panchociv Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μετά από μια δυσάρεστη εμπειρία με την απώλεια δεδομένων από κάποιον σκληρό, αποφάσισα να ξαναελέγξω τους σκληρούς (τουλάχιστον της δουλειάς...) και με περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη ....! Παραθέτω screenshots από τα προγράμματα : Uploaded with ImageShack.us αυτή η φωτό (επάνω)είναι χθεσινή και αφού θορυβήθηκα, είπα να το ξαναελέγξω σήμερα : Uploaded with ImageShack.us οπότε μέσα σε μία μόλις ημέρα "έχασα" 6% σε επιδόσεις και αξιοπιστία !!!!!! Συμβουλευόμενος και ένα άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα πήρα τα ακόλουθα αποτελέσματα : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Θα φροντίσω, αν είναι δυνατόν ακόμη και μέσα στη μέρα να πάρω αντίγραφα από τα αρχεία, αλλά τί γίνεται ρε παιδιά? Είναι γενικά αξιόπιστα τα προγράμματα αυτά και αν όχι ποιός είναι ο καταλληλότερος τρόπος να το ελέγξω ?
STORM1978 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Κοιτα αν ηταν μοναχα το ενα παλι θα σουελεγα να παρεις αμεσα αντιγραφα αλλα παο την στιγμη που και το 2ο διαγνωστικο σου βγαζει προβληματα τα αντιγραφα θα πρεπει να τα παρεις 'χθες'! Και κανενα σκληρο νεο δεν βλαπτει μαζι ετσι ωστε οταν τα φτυσει/φτυσουν ο/οι σκληροι να μην τρεχεις εκεινη την στιγμη. Με το που τελειωσεις το backup για κανε κανα φορματ μηπως λεω μηπως και γινει κανενα καλο... δεν ξερεις!
alexis333 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Αν εχεις εγγυηση τον στελνεις για αντικατασταση ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ... Ο δισκος εχει προβλημα .... Ακομα και το Official διαγνωστικο της Seagate να βαλεις θα στο πει οτι εχει προβλημα ... Παρε backup και σουταρε τον ....
panchociv Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Είμαι στη διαδικασία αντιγραφής/μεταφοράς των αρχείων στον εξωτερικό δίσκο .... Αλλά, σε 8 μήνες λειτουργίας να παρουσιάσει τέτοιο πρόβλημα ????
STORM1978 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Είμαι στη διαδικασία αντιγραφής/μεταφοράς των αρχείων στον εξωτερικό δίσκο .... Αλλά, σε 8 μήνες λειτουργίας να παρουσιάσει τέτοιο πρόβλημα ???? βρε και σε μια εβδομαδα μπορει να το παθει... μηχανικα μερη εχει τι να κανουμε.. εχει τυχει τιποτα αλλα στο pc σου παρομοιο? αν ναι μπορει να εχεις προβλημα με τα ρευματα στο σπιτι και ισως θα ηταν καλα να παρεις κανενα ups λεω γω.
karmen1983 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Αλλά, σε 8 μήνες λειτουργίας να παρουσιάσει τέτοιο πρόβλημα ???? Εμένα ο shitgate Barracuda 7200.12 (ST31000528AS) τα έφτυσε μετά απο 3 ώρες λειτουργίας. Και όταν μιλάμε για μία εταιρεία, που έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση, για προβλήματα σε firmware, δε καταλαβαίνω την απορία σου. Back up και άλλον
panchociv Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Εμένα ο shitgate Barracuda 7200.12 (ST31000528AS) τα έφτυσε μετά απο 3 ώρες λειτουργίας. Και όταν μιλάμε για μία εταιρεία, που έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση, για προβλήματα σε firmware, δε καταλαβαίνω την απορία σου. Back up και άλλον Εύλογη η απορία σου, αλλά μάλλον από την αγανάκτησή μου τα γράφω όλα αυτά ... Αν συνυπολογίσεις και την αγωνία για μια πιθανή απώλεια έστω και κάποιων δεδομένων, καταλαβαίνεις γιατί .....
karmen1983 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Εύλογη η απορία σου, αλλά μάλλον από την αγανάκτησή μου τα γράφω όλα αυτά ... Αν συνυπολογίσεις και την αγωνία για μια πιθανή απώλεια έστω και κάποιων δεδομένων, καταλαβαίνεις γιατί ..... Εγώ πάλι που τα έχασα όλα (Και συγκεκριμένα ο πατέρας μου) έστω και προσωρινά; Σκέφτεσαι φρίκη; Ευτυχώς έγινε ανάκτηση από τη μαμά εταιρία και δόθηκε νέος σκληρός. Οπότε μην το σκέφτεσαι, πάρε back up σώσε ότι μπορέσεις και αλλαγή.
