EXPHARTION Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά στο laptop μου δεν δουλεύει το ποντίκι, είναι ενσύρματο. Το βάζω κανονικά ανάβει κτλ αλλά όταν το κουνάω δεν ανταποκρίνεται δηλαδή δεν κουνάει ο δείκτης, πάω στις συσκευές και μου λέει ότι λειτουργεί κανονικά. Το βάζω σε όλες τις θύρες τίποτα, το βάζω σε άλλο pc δουλεύει κανονικά. Τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ!!
memax Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δωσε μας καμια πληροφορια για το ποντικι... Χωρις να εχει και καμια μεγαλη σημασια Εχεις δοκιμάσει με αλλο ποντικι στον δικο σου υπολογιστη;
EXPHARTION Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν το ποντίκι που έχω είναι της Microsoft αυτό εδώ είναι απλό, δεν παίρνω transformer ποντίκια εγώ. Μετά έβαλα αυτό εδώ και εδώ δεν δούλεψε καθόλου. Γενικά στο pc μου όλα δουλεύουν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απλά στο laptop το κάνει αυτό, καμιά ιδέα;
isay Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Στη θέση σου θα έκανα boot με ένα linux live cd για να δω αν είναι θέμα hardware ή software. Επισης (άλλο τεστ) δοκίμασε να μην βάλεις το usb τέρμα μέσα, αλλά άσε περίπου 10% εκτός
antonl Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Γενικά τα laptop έχουν κάποιο shortcut πχ Fn+Fx που απενεργοποιούν συγκεκριμένα input devices. Αν θυμάμαι καλά βέβαια, αυτό είναι για απενεργοποίηση του touchpad αλλά ρίξε μια ματιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.