katerina_a_86 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Το λαπτοπ μου έχει συμπεριφορά τοστιέρας. Πιο συγκεκριμένα, οι θερμοκρασίες του cpu του είναι συνήθως 65-70 και άμα κάνω τπτ απαιτητικό το έχω δει να ξεπερνάει τους 80 βαθμούς. Η κατάσταση είναι πολύ τραγική? Να ανησυχώ? Τι μέτρα μπορώ να λάβω?
fordakias Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μπορείς να το ανοίξεις και να καθαρίσεις τον ανεμιστήρα. Ίσως έχει μαζευτεί σκόνη. Επίσης θα μπορούσες να αλλάξεις την θερμοαγώγιμη πάστα.
katerina_a_86 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Το undervolting κανει θαυματα δεν ξέρω τι είναι αυτό. Μπορείς να το ανοίξεις και να καθαρίσεις τον ανεμιστήρα. Ίσως έχει μαζευτεί σκόνη. Επίσης θα μπορούσες να αλλάξεις την θερμοαγώγιμη πάστα. 1.Δεν θα χάσω την εγγύηση ανοίγοντάς το? 2.Το έχω μόνο 3,5 μήνες, είναι λογικό να είναι από σκόνη?
Votritis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 2.Το έχω μόνο 3,5 μήνες, είναι λογικό να είναι από σκόνη? Οχι......ποιο λαπτοπ ειναι?Οταν ανεβάζει θερμοκρασία δες με τον task manager ποια διεργασία παίρνει πολύ cpu
katerina_a_86 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Οχι......ποιο λαπτοπ ειναι?Οταν ανεβάζει θερμοκρασία δες με τον task manager ποια διεργασία παίρνει πολύ cpu Αυτό είναι. Το πρόβλημα δεν οφείλεται σε υπερβολική απασχόληση του επεξεργαστή. Οπως είπα υπο χαλαρή λειτουργία είναι γύρω στους 65-70 βαθμούς (με τιμές cpu 2-10%) Αν κάνω τίποτα πιο απαιτητικό, πχ βίντεο στο youtube φτάνει μέχρι και 75. Οταν έκανα αναλύσεις με το SAP2000 είδα μέχρι και 85. Απορώ πως δεν έσβησε ή δεν έλιωσε. Επίσης η θερμοκρασία του δισκου είναι συνήθως στους 45-50 βαθμους. Δεν νομίζω να φταίει η σκόνη είναι πολύ καινούριο. Δεν ξέρω βέβαια κιολας, μαζεύει πολύ σκόνη αυτό το σπίτι. Αυτές οι βάσεις κάνουν δουλειά ή θα μου ρίξουν 1-2 βαθμούς μόνο?
ss13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Το έχεις σε κανένα στρώμα επάνω ; Εγώ θα σου έλεγα να το λειώσεις και κάποια στιγμή ( σε 2 - 3 μήνες )να το πας στην αντιπροσωπεία να το δουν , πάντως δεν το βλέπω λογικό να ανεβάζει έτσι θερμοκρασίες !!
Vaggos02 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Το έχεις σε κανένα στρώμα επάνω ; Εγώ θα σου έλεγα να το λειώσεις και κάποια στιγμή ( σε 2 - 3 μήνες )να το πας στην αντιπροσωπεία να το δουν , πάντως δεν το βλέπω λογικό να ανεβάζει έτσι θερμοκρασίες !! Αμα δουλεύει πάνω σε καμιά φλοκάτη μου φαίνεται λογικό, σε κάθε αλλη περίπτωση όχι! Για μένα, πέρνα μια βόλτα απ' την αντιπροσωπεία, δεν έχεις να χάσεις τίποτα (εκτός απο λίγο χρόνο πάντα!).
