Προς το περιεχόμενο

Speedtouch 780

kostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,στο Speedtouch 780,του γιου μου,συνδεεται με καλωδιο,αλλα αρκετα συχνα και με Wireless ,θαθελα πανω σ'αυτο να μου πειτε αν μπορω για περισσοτερη ασφαλεια,να αλλαξω το όνομα δικτύου (SSID)και ποιο να διαλεξω,να αλαξω το WPA-PSK και επισης ποιο να διαλεξω, θα πρέπει να ρυθμίσω και τον υπολογιστή (widows 7) ?

Δημοσ.

192.168.1.254

αριστερα Home network Μετα στην μεσι κλικ wlan;thomson μετα πανω δεξια configure

μετα καπου γραφει το ssid .το αλλαζεις.καναλι εγω βαζω manual και συνηθως βαζω κανα 11.κατω κατω κλειδωμα το καλυτερο ειναι σκετο wpa2 αλλα αν εχεις θεμα τοτε το βαζω wpa+wpa2.ουτε αυτο σπαει.wep μην βαλεις.

αυτα και εισαι μια χαρα.στο pc του γιου θα σβησεις το δικτυο και θα αφησεις να το ξαναβρει με το νεο ονομα και βαζεις κωδικο και εισαι οκ.κωδικο απο 8 εως 64.βαλε κατι λιγο δυσκολο να μην υπαρχει σαν λεξη.αν δεν υπαρχει σαν λεξη δεν θα μπορει κανεις να το βρει ουτε με λεξικο και εισαι perfect

Δημοσ.

192.168.1.254

αριστερα Home network Μετα στην μεσι κλικ wlan;thomson μετα πανω δεξια configure

μετα καπου γραφει

το ssid .το αλλαζεις
και τι να βαλω πχ. +&kostas()%& σαν αυτο ? .καναλι εγω βαζω manual και συνηθως βαζω κανα 11.κατω κατω κλειδωμα
το καλυτερο ειναι σκετο wpa2
WPA-PSK Encryption Key: οτιδηποτε, αριθμους και γραμματα ? τωρα εχει 10 [στον αριθμο ]

Use WPA-PSK Encryption : WPA-PSK Version:WPA+WPA2 ειναι ενταξει αυτο ?

αλλα αν εχεις θεμα τοτε το βαζω wpa+wpa2.ουτε αυτο σπαει.wep μην βαλεις.

αυτα και εισαι μια χαρα.στο pc του γιου θα σβησεις το δικτυο και θα αφησεις να το ξαναβρει με το νεο ονομα και βαζεις κωδικο και εισαι οκ.κωδικο απο 8 εως 64.βαλε κατι λιγο δυσκολο να μην υπαρχει σαν λεξη.αν δεν υπαρχει σαν λεξη δεν θα μπορει κανεις να το βρει ουτε με λεξικο και εισαι perfect

Δημοσ.

sto ssid βαζεις απλα ενα ονομα.δεν χρειαζεται να ειναι κατι δυσκολο αφου ο αλλος το βλεπει.ναι στο key βαζεις απο 8 εως 64 χαρακτηρες.βαλε κατι που να ειναι σχετικα δυσκολο.ναι και απο κατω wpa+wpa2

και θα εισαι μια χαρα.αν θες μπορεις να βαλεις και σκετο wpa2 αλλα αν καποιο pc δεν συνδεεται βαλτο wpa+wpa2.ουτε το απλο wpa θα σπασει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...