Προς το περιεχόμενο

Αποτελέσματα Διαγνωστικών Προγραμμάτων - Κίνδυνος ? ? ?

panchociv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κρατάς back up, κι' έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. whatq.gif

7tb back up δεν νομίζω να κάνει κανείς.Τώρα καμια 50αριά gb που είναι τα προσωπικά δεδομένα αυτά τα έχω σε 3 σκληρούς.Τα άλλα είναι πολλά για να γίνουν back up.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

7tb back up δεν νομίζω να κάνει κανείς.Τώρα καμια 50αριά gb που είναι τα προσωπικά δεδομένα αυτά τα έχω σε 3 σκληρούς.Τα άλλα είναι πολλά για να γίνουν back up.

Να μη νομίζεις. Καλό είναι όταν παίρνουμε ένα δίσκο, να παίρνουμε και ένα αντίστοιχο για αντίγραφο. Αν είναι δηλαδή να χτυπιόμαστε άμα χάσουμε αρχεία. Αν και μεταξύ μας δε νομίζω και τα 7ΤΒ να σου είναι απολύτως απαραίτητα.

Δημοσ.

Να μη νομίζεις. Καλό είναι όταν παίρνουμε ένα δίσκο, να παίρνουμε και ένα αντίστοιχο για αντίγραφο. Αν είναι δηλαδή να χτυπιόμαστε άμα χάσουμε αρχεία. Αν και μεταξύ μας δε νομίζω και τα 7ΤΒ να σου είναι απολύτως απαραίτητα.

Θα γίνεται χαμός αν είναι να έχω καμιά 20αριά σκληρούς.Όταν με το καλό πέσουν οι 8tb πέρνω ένα τέτοιο και καθάρησα.Τα απαραίτητα είναι τα 50gb.Τα άλλα είναι καμια 500αρια ταινίες hd,lost,prison break και άλλες τέτοιες σειρές σε hd και περίπου 20 ελληνικές σειρές.Δεν είναι τι είνα απαραίτητα απλά με τη 2άρα σύνδεση δε κατεβαίνουν εύκολα αν χαθεί τίποτα.

Δημοσ.

Θα γίνεται χαμός αν είναι να έχω καμιά 20αριά σκληρούς.Όταν με το καλό πέσουν οι 8tb πέρνω ένα τέτοιο και καθάρησα.Τα απαραίτητα είναι τα 50gb.Τα άλλα είναι καμια 500αρια ταινίες hd,lost,prison break και άλλες τέτοιες σειρές σε hd και περίπου 20 ελληνικές σειρές.Δεν είναι τι είνα απαραίτητα απλά με τη 2άρα σύνδεση δε κατεβαίνουν εύκολα αν χαθεί τίποτα.

Πρώτον δεν είναι απαραίτητο να έχεις 20 δίσκους. Με 3 απο 2TB έχεις 6TB σωστά; Και τις ταινίες σου επι 2 και το κεφάλι σου ήσυχο.

Και Δεύτερον πρόσεξε τι έγραψα επάνω. "Αν είναι να χτυπιέσαι με αρχεία που θα χάσεις". Ταινίες μπορείς να ξαναβρείς. Φωτογραφίες και διάφορα προσωπικά σου αρχεία ΟΧΙ. Εκτός αν ξανατραβήξεις τις φωτογραφίες, όπως ένας σοφός είχε πει.

Οπότε:

θα χτυπηθείς αν τις χάσεις; Αν ναι, αγοράζεις δίσκους για back up. Αν όχι, κρατάς αυτά που σε νοιάζουν.

Αλλά το ότι δε κρατάει κανείς back up 7TB μην το λες.

Δημοσ.

:lol:

Τα 7 Tb σε πείραξαν; Τι να πω εγώ δηλαδή που έχω 10 Tb σε backup; Να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο;

Κι όλα αυτά είναι επειδή κάποιες ταινίες δεν μπορείς να τις ξαναβρείς :P

Δημοσ.

Πρώτον δεν είναι απαραίτητο να έχεις 20 δίσκους. Με 3 απο 2TB έχεις 6TB σωστά; Και τις ταινίες σου επι 2 και το κεφάλι σου ήσυχο.

Και Δεύτερον πρόσεξε τι έγραψα επάνω. "Αν είναι να χτυπιέσαι με αρχεία που θα χάσεις". Ταινίες μπορείς να ξαναβρείς. Φωτογραφίες και διάφορα προσωπικά σου αρχεία ΟΧΙ. Εκτός αν ξανατραβήξεις τις φωτογραφίες, όπως ένας σοφός είχε πει.

Οπότε:

θα χτυπηθείς αν τις χάσεις; Αν ναι, αγοράζεις δίσκους για back up. Αν όχι, κρατάς αυτά που σε νοιάζουν.

Αλλά το ότι δε κρατάει κανείς back up 7TB μην το λες.

Σωστα τα λές.Εντάξει οι δίσκοι είναι ένας 500tb,1tb,2χ1.5tb,2tb και ακομα 1tb στο pc.Για αυτό μου φαίνονται πολλοί.Μακάρι να πάνε τα 2tb στα 5 ευρό να αγοράσω ακόμα 5 σκληρούς.Και εντάξει δεν χτυπιέμαι για τις ταινίες στο μέλλον θα κατεβαίνουν σε λίγα λεπτα ελπίζω.Απο την άλλη έχουν και τους ssd που δεν παθαίνουν τίποτα αλλά το κόστος είναι απαγορευτικό.

