Themos3 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Εννοειται δε παιζει.Πιστευω θα μεριμνησουν απ το site ωστε να βρεθει μια λυση....
dark_banishing Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Από τις επιλογές του Adblock στον chrome, αν βάλετε το Toolbar Button, μπορείτε μετά να πατήσετε το κουμπάκι για να σταματήσει να τρέχει το Adblock στην τρέχουσα σελίδα, οπότε και εμφανίζεται η αγγελία. Μπορείτε επίσης να βάλετε και το insomnia σε whitelist αλλά μετά θα βλέπετε διαφημίσεις, αν και γενικά το site κρατάει το μέτρο..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Εχω να δω την οποιαδηποτε διαφημιση πανω απο 1,5 χρονο. Δεν θα τις ξεμπλοκαρω, ουτε για μια στιγμη, να εισαι σιγουρος.
EddieObscurant Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξέρω τί παίζει με άλλα subscriptions, αλλά σε εμένα που έχω subscription στην EasyList λίστα φίλτρων του AdBlock Plus, η απενεργοποίηση του παρακάτω φίλτρου έλυσε το πρόβλημα: >~calgaryherald.com,~montrealgazette.com,~thenownewspaper.com,~timescolonist.com,~vancouversun.com,~windsorstar.com##.adwrapper Mπορούμε με κάποιο τρόπο, το φίλτρο αυτό να απενεργοποιείται μόνο στο insomnia?
parsifal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Mπορούμε με κάποιο τρόπο, το φίλτρο αυτό να απενεργοποιείται μόνο στο insomnia? Ναι, μπορούμε. Ενεργοποιούμε ξανά αυτό το φίλτρο. Και δημιουργούμε ένα νέο, με το παρακάτω περιεχόμενο: >~insomnia.gr##.adwrapper
EddieObscurant Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 thanks, το έκανα αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο με το αρχικό όταν ήταν ενεργοποιημένο το calgary κλπ, και οι αγγελίες πάλι δεν φαίνονται
parsifal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Περίεργο, σε εμένα δουλεύει μια χαρά (Firefox 3.6.13, AdBlock Plus 1.3.3). Και μάλιστα, αντικατέστησα εντελώς την προηγούμενη λύση που έδωσα με αυτήν (ευχαριστώ btw! ). Το παλιό φίλτρο είναι ενεργοποιημένο και πάλι, και το νέο Insomnia-specific φίλτρο κάνει δουλειά. Γιατί όμως δε σου έκανε η αρχική λύση; Είσαι επισκέπτης κάποιου(-ων) εκ των calgaryherald.com, montrealgazette.com, thenownewspaper.com, timescolonist.com, vancouversun.com, windsorstar.com και θέλεις να αποκατασταθεί εκεί το ad blocking... ; (δε βλέπω άλλο ρεαλιστικό λόγο!)
EddieObscurant Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 xaxa, δεν ήξερα/σκεφτηκα ότι αυτά ήταν ονόματα site που ενεργοποιείται το adblocking. Ok , οπότε απενεργοποιώ αυτό το φίλτρο και ολα οκ. Η προηγούμενη πάντως λύση εξακολουθεί να μην μου δουλεύει, παρόλο που εκανα ρεσταρτ το firefox, αλλά πλεον δεν με πολυνοιάζει. Και πάλι thanks. edit: στο netbook μου που το έκανα δουλεύει. Στο desktop όμως εξακολουθεί να μην δουλεύει. Περίεργο, και οι δύο έχουν win 7 (x86 to netbook, x64 to desktop) και τελευταία έκδοση firefox, flash , κλπ.
akatsim Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Εμενα δεν δουλεψε κανεις απο τους 2 τροπους. Πρεπει οπωσδηποτε να εχει διαφημιση διπλα στο κειμενο στις αγγελιες? Παντως ειναι μεγαλο ξενερωμα.
