yanniliki Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα!! Εδω και 2 μερες εχω ενα περιεργο προβλημα... οταν παω να ανοιξω το fb κολλαει σε λευκη σελιδα και κατω στην διευθυνση να ειναι κολλημενο στο static.ak.fbcdn.net αν το αφησω, σε κανα πενταλεπτο ανοιγει μονο κατι γραμματα.. το εχω δοκιμασει απο αλλο pc και μπαινει κανονικα.. Ξερει κανεις τι μπορω να κανω? Ευχαριστω!
bele Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μηπως ανοιξες κανενα περιεργο μηνυμα τελευταια στο fb?.Kυκλοφορουν κατι τετοια που εχουν ιους μεσα
yanniliki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 οχι δεν ανοιξα τιποτα... το ενα βραδυ εμπαινε κανονικα, το αλλο πρωι δεν εμπαινε..
isay Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Καθάρισε τα cookies, την cache, κάνε επανεκκίνηση και πες μας. Αν συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα γράψε και το όνομα του φυλλομετρητή
yanniliki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 τα εκανα ολα αυτα αλλα τιποτα... τι εννοεις με το ονομα του φυλλομετρητη?
isay Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 τι browser χρησιμοποιεις; ΙΕ; firefox; opera; Επίσης χρησιμοποιεις καποιο addon/script; Οτιδηποτε π.χ για τις διαφημισεις.
yanniliki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 το εχω δοκιμασει με mozilla, chrome, IE, με το ιδιο αποτελεσμα. Εκτος απο το avast δεν εχω κατι αλλο..
isay Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Αν το έχεις δοκιμάσει με άλλους browsers τότε το πρόβλημα βρίσκεται σε ένα απο τα παρακάτω A.Το antivirus/firewall B.Στο αρχείο hosts Γ.Στον router Αναλυτικά Α.Απενεργοποίησε τελειως τον έλεγχο του avast. Μπαίνει; Β.Άνοιξε ένα command, και γράψε τα παρακάτω και πάτα enter. Μετα αντέγραψε εδω τις Ip Που εμφανίζει ping -n 3 www.facebook.com ping -n 3 static.ak.fbcdn.net ping -n 3 b.static.ak.fbcdn.net Γ.Είπες οτι δοκίμασες με άλλο pc. Το αλλο pc ειναι στο ίδιο δίκτυο/router με το δικό σου; ΥΓ: Η αλήθεια ειναι οτι δεν ξέρω γιατί σε βοηθάω. Απεχθάνομαι το φατσοβιβλίο και τους εικονικούς φίλους. Anyway.
yanniliki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 πρωτα απ ολα σε ευχαριστω πολυ που βοηθας!! Κοιτα και εγω σιχαινομαι το fb αλλα περισοτερο μου την δινει οταν το pc μου δεν δουλευει σωστα για καποιον λογο τον οποιο δεν μπορω να καταλαβω και αυτο το παρατηρησα σε αυτο το site Α) το δοκιμασα αλλα καμια αλλαγη Γ) Στην πραγματικοτητα 3 pc δοκιμασα ολα στο ιδιο router και δουλευαν κανονικα τωρα δοκιμαζω το Β και ποσταρω..
lexmark Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 ΥΓ: Η αλήθεια ειναι οτι δεν ξέρω γιατί σε βοηθάω. Απεχθάνομαι το φατσοβιβλίο και τους εικονικούς φίλους. Anyway. Είναι απλό: Είναι ενδιαφέρον πρόβλημα!! Περιμένω κι εγώ τις απαντήσεις στα υπόλοιπα.
yanniliki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον Τα δοκιμασα και εκτος απο το πρωτο που βγαζει εναν αριθμο ip, στα αλλα δυο μου βγαζει οτι εξαντληθηκε το χρονικο οριο της αιτησης
isay Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον Τα δοκιμασα και εκτος απο το πρωτο που βγαζει εναν αριθμο ip, στα αλλα δυο μου βγαζει οτι εξαντληθηκε το χρονικο οριο της αιτησης ΠΟΙΟ ip εμφανίζει; Κάνε flush dns όπως φαίνεται ΕΔΩ (διάλεξε operating system) Μετά δοκίμασε τις παρακάτω εντολές και γράψε τι Ip έβγαλε (σίγουρα δεν έβγαλε ΚΑΜΙΑ ip πριν; ) ping -n 3 -w 6000 static.ak.fbcdn.net ping -n 3 -w 6000 b.static.ak.fbcdn.net Δυο ακόμα ερωτήσεις. Μήπως χρησιμοποιείς κάποιο proxy; Κοίταξε στις ρυθμίσεις Internet Μήπως έχεις περάσει κάποιους δικους σου dns;
yanniliki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 το ip που εμφανιζει στην πρωτη περιπτωση ειναι 69.63.189.16 ναι πριν δεν εβγαλε καμια ip εκανα αυτο που μου ειπες με το flush dns και παλι το αποτελεσμα ειναι το ιδιο δεν χρησιμοποιω Proxy δεν εχω πειραξει dns
isay Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω. Αν καίγεσαι να μπεις, θα σου πρότεινα να βάλεις άλλους dns ή στο αρχειο hosts να περάσεις χειροκίνητα (και προσωρινά για 1-2 μέρες) τα παρακάτω 208.43.239.180 static.ak.fbcdn.net 208.43.239.180 b.static.ak.fbcdn.net
yanniliki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 ok σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! θα το δοκιμασω και αυτο χωρις να κανω κατι ιδιαιτερο τωρα μπαινει αλλα αργει παρα πολυ να ανοιξει οταν πατησεις κατι και σε ενα αλλο site το παρατηρησα μολις, μολις το παταω να ανοιξει κολαει παλι στο static.ak.fbcdn.net και ανοιγει μετα απο 20 sec τα δοκιμασα αυτα στο hosts αλλα δεν εγινε τιποτα.. για αλλους dns τι προτεινεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.