Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πήρα και εγώ σήμερα το μεσημέρι. Από το laptop γράφω και αυτό το μήνυμα. Μπορώ να πω ότι είμαι κατενθουσιασμένος, διότι ήμουν στο τσακ να σπαταλήσω 300 γιούρια για ένα netbook, οπότε αυτή η προσφορά μου έκατσε κουτί. Παρήγγειλα και μία μνημούλα 2gb, του άλλαξα και σκληρό με έναν WD στις 7200 στροφές που είχα.

Σε θέμα θερμοκρασιών δε τίθεται θέμα, καθώς μετά από τόσες ώρες λειτουργίας είναι ακόμα κρύο στο άγγιγμα και δουλεύει σχετικά αθόρυβα.

Επίσης για τα χρήματα που κοστίζει, η ποιότητα κατασκευής είναι πάρα πολύ καλή. Είναι πολύ στιβαρό, δεν έχει τριξίματα και επειδή είναι ματ δεν υπάρχει ίχνος δαχτυλιάς.

Πιστεύω έκανα στον εαυτό μου ένα πολύ όμορφο δώρο.

Δημοσ.

Το πήρα και εγώ σήμερα το μεσημέρι. Από το laptop γράφω και αυτό το μήνυμα. Μπορώ να πω ότι είμαι κατενθουσιασμένος, διότι ήμουν στο τσακ να σπαταλήσω 300 γιούρια για ένα netbook, οπότε αυτή η προσφορά μου έκατσε κουτί. Παρήγγειλα και μία μνημούλα 2gb, του άλλαξα και σκληρό με έναν WD στις 7200 στροφές που είχα.

Επίσης για τα χρήματα που κοστίζει, η ποιότητα κατασκευής είναι πάρα πολύ καλή. Είναι πολύ στιβαρό, δεν έχει τριξίματα και επειδή είναι ματ δεν υπάρχει ίχνος δαχτυλιάς.

και εγω το σκεφτόμουν και το πρότεινα και σε άλλους αλλά αν έκανα τις αλλαγες που ανέφερες πήγαινα με 400 ευρω με καλυτερο επεξεργαστη στη προσφορα του κωτσοβολου με το intel P6100 .Παντως για τα λεφτά του πιστεύω δεν εύρισκες καλύτερη προσφορά αξιζε και με το παραπάνω μεγιά σου!!

Δημοσ.

Σε θέμα θερμοκρασιών δε τίθεται θέμα, καθώς μετά από τόσες ώρες λειτουργίας είναι ακόμα κρύο στο άγγιγμα και δουλεύει σχετικά αθόρυβα.

Φίλε μου,τι μνημούλα παρήγγειλες;Το αγόρασα κ εγώ και θέλω να του αναβαθμίσω την μνήμη του.Σκέφτομαι να πάρω αυτή -> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.549205 αλλά δεν ξέρω αν σίγουρα κάνει στο μηχάνημα.

Δημοσ.

...αλλά αν έκανα τις αλλαγες που ανέφερες πήγαινα με 400 ευρω με καλυτερο επεξεργαστη στη προσφορα του κωτσοβολου με το intel P6100

+1. Ακριβώς έτσι. Με 7200 σκληρό και +2GB ram πάμε χαλαρά +€100.

Α και για όσα παιδιά θελήσουν να αυξήσουν την μνήμη για βεβαιωθείτε πρώτα ότι η stock του 1GB καταλαμβάνει μόνο ένα slot και δεν σας περιμένει καμιά έκπληξη 2x512... :confused:

Δημοσ.

zapermania η μνημούλα αυτή που έχεις στο link κάνει για το laptop. Εγώ παρήγγειλα την αντίστοιχη της Kingston. Διαφορές δε νομίζω να υπάρχουν ανάμεσα στις 2.

JIMBOAthens σίγουρα η προσθήκη σκληρού και μνήμης ανεβάζει το ποσό κανά 100άρι παραπάνω. Όπως είπα όμως, τον σκληρό τον είχα ήδη και καθόταν, οπότε είπα τον έχω που τον έχω ας τον αλλάξω και ας κάνω τον 250gb εξωτερικό.

Και για να κλείσω, επειδή άνοιξα το laptop, έχει 2 slots μνήμης και από μόνο του φοράει 1 Module της Samsung.

Δημοσ.

Φοβάμαι οτι αν ανοίξουμε το laptop θα χάσουμε την εγγύηση.

Πολλοί φίλοι μου περιμένουν έναν χρόνο να λήξει η εγγύηση και μετά προχωρούν σε αναβάθμιση... Γι΄ αυτό προσοχή.

Δημοσ.

Α και για όσα παιδιά θελήσουν να αυξήσουν την μνήμη για βεβαιωθείτε πρώτα ότι η stock του 1GB καταλαμβάνει μόνο ένα slot και δεν σας περιμένει καμιά έκπληξη 2x512... :confused:

512 ddr3? :confused:

Δημοσ.

Πολλοί φίλοι μου περιμένουν έναν χρόνο να λήξει η εγγύηση και μετά προχωρούν σε αναβάθμιση... Γι΄ αυτό προσοχή.

Κανονικά ναι αλλά πιστεύω ότι εάν το άνοιγμα γίνει πολύ προσεκτικά χωρίς να μείνουν σημάδια στις βίδες τότε δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

Προσωπικά για 300 ευρώ δε θα κάτσω να περιμένω να περάσει ένας χρόνος, όπου παίζει και να έχω πάρει και καινούργιο φορητό.

Η γνώμη μου είναι ότι χρειάζεται απαραίτητα αναβάθμιση μνήμης, κατά τα άλλα είναι άψογο για τα λεφτά του.

Δημοσ.

οχι απολυτα... π.χ. στο δικο μου δεν χανεται η εγγυηση με την καμια, ούτε για μνήμες ούτε για σκληρο...

Στο Netbook μου ωστόσο χανεται για το οτιδηποτε καθώς μια απο τις βασικες βιδες ειχε αυτοκόλλητο antitampered

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο.Αλλά και να ισχύει στο συγκεκριμένο δεν έχει κάτι που αν αλλάξεις μνήμη-σκληρό μπορεί να φανεί,όπως πχ κάποιο αυτοκόλλητο.Και να πάθει κάτι,βγάζεις τα extra που έχεις βάλει,βάζεις τα δικά του και το πάς πίσω στην αντιπροσωπεία(πάντα στην περίπτωση που ισχύει αυτό που λές)

Edit:Με πρόλαβαν οι από πάνω ^

Παιδιά ξέρει κανείς εάν έμεινε κανένα κομμάτι να πάρω και ένα δεύτερο για δώρο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...