panther_512 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Και εμένα το overclock από 2.6GHz σε 3.6GHz μου έδωσε από 5 μέχρι 15 FPS. Τί σχέση έχει όμως αυτό με τα περι limitations της CPU σε χαμηλές αναλύσεις?
Bigi444444 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Να κάνω μια αφελή για τα δικά μου δεδομένα ερώτηση;Το vsync τι το θες στο crysis και το metro πχ; (α και κάτι άλλο, μην τρελαίνεστε με τον επεξεργαστή, δεν αποτελεί εμπόδιο.Απλά τέτοιας δύναμης κάρτα σε αυτή την ανάλυση όσο της δίνεις επεξεργαστική ισχύ τόσο θα ανεβαίνει, αυτό λέμε)
tmjuju Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 panther_512 και εγώ το ίδιο προβληματισμένος θα ήμουν. Η 5850 είναι ακόμα καλή κάρτα για τα λεφτά της ειδικά στην ανάλυση που παίζεις. Αλήθεια πόσο την έχεις κλοκαρισμένη? Μιας και αναφέρεις το metro, απλά να υπενθυμίσω ότι δε περιμένουμε άλλο ανάλογο παίγνιο σύντομα να βγεί στην αγορά. Κρίμα μεν, αλλά να θυμάσαι ότι και αναβάθμιση να κάνεις πιθανά να είναι ‘αχρείαστη’ μέχρι να δούμε κάτι νέο και καλό. Πιθανά δε εάν περιμένεις κάνα 3μηνο / εξάμηνο να πάρεις δεύτερη 5850 για πολύ μικρότερη τιμή από ότι σήμερα (μτχ). Αρα η ερώτηση είναι στην ουσία έχεις υπομονή?
panther_512 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Bigi444444, το VSYNC το έχω στο ΟΝ γιατί έχει φάσεις που το framerate πάει πάνω από 60 και αμέσως έχω tearing στην LCD. tmjuju, αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν καινούργιες 5850 με 180 Ευρώπουλα. Δεν νομίζω να πέσει και άλλο η τιμή τους πρίν να εξαντληθούν τα στόκ. Από την άλλη, όντως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η κάρτα να βγάζει και αυτό το χρόνο με τη πλειοψηφία των παιχνιδιών να παίζουν σφαίρα με max details. Εν αναμονή να δούμε πώς θα τα πάει σε Crysis 2, Mass Effect 3, Witcher 2, Dead Space 2 etc... Απλώς τα λεφτά μου περισσεύουν τώρα που μιλάμε. Σε κάνα μήνα μπορεί να έχουν κάνει φτερά....
outlaw star Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 απο τα παιχνίδια που αναφέρεις μόνο το crysis 2 θα με προβλημάτιζε (για τα άλλα ούτε καν λόγος..), αν και οι φήμες λένε ότι θα είναι ελαφρύτερο απο το πρώτο.. ο tmjuju είναι σωστός σε μερικούς μήνες μπορεί να παίζει και στο κατοστάρικο μτχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.