Προς το περιεχόμενο

Αγγελίες και πρόβλημα με το Firefox AdBlock

35apontos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν έχω τις ίδιες απορίες με σένα,αλλά θα προσπαθήσω να βοηθήσω,όσο μου κόβει:

Υποθέτω ότι μπήκε καινούργιο scriptάκι που θα διαχέει τις ανάλογες διαφημίσεις στα αντίτοιχα topics.Νομίζω δηλαδή.Αλλά επειδή είναι αυτόματο,κάπου χρειάζεται "κουστουμιά ο σακάτης".

Δεν ρίχνουν κανένα standard,δικό τους είναι ότι θέλουν το κάνουνε,το κρεμάνε και στο δέντρο άμα λάχει να το φάνε τα πουλιά.

Εγώ είχα πρόβλημα,το επεσήμανα,το διόρθωσαν,respect για μένα,τέλος.

Είσαι άδικος.Το δεχτείς δεν το δεχτείς,έτσι καθορίζεται η επαγγελματική τους τοποθέτηση,είπαμε δεν είναι inso πια,έχει εκχωρηθεί η εμπορική εκμετάλευση των διαφημίσεων,έχει ειπωθεί από επίσημα χείλη εδώ μέσα.

Το να μη βλέπεις Αγγελίες,δεν είναι ό,τι καλύτερο στην ιστοπεριήγησή σου σ' αυτό εδώ το forum,μπορείς μέχρι να το διορθώσουν να αλλάξεις προσωρινά και μόνο για τις Αγγελίες browser.

Δεν γλύφω,εξ' άλλου προσωρινό είναι κι αυτό to nick...

Yeap, με τη διαφορα οτι ειπα "ριχνουΜε" και οχι "ριχνουΝε". Σε μενα ως χρηστη αναφερθηκα.

Και δε νομιζω να απαιτησα να γινει κατι, απλα ειπα οτι εγω, ως ταπεινος χρηστης, δεν σκοπευω να βγαλω το adblock και απλα δεν θα προσθετω καθολου στην επισκεψιμοτητα των αγγελιων.

As simple as that. :)

Και τελος να πω οτι για chrome δεν δωθηκε καμια λυση, εκτος αν θεωρειται λυση η απενεργοποιηση του adblock για το ινσομνια...

Δημοσ.

Δεν ξέρω τί παίζει με άλλα subscriptions, αλλά σε εμένα που έχω subscription στην EasyList λίστα φίλτρων του AdBlock Plus, η απενεργοποίηση του παρακάτω φίλτρου έλυσε το πρόβλημα:

>~calgaryherald.com,~montrealgazette.com,~thenownewspaper.com,~timescolonist.com,~vancouversun.com,~windsorstar.com##.adwrapper

θενκς ε λοτ.

Δημοσ.

Πρέπει να «φτιάχτηκε» τώρα. Πάντως δεν ήταν δικό μας πρόβλημα αλλά στο πως δουλεύει το adblock.

εμείς πάντως εσάς θα κάνουμε μήνυση

Δημοσ.

εμείς πάντως εσάς θα κάνουμε μήνυση

Ρε συ ποντιούλη,πως θα του το θέσεις;"Θα σου κάνω μήνυση" ή "θα σε κάνω μήνυση";

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια εμενα ο firefox δεν εχει το adblock αλλα γιατι βλεπω ετσι τις αγγελιες?

Δες τί απάντησε ο The_Edge σε άλλον συμφορουμίτη με παρόμοιο πρόβλημα εδώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...