Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ή ... λέω εγώ τώρα... να συνεχίσουμε να τις χρησιμοποιούμε αφού είναι καλύτερες από άλλες εταιρίες μέχρι να υπάρξει πραγματικά πρόβλημα και όχι απλά τρομολαγνεία και σενάρια

είναι 100 φορές πιο εύκολο να προστατευτείς από ένα πρόβλημα από το να το διορθώσεις...

Δημοσ.

σύμφωνοι βρε JohnXarxas... αλλά είμαι 27 χρονών και έχω δει ως τώρα το μονοπώλιο της Microsoft, της Apple, του facebook, του MSN, του Ολυμπιακού, του...του...του... ε αν αυτή η ριμάδα η apple καταφέρει να γίνει κράτος/κυβέρνηση/θρησκεία χαλάλι της.

Βαρέθηκα να διαβάζω σε κάθε είδηση για μονοπωλιακές τακτικές και απειλές του μέλλοντος. Η google καταπιάνεται με 10 πράγματα και δεν τις βγαίνουν πάντα όλα. Προσπαθεί εδώ και χρόνια να φτιάξει το δικό της twitterofacebookomsn και όλο τρώει τα μούτρα της. Έχει βγάλει 2 λειτουργικά για pc και οι δικοί της άνθρωποι δηλώνουν ότι θα αποτύχει... και πόσα ακόμα παραδείγματα.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο να επικρατεί μια εταιρία με το να μονοπωλεί...

Δημοσ.

Προς το παρόν,έχει -μακράν- την καλύτερη και μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον πλανήτη,την καλύτερη υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου,το πιο πλήρες πρόγραμμα χαρτών (και με πραγματική απεικόνιση των πόλεων),το επικρατέστερο (σιγά σιγά) λειτουργικό κινητών συσκευών στον πλανήτη,την μεγαλύτερη υπηρεσία δημιουργίας blog και δεν ξέρω τι άλλο μου διαφεύγει.Φαντάσου να συμπράξει και με το facebook...

Δημοσ.

Προς το παρόν,έχει -μακράν- την καλύτερη και μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον πλανήτη,την καλύτερη υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου,το πιο πλήρες πρόγραμμα χαρτών (και με πραγματική απεικόνιση των πόλεων),το επικρατέστερο (σιγά σιγά) λειτουργικό κινητών συσκευών στον πλανήτη,την μεγαλύτερη υπηρεσία δημιουργίας blog και δεν ξέρω τι άλλο μου διαφεύγει.Φαντάσου να συμπράξει και με το facebook...

ξεχασες το chrome που αναπτυσσεται επικινδυνα

δεν ειναι θεμα τρομολαγνειας, ουτε αν πισω απο τη google ειναι το fbi/cia/εξωγιηνοι/illuminati

απλο θεμα μαθηματικων ειναι.

και η μανα μου να ηταν πισω απο μια εταιρια με τοση δυναμη δε θα την εμπιστευομουνα.

οποιοσδηποτε εχει τοσο μεγαλη δυναμη καταντα επικινδυνος για το κοινωνικο συνολο

με λιγα λογια, η εξουσια διαφθειρει και η διαφθορα εξουσιαζει

Δημοσ.

ξεχασες το chrome που αναπτυσσεται επικινδυνα

δεν ειναι θεμα τρομολαγνειας, ουτε αν πισω απο τη google ειναι το fbi/cia/εξωγιηνοι/illuminati

απλο θεμα μαθηματικων ειναι.

και η μανα μου να ηταν πισω απο μια εταιρια με τοση δυναμη δε θα την εμπιστευομουνα.

οποιοσδηποτε εχει τοσο μεγαλη δυναμη καταντα επικινδυνος για το κοινωνικο συνολο

με λιγα λογια, η εξουσια διαφθειρει και η διαφθορα εξουσιαζει

καλά τα λες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...