Xristaras12 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 φιλε μου ο,τι και να κανεις εχεις απο την περιβοητη σειρα 7200.11 της seagate εβαλα το τον κωδικο του σκληρου και μου το εβγαλε Οπως και δηποτε αμεσως κανεις back up τα παντα αν εισαι σε εγγυηση βουρ για αλλαγη αλλιως να εισαι ετοιμος να αγορασεις καινουριους μιας και δεν σου μενει πολυς καιρος ακομη με αυτους(εγω μαλλον επεσα σε καλο κομματι και εχω 40%υγεια με spin ub ploblems only)
epitropos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Εμπιστεύομαι απόλυτα το HD Sentinel. Με προειδοποίησε έγκαιρα για ένα Samsung 640άρη, όταν άλλα προγράμματα σφύριζαν αδιάφορα. ...ο shitgate Barracuda ...
king2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω τι τους κάνετε τους σκληρούς και τα φτύνουν τόσο γρήγορα.Δηλαδή σε μένα που δεν έχουν πάθει τίποτα είναι τύχη?Πιο πολύ απο απροσεξία χαλάνε παρά ότι κάτι έχει το firmware και ότι και καλά φταίνε οι εταιρίες. 9 χρονών σκληρός έχει φάει περίπου 38 format δεν καταλαβαίνει τίποτα και δουλεύει σφαίρα και χωρίς να κλείσει απο τον Ιούνιο του 2007(όταν μπήκε η adsl στο χωρίο).Επίσης όσους εξωτερικούς έχω και δουλεύουν καθημερινά δεν έχουν πάθει τίποτα.Δεν νομίζω λοιπόν να χαλάνε απο μόνοι τους οι σκληροί.
STORM1978 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω τι τους κάνετε τους σκληρούς και τα φτύνουν τόσο γρήγορα.Δηλαδή σε μένα που δεν έχουν πάθει τίποτα είναι τύχη?Πιο πολύ απο απροσεξία χαλάνε παρά ότι κάτι έχει το firmware και ότι και καλά φταίνε οι εταιρίες. 9 χρονών σκληρός έχει φάει περίπου 38 format δεν καταλαβαίνει τίποτα και δουλεύει σφαίρα και χωρίς να κλείσει απο τον Ιούνιο του 2007(όταν μπήκε η adsl στο χωρίο).Επίσης όσους εξωτερικούς έχω και δουλεύουν καθημερινά δεν έχουν πάθει τίποτα.Δεν νομίζω λοιπόν να χαλάνε απο μόνοι τους οι σκληροί. βρε king2009 μιλαμε για συγκεκρυμμενη σειρα σκληρου της SEAGATE που και η ιδια η εταιρεια βγηκε και παραδεχθηκε οτι ηταν για τον βροντο και οποιος τους ειχε να τους επεστρεφε εντος εγγυησης για αμεση αντικατασταση. και εγω στα τοσα χρονια 2 σκληρους εχω καψει εναν Quantum fireball 3.2 gb το 1998 και εναν IBM DESKSTAR 30GB(QUANTUM ΗΤΑΝ)το 2002 και οι 2 με φταιξιμο της ΔΕΗ. μετα πηρα UPS και ησυχασα... στον ΙΒΜ εχασα και 20gb μουσικης ταξινομημενα κατα ονομα-καλλυτεχνη-ειδους-ετους κτλ που ειχα φαει 2 μηνες δουλεια για να το τελειωσω, εκει να δεις νευρα!!! :mad: :mad: :mad: και σεμνά αναφέρθηκα πολυ σεμνα θα ελεγα karmen
king2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 βρε king2009 μιλαμε για συγκεκρυμμενη σειρα σκληρου της SEAGATE που και η ιδια η εταιρεια βγηκε και παραδεχθηκε οτι ηταν για τον βροντο και οποιος τους ειχε να τους επεστρεφε εντος εγγυησης για αμεση αντικατασταση. και εγω στα τοσα χρονια 2 σκληρους εχω καψει εναν Quantum fireball 3.2 gb το 1998 και εναν IBM DESKSTAR 30GB(QUANTUM ΗΤΑΝ)το 2002 και οι 2 με φταιξιμο της ΔΕΗ. μετα πηρα UPS και ησυχασα... στον ΙΒΜ εχασα και 20gb μουσικης ταξινομημενα κατα ονομα-καλλυτεχνη-ειδους-ετους κτλ που ειχα φαει 2 μηνες δουλεια για να το τελειωσω, εκει να δεις νευρα!!! :mad: :mad: :mad: Δεν αντιλέγω αλλά αυτό με τη seagate τους σκληρούς έχει παραγίνει το πράγμα.Εφόσον έχουν πρόβλημα γιατί δεν τους αποσύρουν όλους απο την αγορά?Να δώσουν άλλους σε αντικατάσταση.Πριν κανα 2 μήνες πήρα τον δεύτερο seagate σκληρό που έχω(ο external pack 2tb) και μέχρι στιγμής δουλεύει ρολόι.Αν παρουσιάση(λέμε τώρα) κάποιο πρόβλημα και είναι γεμάτος και χαθούν όλα τι γίνεται?Φροντίζει η seagate για την ψυχολογική στήριξη?Και εφόσον παντού γράφει για πρόβλημα σε αυτούς τους εξωτερικούς γιατί δεν αποσύρουν και αυτούς?Μερικοί δεν διαβάζουν πριν πάρουν σκληρό οπότε δεν ξέρουν για το πρόβλημα τους.
epitropos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Αν παρουσιάση(λέμε τώρα) κάποιο πρόβλημα και είναι γεμάτος και χαθούν όλα τι γίνεται? Κρατάς back up, κι' έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.