35apontos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Αλλάξτε browser για το inso,μόνο μέχρι να διορθωθεί,η παρέμβαση του parci ηταν καταλυτική,μην τα θέλουμε όλα δικά μας,κι αυτοί πρέπει να βάλουν banners κι εμείς να serfάρουμε χωρίς. ...Και μάλιστα, αντικατέστησα εντελώς την προηγούμενη λύση που έδωσα με αυτήν (ευχαριστώ btw! ). Την επόμενη φορά που θα απαντήσεις στη πάρτη σου,θα σε χρίσω επίτιμο μέλος των απανταχού της γης κολασμένων. Καλωσόρισες.
alexzzz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Ναι, μπορούμε. Ενεργοποιούμε ξανά αυτό το φίλτρο. Και δημιουργούμε ένα νέο, με το παρακάτω περιεχόμενο: >~insomnia.gr##.adwrapper Ναι... δουλεύει. Παρσιφαλίδης for super mod...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Αλλάξτε browser για το inso,μόνο μέχρι να διορθωθεί,η παρέμβαση του parci ηταν καταλυτική,μην τα θέλουμε όλα δικά μας,κι αυτοί πρέπει να βάλουν banners κι εμείς να serfάρουμε χωρίς. Μεχρι προχτες δηλαδη γιατι γινοταν; Να κατανοησω οτι σε ολα τα θεματα σχετικα με adblocking δεν απαντησε κανενα μελος της ομαδας του ινσομνια, πλην του παρσι σε τουτο εδω. Αλλα... Κι "εδω" ριχνουμε τα standards; Δε νομιζω οτι μπορω να το δεχτω αυτο. Απλα προσωρινα δεν θα βλεπω καμια αγγελια... Παρσιφαλίδης for super mod... Ειναι ηδη ρε συ
35apontos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μεχρι προχτες δηλαδη γιατι γινοταν; Κι εδω ριχνουμε τα standards; Δεν έχω τις ίδιες απορίες με σένα,αλλά θα προσπαθήσω να βοηθήσω,όσο μου κόβει:Υποθέτω ότι μπήκε καινούργιο scriptάκι που θα διαχέει τις ανάλογες διαφημίσεις στα αντίτοιχα topics.Νομίζω δηλαδή.Αλλά επειδή είναι αυτόματο,κάπου χρειάζεται "κουστουμιά ο σακάτης". Δεν ρίχνουν κανένα standard,δικό τους είναι ότι θέλουν το κάνουνε,το κρεμάνε και στο δέντρο άμα λάχει να το φάνε τα πουλιά. Εγώ είχα πρόβλημα,το επεσήμανα,το διόρθωσαν,respect για μένα,τέλος. Δε νομιζω οτι μπορω να το δεχτω αυτο. Απλα προσωρινα δεν θα βλεπω καμια αγγελια...Είσαι άδικος.Το δεχτείς δεν το δεχτείς,έτσι καθορίζεται η επαγγελματική τους τοποθέτηση,είπαμε δεν είναι inso πια,έχει εκχωρηθεί η εμπορική εκμετάλευση των διαφημίσεων,έχει ειπωθεί από επίσημα χείλη εδώ μέσα. Το να μη βλέπεις Αγγελίες,δεν είναι ό,τι καλύτερο στην ιστοπεριήγησή σου σ' αυτό εδώ το forum,μπορείς μέχρι να το διορθώσουν να αλλάξεις προσωρινά και μόνο για τις Αγγελίες browser. Δεν γλύφω,εξ' άλλου προσωρινό είναι κι αυτό to nick...
parsifal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Ναι, μπορούμε. Ενεργοποιούμε ξανά αυτό το φίλτρο. Και δημιουργούμε ένα νέο, με το παρακάτω περιεχόμενο: >~insomnia.gr##.adwrapper Χμμμ, στον Firefox 4 beta 9 μου κάνει νερά. Τελικά, η μόνη αξιόπιστη λύση φαίνεται να είναι η απενεργοποίηση του κανόνα για το calgaryherald.com κλπ.
35apontos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Χμμμ, στον Firefox 4 beta 9 μου κάνει νερά. Τελικά, η μόνη αξιόπιστη λύση φαίνεται να είναι η απενεργοποίηση του κανόνα για το calgaryherald.com κλπ. Σωστά,εμένα μου μπλόκαρε τη πρόσβαση στην επεξεργασία των φίλτρων...{το καινούργιο σου φιλτράκι} Ψάχνομαι για διόρθωση,κατέληξα μάλλον Tools>AdBlock Pref. Γιατί δεν άφηνα τα πράματα ως έχουν; Μπα,βαράνε καμπανάκια άμα πάω να βγάλω απ' τα tools το "ν" στο κουτάκι του φίλτρου και δεν με βάζει πουθενά,κολλάει το σύμπαν και μόνο με cold reboot στρώνει... Μάλλον πάω για απεγκατάσταση,πάρσυ με πήρες στο λαιμό σου,αλλά χαλάλι σου. Απεγκατάσταση+ξαναεγκατάσταση AdBlock με ταυτόχρονο ξεtickάρισμα του πρώτου filter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.