katerina_a_86 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Το έχεις σε κανένα στρώμα επάνω ; Εγώ θα σου έλεγα να το λειώσεις και κάποια στιγμή ( σε 2 - 3 μήνες )να το πας στην αντιπροσωπεία να το δουν , πάντως δεν το βλέπω λογικό να ανεβάζει έτσι θερμοκρασίες !! στο γραφείο πάνω το χω. Τι εννοείς να το λιώσω? να το αφήσω να χαλάσει? Γιατί να διακινδυνεύσω κάτι τέτοιο? Αμα δουλεύει πάνω σε καμιά φλοκάτη μου φαίνεται λογικό, σε κάθε αλλη περίπτωση όχι! Για μένα, πέρνα μια βόλτα απ' την αντιπροσωπεία, δεν έχεις να χάσεις τίποτα (εκτός απο λίγο χρόνο πάντα!). Και τι να τους πω, ότι ανεβάζει θερμοκρασίες? Περιλαμβάνονται τέτοια πράματα στην εγγύηση??
million_voices Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 υπαρχει περιπτωση να εχουν φραξει οι γριλιες-διοδοι εξαερισμου απο τπτ αυτοκολλητα πχ? τετοιες θερμοκρασιες δεν ειναι φυσιολογικες και το μηχανημα κινδυνευει να χαλασει πολυ πριν την ωρα του οποτε αν μιλαμε για σοβαρη αντιπροσωπεια η service θα πρεπει να το ψαξουν
katerina_a_86 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 υπαρχει περιπτωση να εχουν φραξει οι γριλιες-διοδοι εξαερισμου απο τπτ αυτοκολλητα πχ? τετοιες θερμοκρασιες δεν ειναι φυσιολογικες και το μηχανημα κινδυνευει να χαλασει πολυ πριν την ωρα του οποτε αν μιλαμε για σοβαρη αντιπροσωπεια η service θα πρεπει να το ψαξουν μπα δεν βλεπω τπτ αυτοκόλλητα. Εχει η ΗΡ αντιπροσωπεία στην Θεσσαλονίκη?
basilis5 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 λογικα κατι θα υπαρχει,αλλα αν δεν βρεις εχε υποψην πως και το πλαισιο ειναι εξουσιοδοτημενο σερβις. Το κακο ειναι πως ειναι λιγακι ασχετοι εκει http://www.plaisio.gr/Html/HPservice.html
ss13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Εφόσον έχεις εγγύηση το πας και στο φτιάχνουν , αυτό σου είπα ( αφού είσαι καλυμμένη τσίτωσε το ) ένα χρόνο έχεις εγγύηση ή δυο ; Δες εδώ αυτό που ψάχνεις !! Commercial Server and Storage (Proliant & Entry level Storage) Κωστή Παλαμά 4, 54352 Πυλαία (Κωσταντινοπολίτικα) - Θεσσαλονίκη Τηλ: 2310921043 Fax: 2310906540 HP HP call center 801-11-225547 801-11-75400
bkran Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Στο δικο μου HP εφτανε περιπου 100 βαθμους η καρτα γραφικων σε full load. Με μια φτηνη βαση με 2 ανεμιστηρες επεσε περιπου 5 βαθμους χαμηλοτερα οποτε ισως και να ειναι αυτη η λυση. Παντως το δικο μου δεν εχει παθει κατι μετα απο 2 χρονια.... Οσο για το support, αν θες παρε σε πρωτη φαση ενα τηλεφωνο και δες απο εκει τι θα μαθεις. Παντως γραφειο με γραφειο εχει διαφορα, απο την αποψη το που παταει το φορητο και κατα ποσο εχει επαρκη χωρο να τραβαει αερα. Σε αυτο βοηθαει πολυ η βαση που λεγαμε....
Vaggos02 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Και τι να τους πω, ότι ανεβάζει θερμοκρασίες? Περιλαμβάνονται τέτοια πράματα στην εγγύηση?? Η εγγύηση πού δίνουν είναι εγγύηση ομαλής λειτουργίας.Αν αυτοί θεωρούν τους 65 βαθμούς σε idle ομαλή λειτουργία, αλλάζει το θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα