Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι για αυτές http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Hardware/Laptop-RAM/Transcend-4GB-DDR3-1333-Ram-So-Dimm-PC3-10666-JM1333KSN-4G-JM1333KSN-4G.htm Transcend 4GB DDR3-1333 Ram So-Dimm (PC3-10666, JM1333KSN-4G) 45,90 € αυτου του τύπου η μνήμη θα κάνει στο λαπτοπ η θα πρεπει να πάρω στα 1066 ?Σκέφτομαι κάτι ανάλογο και να βγάλω τελειως το dim που έχει ήδη για να είναι πιο γρήγορες. Αγορά σκέφτομαι απο πλαίσιο, σίγουρα υπάρχει καλύτερη τιμή http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200011761 KINGSTON KVR1066D3S7/4G VALUE RAM SO-DIMM 4GB PC3-8500 DUAL CHANNEL 39.91 (ή απόστολή πόσο καιρό θα κάνει και τι επιπλέον κόστος υπάρχει ?)

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και στα 1333 να παρεις μνημη, το συστημα θα στις ''ριξει'' εκει που αυτο θελει(στα 1066 δηλαδη).

Οποτε το ιδιο πραγμα ειναι.

Και 1333 να υποστηριζε, και εσυ να εβαζες 1066 δεν προκειται να εβλεπες καμια απολυτως διαφορα.

Δημοσ.

και στα 1333 να παρεις μνημη, το συστημα θα στις ''ριξει'' εκει που αυτο θελει(στα 1066 δηλαδη).

Οποτε το ιδιο πραγμα ειναι.

Και 1333 να υποστηριζε, και εσυ να εβαζες 1066 δεν προκειται να εβλεπες καμια απολυτως διαφορα.

πιστευω τα 4 γιγα μια χαρά θα είναι αν αναλογιστούμε ότι ο επεξεργαστής δεν ειναι και ο πιο γρήγορος!ευχαριστώ!!

Δημοσ.

simplemind79 έχει μπερδευτεί και δεν θα έπρεπε....μνήμη θα πάρεις 1033 και ΔΕΝ θα βγάλεις την 1gb που έχει πάνω ΤΕΛΟΣ το γιατί έχει ήδη απαντηθεί αλλά δεν φαίνεται να το καταλαβαίνεις οπότε απλά αγόρασε ένα dimm 4gb 1033

Δημοσ.

simplemind79 έχει μπερδευτεί και δεν θα έπρεπε....μνήμη θα πάρεις 1033 και ΔΕΝ θα βγάλεις την 1gb που έχει πάνω ΤΕΛΟΣ το γιατί έχει ήδη απαντηθεί αλλά δεν φαίνεται να το καταλαβαίνεις οπότε απλά αγόρασε ένα dimm 4gb 1033

με κάλυψατε και εσύ και οι άλλοι, φίλοι με τη μνήμη!οκ και ευχαριστώ μη σας κουράζω άλλο!

Δημοσ.

Ξερουμε αν εχει περισσεψει τιποτα σε κανενα καταστημα carrefour?

Εχουν περισεψη φιλε μου καμμια 15 αρια κομματια στου Ρεντη που ειχα παει και τα ειδα σημερα,αλλα δυστυχως η τιμη ειναι στα παλια επιπεδα προ προσφορας 419 ευρω δηλαδη.

Δημοσ.

Εχουν περισεψη φιλε μου καμμια 15 αρια κομματια στου Ρεντη που ειχα παει και τα ειδα σημερα,αλλα δυστυχως η τιμη ειναι στα παλια επιπεδα προ προσφορας 419 ευρω δηλαδη.

Α, οκ, Thanks

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξερει κανεις αν αυτη η μνημη που εχει το εσοπ προσφορα ειναι συμβατη με το λαπτοπ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553256 ?

Λογικα κομπλε θα εισαι.

Γιατι παρολο που λεει πως παιρνει μεχρι 1066, -και αυτες απο το εσοπ ειναι στα 1333- το συστημα απο μονο του θα τις ριξει στα 1066 μολις τις βαλεις.

Δημοσ.

1ον "Κατόπιν παραγγελίας" 2ον Μεταφορικα + 5€ αρα συνολο 42 οποτε βγαινει παραπανω. Το θεμα ειναι κατα ποσο μπορει το λαπτοπ να σηκωσει μνημες στα 1333. Αν μπορει τοτε θα την παραγγειλω διοτι δεν εχω βρει τιμη κοντινη στα λεφτα αυτα.

Δημοσ.

Δίκιο έχεις. Μέχρι χτες ήταν άμεσα διαθέσιμη.

Τώρα για το αν τη σηκώνει, κατά πάσα πιθανότητα ναι όπως λένε και οι άλλοι. Στην περίπτωση όμως που δεν; Είχα ρωτήσει το e-shop σε κάποια φάση αν μπορώ να επιστρέψω RAM αν δε τρέχει στο μηχάνημά μου και είπανε όχι εφόσον έχει ανοιχτεί. Από την άλλη είναι μάλλον απίθανο να μη τρέχει. Δε τους ρωτάς απ'ευθείας αν κάνει; Αν και συνήθως σε παραπέμπουν στο RAM finder που έχουν...

Δημοσ.

Δίκιο έχεις. Μέχρι χτες ήταν άμεσα διαθέσιμη.

Τώρα για το αν τη σηκώνει, κατά πάσα πιθανότητα ναι όπως λένε και οι άλλοι.

[/quote

Εγώ πήρα προχθές αυτή από το PC1 και είναι μια χαρά .Το laptop πετάει(Τη πήρα 37,25 ευρώ τώρα έχει 41,25 Ε )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...