Timonkaipumpa Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα, Υπάρχει περίπτωση να κλείνει ή να κολλάει το Macbook Pro λόγω υψηλής θερμοκρασίας; Αυτό που μου συμβαίνει είναι πως όταν έχω ανοικτό VMWare Fusion και ανοίξω είτε Windows kai Visual Studio 2008 είτε Ubuntu ή Windows και βλέπω video (π.χ. youtube) ανεβαίνει πάρα πολύ η θερμοκρασία. Όταν είμαι σε τέτοια κατάσταση και δεν έχω ανοίξει το SMC Fan controller για να έχω full τους ανεμιστήρες τότε, συνήθως, κολλάει το Macbook.
iznodur Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Η λύση είναι service νομίζω , δεν είναι λογικό , το δικό μου 15 άρι του 2010 έχει τύχει να παίζω starcraft και παράλληλα να τρέχει ότι θες από πίσω και να είναι μια χαρά , οπότε κάτι συμβαίνει με το δικό σου...
papaniki Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μήπως είχες "πειραματιστεί" πάνω στον έλεγχο των ανεμιστήρων?Αν περασες δλδ κανένα προγραμματάκι που δεν αφήνει το macbook να ανεβάσει οσες στροφες θέλει.. Πόσες στροφες έχει ο ανεμιστήρας οταν ανεβάσει μεγάλη θερμοκρασία?Και πόσες σε idle κατάσταση? (εγω έχω βάλει το iStat Pro στο dashboard για να βλέπω τι γίνεται με το σύστημα μου)
Timonkaipumpa Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Η λύση είναι service νομίζω , δεν είναι λογικό , το δικό μου 15 άρι του 2010 έχει τύχει να παίζω starcraft και παράλληλα να τρέχει ότι θες από πίσω και να είναι μια χαρά , οπότε κάτι συμβαίνει με το δικό σου... Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς είναι τελικά... Τώρα τελευταία το έχω αφήσει χωρίς SMCFan Controller και είναι ΟΚ. Απλά, μερικές φορές, κολλάει εντελώς. Εντελώς όμως. (όχι συχνά... αλλά εάν κολλήσει μία τότε η επόμενη είναι κοντά... εάν μπω με safe τότε είναι ΟΚ για πολύ καιρό πάλι) Νόμιζα ότι συμβαίνει όταν είμαι σε 2ο λειτουργικό... αλλά μου συνέβηκε και όταν ήμουν μόνο σε MAC OS X. Επίσης, το mail app μου κολλάει και λέει ότι κόλλησε λόγω SIGSEGV μηνύματος... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί... Υποψιάζομαι ότι μπορεί να φταίνε τα Windows 7 που έχω σε bootcamp... αλλά δεν ξέρω. Εάν έχει κανείς κάτι παρόμοιο ή μπορεί να προτείνει κάποια λύση που να μπορώ να δημιουργήσω μία κατάσταση που να μπορεί να δικαιολογήσει service (έχω και εγγύηση) θα ήμουν ευγνώμων.
Timonkaipumpa Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Γκρρρ...!!! Σήμερα, ας πούμε, είναι η μπαταρία στο 95% και όταν συνδέω τον φορτιστή το λαμπάκι είναι πράσινο και λέει ότι η μπαταρία είναι φορτισμένη....
atheatos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Γκρρρ...!!! Σήμερα, ας πούμε, είναι η μπαταρία στο 95% και όταν συνδέω τον φορτιστή το λαμπάκι είναι πράσινο και λέει ότι η μπαταρία είναι φορτισμένη.... Το ίδιο συμβαίνει και στο δικό μου ΜΒΡ αλλά το θεωρώ φυσιολογικό γιατί αποφασίζει μόνη της η μπαταρία πότε χρειάζεται φόρτιση και πότε όχι... Θα συνιστούσα ένα clean install του Mac OS X για αρχή και για να μην χάσεις το bootcamp βρές το camptune 9 κάνε το bootcamp partition κλώνο σε ένα εξωτερικό σκληρό και μετά ξανα bootcamp partition και restore με το camptune 9. Έτσι δεν θα χάσεις τίποτα και θα γλιτώσεις την ταλαιπωρία να ξαναεγκαταστήσεις το windows.Οσο για το mac OS X η καλύτερη λύση είναι time machine και migration assistant για να ξαναβάλεις όσα είχες πριν χωρίς να χάσεις πάλι τίποτα από τα settings.. ΥΓ. Σχετικά με το camptune 9 το οποίο είναι bootcd έχει την επιλογή για raw backup χωρίς συμπίεση (δες τα advanced στο μενού του) και μετά στο restore κάνε ignore all από τα μυνήματα σφάλματος που θα βγάλει και θα είσαι οκ.Τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο επαναφέρα το windows bootcamp χωρίς να ανοίξει ρουθούνι....
Timonkaipumpa Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Το ίδιο συμβαίνει και στο δικό μου ΜΒΡ αλλά το θεωρώ φυσιολογικό γιατί αποφασίζει μόνη της η μπαταρία πότε χρειάζεται φόρτιση και πότε όχι... Θα συνιστούσα ένα clean install του Mac OS X για αρχή και για να μην χάσεις το bootcamp βρές το camptune 9 κάνε το bootcamp partition κλώνο σε ένα εξωτερικό σκληρό και μετά ξανα bootcamp partition και restore με το camptune 9. Έτσι δεν θα χάσεις τίποτα και θα γλιτώσεις την ταλαιπωρία να ξαναεγκαταστήσεις το windows.Οσο για το mac OS X η καλύτερη λύση είναι time machine και migration assistant για να ξαναβάλεις όσα είχες πριν χωρίς να χάσεις πάλι τίποτα από τα settings.. ΥΓ. Σχετικά με το camptune 9 το οποίο είναι bootcd έχει την επιλογή για raw backup χωρίς συμπίεση (δες τα advanced στο μενού του) και μετά στο restore κάνε ignore all από τα μυνήματα σφάλματος που θα βγάλει και θα είσαι οκ.Τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο επαναφέρα το windows bootcamp χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.... Ωπ..!!! Ωραίο φαίνεται το camptune. Να 'σαι καλά. Θα το δω εντός των ημερών.
telegamesvg Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Για δοκιμασε το χωρις μπαταρια να δεις αν σου κανει τα ιδια.
Palp Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δεν υπάρχει δυνατότητα να αφαιρέσεις την μπαταρία στα νέα mbp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.