PETERANOS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Πριν από λίγο καιρό είχα βάλει μια αγγελία στο photoagora.gr για έναν φακό Nikon. Εχθές κάποιος μου έστειλε ένα email στα αγγλικά και ρωτούσε εάν ο φακός είναι διαθέσιμος και πόσο κοστίζει . Επειδή μου έκανε εντύπωση το ότι το email ήταν στα αγγλικά του απάντησα λέγοντας του ότι ο φακός είναι διαθέσιμος και επίσης τον ρώτησα από πού είναι και που είδε την αγγελία. Και μου απαντάει ότι είναι από τον Καναδός και θέλει να αγοράσει τον φακό για κάποιον φίλο του στην Νιγηρία, μάλιστα μου πρόσφερε 360€ + τα μεταφορικά για να τον αγοράσει, μου έστειλε και την διεύθυνση αποστολείς και μου ζήτησε να του στύλο γρήγορα τον λογαριασμό τραπέζης για να μου βάλει τα χρήματα. Κάτι δεν μου κάθεται καλά: 1. Από τον Καναδά που βρήκε την αγγελία στο photoagora.gr? 2. Δίνει 360€ για κάτι που κοστίζει 70€? (στην αγγελία γράφω ότι τον πουλάω 70€) 3. Το Νιγηρία δεν μου αρέσει….! 4. Εάν είναι απάτη τη κέρδος μπορεί να έχει αυτός από όλη την διαδικασία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Η κλασική απάτη με τη Νιγηρία. Μην ασχοληθείς καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 100% απάτη. Θα στείλεις το φακό και λεφτά δε πρόκειται να δεις ποτέ. Κλασική νιγηριανή απάτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETERANOS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Η κλασική απάτη με τη Νιγηρία. Μην ασχοληθείς καθόλου. Καλά το φαντάστηκα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mountzouris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δεν φτανει που πουλανε τα cd ακομα 5 ευρω, κοιτανε να μας φανε και πραματα... :P Περα απ'το χαβαλε, εχω προσωπικη εμπειρια με φιλο μου. Παρομοια φαση απο τη χρυση ευκαιρια για psp. Του το΄χα πει πως θα του το φανε αλλα δεν ακουγε. Ο τυπος εβαλε 170 ευρω για ενα psp 1004 (βρωμαει απο μιλια η φαση :shifty: ), τα οποια ομως ηταν δεμσευμενα μεχρι να παραλαβει. Υποθετω φανταζεστε τι εγινε... Το φοβερο παντως ηταν οτι δεν επροκειτο για botακι αλλα για ανθρωπο, ο οποιος υποστηριζε οτι το'θελε γιατι ειχε καλυτερη οθονη απο τα πιο καινουρια :-( :-( . Ο δικος μου δε πιστευε οτι τον επιασε και μ@λ@κ@. Οποτε... ΜΑΚΡΥΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ptsiou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 αν θελει λογαριασμο πες μου να του στειλεις το δικο μου και αν βαλει τα λεφτα και τα παρω στο χερι θα στον αγορασω το φακο και θα του τον στειλω ακομα και στη σομαλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CROM271 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Με το που ειδες αυτα τα δυο δεν χρειαζοταν καν να ρωτησεις 1. Νιγηρία 2. Δίνει 360€ για κάτι που κοστίζει 70€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garage667 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Ωραία και εμενα απάτη μου μυρίζεται εδώ πέρα..Και ρωτάω εγώ το εξής.. Οταν βάζεις μια αγγελία πρώτα δεν παίρνεις τα χρήματα και μέτα στέλνεις το αντικείμενο, σωστά?(βλέπε ebay) Πως μπορεί ο χ,ψ Νιγηριανός να σου φάει λεφτά?Αυτό δεν καταλαβαίνω....\ Συγχωρήστε με αν είναι κάτι προφανές και δεν το καταλαβαίνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CROM271 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Ωραία και εμενα απάτη μου μυρίζεται εδώ πέρα..Και ρωτάω εγώ το εξής.. Οταν βάζεις μια αγγελία πρώτα δεν παίρνεις τα χρήματα και μέτα στέλνεις το αντικείμενο, σωστά?(βλέπε ebay) Πως μπορεί ο χ,ψ Νιγηριανός να σου φάει λεφτά?Αυτό δεν καταλαβαίνω....\ Συγχωρήστε με αν είναι κάτι προφανές και δεν το καταλαβαίνω... Χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω πως σου βαζουν κανονικα τα λεφτα τα οποια ομως ειναι δεσμευμενα μεχρι να παραλαβει το αντικειμενο (τα βλεπεις δηλαδη στον λογαριασμο σου αλλα δεν μπορεις να τα παρεις). Στελνεις εσυ το αντικειμενο και μετα με καποια λαμογια τραβανε τα λεφτα πισω. Αυτα χοντρικα. Ακριβως πως το κανουν δεν ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Πριν από λίγο καιρό είχα βάλει μια αγγελία στο photoagora.gr για έναν φακό Nikon. Εχθές κάποιος μου έστειλε ένα email στα αγγλικά και ρωτούσε εάν ο φακός είναι διαθέσιμος και πόσο κοστίζει . Επειδή μου έκανε εντύπωση το ότι το email ήταν στα αγγλικά του απάντησα λέγοντας του ότι ο φακός είναι διαθέσιμος και επίσης τον ρώτησα από πού είναι και που είδε την αγγελία. Και μου απαντάει ότι είναι από τον Καναδός και θέλει να αγοράσει τον φακό για κάποιον φίλο του στην Νιγηρία, μάλιστα μου πρόσφερε 360€ + τα μεταφορικά για να τον αγοράσει, μου έστειλε και την διεύθυνση αποστολείς και μου ζήτησε να του στύλο γρήγορα τον λογαριασμό τραπέζης για να μου βάλει τα χρήματα. Κάτι δεν μου κάθεται καλά: 1. Από τον Καναδά που βρήκε την αγγελία στο photoagora.gr? 2. Δίνει 360€ για κάτι που κοστίζει 70€? (στην αγγελία γράφω ότι τον πουλάω 70€) 3. Το Νιγηρία δεν μου αρέσει….! 4. Εάν είναι απάτη τη κέρδος μπορεί να έχει αυτός από όλη την διαδικασία? Δες εδω το ιδιο σεναριο με...μπουζουκι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.