esertas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Ένας στο νετ μπόρεσε και βρήκε ταχύτητα αλλά για άλλο μοντέλο. Μάλλον και για αυτό τα ίδια θα ισχύουν. Τέρμα κάτω στην σελίδα τα λέει. 5mb γράφει 20mb διαβάζει. Νομίζω το γράψιμο είναι πολύ λίγο.
GeorgT. Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Αιντε να γεμίσεις 32γιγα με 5mb/s! Φεεεεταααα!! 35 οχι αλλα με 20 ασχέτως ταχύτητας θα το χτυπούσα άνετα!
lionheart75 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Έχω ένα 16άρι flash που σέρνεται και το έχω πετάξει σε κάποιο συρτάρι απο τη μέρα που το πήρα ... αχρηστο για μεγάλα αρχεία. Οπότε 32GB με ~5MB/s... no thanks.
35apontos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Έχω ένα 16άρι flash που σέρνεται και το έχω πετάξει σε κάποιο συρτάρι απο τη μέρα που το πήρα ... αχρηστο για μεγάλα αρχεία. Οπότε 32GB με ~5MB/s... no thanks. Από του να το κρατάς συρτάρι,πούλα τό μου το (lol). Να επισημάνω την ευγενέσταστη+επαγγελματικώτατη συμμετοχή των υπαλλήλων σ' αυτό το μαγαζί (κάτι καλό κινείται),που ενώ όλα τα υποκαταστήματά τους είχαν μηδενικό απόθεμα,εν τούτοις με ανθρώπινη (προσωπική) παρέμβαση (τηλέφωνο τριών τετάρτων) εξασφάλισε ένα stckάκι και θα με ειδοποιήσει όταν το έχει στα χέρια του (δ/ντης). Καλό το ιντερνέ,αλλά αν πάμε με τον αραμπά μας τη κάτσαμε.Τά 'λεγα και πριν χρόνια,όταν ανθίστηκα τη βουτυρωμένη (για πάρτη τους) πλευρά του ψωμιού. Και ο μόνος άμεσος τρόπος άμυνάς μας είναι η κοινωνικοποίηση μέσω της προσωπικής επαφής πια.
tlmamps Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Παντως αν οι ταχυτητες ειναι αυτες που εχει και το παρομοιο της adata (write 3-5 MB/s) νομιζω οτι αξιζουν τα 8 ευρω παραπανω γι αυτο εδω : http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/USB-Flash-Disks/Transcend-JetFlash-500-32GB-USB-Flash-Black-Purple-TS32GJF500.htm με ταχυτητες 32 MB/Sec και 18 MB/Sec edit* βεβαια τωρα που μπηκα στο site της transcend, οι σωστες τιμες ειναι Read 21 MByte/s, Write 10 MByte/s (32GB).. Εχουν βαλει τις τιμες των 64GB για να φαινονται πιο εντυπωσιακες στο plaisio...
JohnnyX Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Συμφωνα με αυτο το transend εχει μονο 15/7 ταχυτητες..και για καποιο λογο δε πιστευω το πλαισιο... Για ταχυτητα ειμαι κολλημενος στα Corsair Mαγος ειμαι...εδω αναφερονται οι πραγματικες ταχυτητες...και το mymemory και το πλαισιο εχουν λαθος Η ταχυτητα ειναι 18/10 ...το μεν mymemory αναφερει τις ταχυτητες για το 16αρι jetflash 500 το δε πλαισιο αναφερει για το 64αρι jetflash 500 Παντως αν οι ταχυτητες ειναι αυτες που εχει και το παρομοιο της adata (write 3-5 MB/s) νομιζω οτι αξιζουν τα 8 ευρω παραπανω γι αυτο εδω : http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/USB-Flash-Disks/Transcend-JetFlash-500-32GB-USB-Flash-Black-Purple-TS32GJF500.htm με ταχυτητες 32 MB/Sec και 18 MB/Sec edit* βεβαια τωρα που μπηκα στο site της transcend, οι σωστες τιμες ειναι Read 21 MByte/s, Write 10 MByte/s (32GB).. Εχουν βαλει τις τιμες των 64GB για να φαινονται πιο εντυπωσιακες στο plaisio... καποιος φαινεται παρακολουθει το forum
Nio0006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Αιντε να γεμίσεις 32γιγα με 5mb/s! Φεεεεταααα!! 35 οχι αλλα με 20 ασχέτως ταχύτητας θα το χτυπούσα άνετα! Εγω που εχω 256 γιγα στικακι τι να πω;;;;;;;;;;;;;;;;; Sent from my iPhone using Insomnia
GeorgT. Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Εξαρτάτε ομως με τη ταχύτητα γραφει-διαβάζει αν ειναι με 5mb/sec δεν εισαι φεεταα αλλα μμοοουυυχλιασμεεενη φεετα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.