.123contactform.com/ και άλλα παρόμοια site !
George b Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Η λύση είναι http://www.emailmeform.com/
NiKoS WSN Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 ειμαι σιγουρος οτι ολο και καποιο plugin ή ετοιμο script υπαρχει στο νετ, ακομη και να μην υπαρχει αν κανεις αναζητηση με τη λεξη mail form στο γκουγκλ θα βρεις πολλες απαντησεις επι του θεματος. Η Λυση σου φίλε θέλω να φτιάξω και εγώ ένα email form αλλά δεν μπορώ καθόλου μέχρι και αυτό που έκανε ο τύπος το πήρα το έβαλα και άλλαξα το mail που είναι για να το στέλνει, έσβησα,πρόσθεσα και πάλι δεν έκανε τίποτα HELP (Μήπως φταίει που δεν έχω ανεβάσει τη σελίδα για να μπορω να στείλω Mail?) Παίδες έφτιαξα αυτό : ><html> <form id="emf-form" enctype="multipart/form-data" method="post" action="mailto:[email protected]" > <table style="text-align:left;" cellpadding="2" cellspacing="0" border="0" bgcolor="#FFFFFF"> <tr> <td style="" colspan="2"> <font face="Verdana" size="2" color="#000000"><b style="font-size:20px;">Διαγωνισμός 2011</b><br /> <label style="font-size:15px;">Θέλετε να μας στείλετε μήνυμα; από κάτω <br /></label><br /></font> </td> </tr> <tr valign="top"> <td style="" align="left"> <font face="Verdana" size="2" color="#000000"><b>Ονοματάκι</b></font> <span style="color:red;"><small>*</small></span> </td> <td style=""> <input id="element_0" name="element_0" value="" size="60" class="validate[required]" type="text" /> <div style="padding-bottom:8px;color:#000000;"></div> </td> </tr> <tr valign="top"> <td style="" align="left"> <font face="Verdana" size="2" color="#000000"><b>Email</b></font> <span style="color:red;"><small>*</small></span> </td> <td style=""> <input id="element_1" name="element_1" class="validate[required,custom[email]]" value="" size="30" type="text" /> <div style="padding-bottom:8px;color:#000000;"></div> </td> </tr> <tr valign="top"> <td style="" align="left"> <font face="Verdana" size="2" color="#000000"><b>Μηνυματάκι</b></font> <span style="color:red;"><small>*</small></span> </td> <td style=""> <textarea id="element_2" name="element_2" cols="45" rows="10" class="validate[required]"> </textarea> <div style="padding-bottom:8px;color:#000000;"></div> </td> </tr> <tr> <td colspan="2" align="right"> <input name="element_counts" value="3" type="hidden" /> <input name="embed" value="forms" type="hidden" /><input value="Στείλ' το " type="submit" /> </td> </tr> </table> </form> </html> Όταν ο άλλος συμπληρώνει την φόρμα και πατήσει να σταλεί πετάγεται παράθυρο για να σου πει με πια εφαρμογή θες να το στείλεις και μόλις επιλέξεις σου ανοίγει δημιουργία μηνύματος από το πρόγραμμα που επέλεξες με όλα κενά και απλά το email που έχω πατήσει να σταλθεί...
lefta_yparxoun Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 μόνο ο provider μπορεί να σε βοηθήσει. Αν θέλεις απευθύνσου στο blogger
NiKoS WSN Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 μόνο ο provider μπορεί να σε βοηθήσει. Αν θέλεις απευθύνσου στο blogger αν αυτό πάει σε εμένα εγώ δεν το θέλω για blogger...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.