lexmark Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Βασικά με μια γρήγορη αναζήτηση στον γοογλη βρήκα αυτό. Όποτε υπομονή μερικές μέρες να δεις αν θα φτιάξει. Sorry που διέκοψα isay!
isay Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 lex καλα εκανες. Δεν υπαρχει εργολαβία στο insomnia. @yanniliki opendns ή googledns
yanniliki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 οτι πιστευεις οτι θα βοηθησει isay lexmark σε ευχαριστω και εσενα πολυ που βοηθας.. τα ειδα και εγω αυτα και δεν εβλαγα ακρη... το θεμα ειναι οτι δεν το κανει μονο στο fb αλλα και σε αλλα site που εψαξα λιγο και κολανε στο static.ak.fbcdn.net τωρα πχ παλι δεν ανοιγει καθολου το fb και καποια site τα φορτωνει μετα απο 30sec λετε να παιζει κανας ιος?
lexmark Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 http://security.symantec.com/nbrt/nbrt.asp?lcid=1033 Κατεβάζεις, καις σε cd, μπουτάρεις με αυτό το σύστημά σου και ελέγχεις Για να σου φύγει η απορία (κι εμένα μαζί )
yanniliki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 μολις τελειωσει το spyware doctor μου θα το κανω και αυτο... θελω πως και πως να αποφυγω το φορματ γιατι εχω εξεταστικη γμτ Το δοκιμασα και αυτο... δεν βρηκε τιποτα.. τι μπορει να ειναι? θα τρελλαθω
lexmark Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Αφού δεν βρήκε τίποτε περίμενε τον isay. He's more tech-savvy than me
isay Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μπα! Σε τέτοια θέματα η karmen εχει γίνει αστέρι! :-D @yanniliki Αν δεν μπορείς να περιμένεις μερικές μέρες (αφου δεν είναι spyware μου θυμίζει dns πρόβλημα), πήγαινε στις ιδιότητες της κάρτας δικτύου που χρησιμοποιείς (ασύρματη ή ενσύρματη) και πέρασε τους παρακάτω dns: 8.8.8.8 και 8.8.4.4 Επίσης αφαίρεσε τυχόν υπολείμματα (απο τις δοκιμές) απο το hosts και κάνε επανεκκίνηση στον υπολογιστή.
lexmark Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Κάποιος να ξυπνήσει την Karmen. Και να της φτιάξει κι έναν καφέ γιατί δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι!!
yanniliki Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Τa dns που μου λες να τα βαλω στο πρωτοκολλο tcp/ipv4? Λοιπον δειτε τι εκανα.. μπορει να ειναι τυχαιο αλλα θα δειξει.. Πηγα στην καρτα δικτυου για να αλλαξω τα dns. επειδη εχω τρελλας αυτοι για dns διακοσμιτη προτιμωμενο και εφεδρικο δινουν δικες τους διευθυνσεις ειπα και εγω να το γυρισω στο να παιρνει αυτοματα τιμες. προς το παρων ολα δειχνουν καλα και ολα ανοιγουν και πιο γρηγορα... στο παρελθον ειχα προβληματα οταν το γυριζα στο αυτοματο.. αν ειναι θα μιλησω και με τρελλας και βλεπουμε.. ευχαριστω παντως για τον χρονο σας (βλεπετε το θεμα που και που γιατι μπορει να ειναι τυχαιο )
isay Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Πηγα στην καρτα δικτυου για να αλλαξω τα dns. επειδη εχω τρελλας αυτοι για dns διακοσμιτη προτιμωμενο και εφεδρικο δινουν δικες τους διευθυνσεις ειπα και εγω να το γυρισω στο να παιρνει αυτοματα τιμες. προς το παρων ολα δειχνουν καλα και ολα ανοιγουν και πιο γρηγορα... Κάτσε γιατί βρέθηκε το πρόβλημα. Δηλαδή στις ρυθμίσεις dns ΔΕΝ ήταν στο αυτόματο; Αν ΔΕΝ ήταν στο αυτόματο ποιους dns servers είχε. Τους είχες βάλει εσύ; Και αν ναι, που τους είχες βρει. Εν ολίγοις, επιβεβαιώνεται οτι το πρόβλημα στο FB ήταν πρόβλημα στο DNS. Μάλιστα στο #12 σε είχα ρωτήσει αν εχεις περάσει δικους σου dns, αλλά μάλλον δεν κατάλαβες το ερώτημα μου Γενική συμβουλή: Να το αφήνεις στο αυτόματο, όπου παίρνει τα dns απο τον isp σου. Αν εχεις προβληματάκια τότε βάζεις προσωρινά κάποιους τρίτους dns (όπως πχ τα googledns που σου εδωσα νωρίτερα)
yanniliki Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Οχι δεν ηταν στο αυτοματο. Απ οτι μου ειπαν στην τρελλας εχουν αυτοι καποιους στανταρ dns. Οταν αλλαξα το pc πριν κανα 3 μηνο τα ειχα στο αυτοματο αλλα επειδη ειχα παλι καποια προβληματα σε σελιδες, τους ειχα παρει τηλεφωνο και μου ειπαν να μην το εχω στο αυτοματο γιατι δημιουργει προβληματα ξερω γω, αλλα να βαλω καποιους που μου ειπαν αυτοι Γι αυτο οταν με ρωτησες αν εχω βαλει δικους μου σου ειπα οτι δεν τους πειραξα. Ειχα αυτα που μου ειχαν πει να βαλω. Και τωρα να τους παρω τηλ το ιδιο θα μου πουν και θα βαλουν τα δικα τους. Τωρα αν δεν εχω προβλημα το αφηνω ως εχει δηλαδη στο αυτοματο.
isay Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Άσε το στο αυτόματο και αν εχεις προβλήματα βάλε τους googledns που σου έδωσα. Η τελλας κάνει λαμακίες. Τα dns τους έχουν πρόβλημα.
yanniliki Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 1000 thanks για την βοηθεια και εσενα και τον lex.. αν γινει κανα τρελλο παλι θα ειδοποιησω
isay Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Τίποτα. Μεταξύ μας ... αν γίνει κάτι άλλο τόσο ... τρελό, εγώ μάλλον ... θα λείπω! :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.