Ίσως να κρατάνε back-up απλά μου φαίνονται πολλά τα tb.

Τα 7 Tb σε πείραξαν; Τι να πω εγώ δηλαδή που έχω 10 Tb σε backup; Να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο;

Κι όλα αυτά είναι επειδή κάποιες ταινίες δεν μπορείς να τις ξαναβρείς :P

Όχι και να το χτυπάς το αντίθετο ναι.Τις καινούργιες ταινίες και γενικά όσες έχουν βγει σε blu-ray τις βρίσκεις εύκολα.Τώρα μερικές ξεχασμένες δεν υπάρχουν και σε HD οπότε ο χώρος για αυτές είναι λίγος.

Δημοσ.

Καλά μην το ψάχνεις! Εγώ επειδή έχω μανία με τις ταινίες κρατάω αρχείο με αυτές από το '50 :P

Πάντως το backup είναι πιο σημαντικό κι από τον ίδιο σου τον υπολογιστή. Υπολογιστές βρίσκεις για να κάνεις τη δουλειά σου. Τα σημαντικά σου αρχεία δεν τα ξανά βρίσκεις αν τα χάσεις ;)

Δημοσ.

Απο την άλλη έχουν και τους ssd που δεν παθαίνουν τίποτα αλλά το κόστος είναι απαγορευτικό.

Ίσως να κρατάνε back-up απλά μου φαίνονται πολλά τα tb.

Συγνώμη για να το πιάσω. Σκέφτεσαι back up σε ssd; :confused:

Δημοσ.

θα αστειευεσε να κρατησεις backup σε ssd? ξερεις πως οι ssd ειναι flash memory ε? απο την αλλη παιρνεις ενα BD WRITER και τα γραφεις σε δισκακια των 50 gb και εισαι αρχοντας πλεον και ειχα ακουσει πως σε λιγο καιρο θα βγουν και 120 gb δισκακια ή καπου τοσο τελοσπαντων. οσο για την seagate ειπαμε ηταν μια συγκεκρημενη σειρα 7200.11 νομιζω που εβγαλε ολα αυτα τα προβληματα.

Δημοσ.

Να δω backup 7Tb σε ssd και ότι θέλετε μετά από μένα! Και σε δισκάκια επίσης δεν ενδείκνυται. Απλούς καλούς WD και τελείωσες. Μια φορά τον μήνα τον καθίζεις πάνω σε ένα σύστημα για έλεγχο και είσαι άρχοντας! :-D

Δημοσ.

Να δω backup 7Tb σε ssd και ότι θέλετε μετά από μένα! Και σε δισκάκια επίσης δεν ενδείκνυται. Απλούς καλούς WD και τελείωσες. Μια φορά τον μήνα τον καθίζεις πάνω σε ένα σύστημα για έλεγχο και είσαι άρχοντας! :-D

εξαρτατε πως χειριζεσαι τα δισκακια. εχω συλλογη δισκακια με μουσικη και φωτος 10 ετων και ειναι μια χαρα... α τα μισα ειναι και noname και προβλημα ουδεν, απλα δεν θελουν κακομεταχειριση. στις θηκες τους ή σε βαλιτσακι(εχω 4 απο αυτα ενα για καθε συλλογη απο 200 δισκακια).

παντως αυτο το 'οτι θελετε απο μενα' το κραταω χεχε :-D

Δημοσ.

Σε λίγα χρόνια θα είναι εύκολο και δεν θα κοστίζει πιστεύω.

Καλά μην το ψάχνεις! Εγώ επειδή έχω μανία με τις ταινίες κρατάω αρχείο με αυτές από το '50 :P

Πάντως το backup είναι πιο σημαντικό κι από τον ίδιο σου τον υπολογιστή. Υπολογιστές βρίσκεις για να κάνεις τη δουλειά σου. Τα σημαντικά σου αρχεία δεν τα ξανά βρίσκεις αν τα χάσεις ;)

Σωστότατο αυτό που λες.pc αγοράζεις αλλά αρχεία δεν βρίσκεις εύκολα που έχεις κατεβάσει.

Δημοσ.

Σε λίγα χρόνια θα είναι εύκολο και δεν θα κοστίζει πιστεύω.

Ναι συμφωνώ (για το πόσο θα κοστίζει). ΑΛΛΑ δε θα περιμένω λίγα χρόνια, να κάνω back up. Και πόσο μάλλον, να πετάξω στα σκουπίδια, την ταχύτητα ενός ssd σαν αποθήκη.

Δημοσ.

Ναι συμφωνώ (για το πόσο θα κοστίζει). ΑΛΛΑ δε θα περιμένω λίγα χρόνια, να κάνω back up. Και πόσο μάλλον, να πετάξω στα σκουπίδια, την ταχύτητα ενός ssd σαν αποθήκη.

Συμφωνώ και επαυξάνω με 1 (αν γινόταν θα το έκανα και παραπάνω από 1) karmen

@storm1978

Όχι για οποιονδήποτε άλλο λόγο, απλά δεν μπορείς να τσεκάρεις την υγεία του δισκακίου με αποτέλεσμα να πετάς στα τυφλά όταν τα χρησιμοποιείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...